Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از تشکیل اولین زنجیره تولید و عرضه آبزیان در شهرستان سراب استان آذربایجان شرقی با هدف ارتقای وضعیت تولید و مصرف از مزرعه تا سفره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، قاسم جعفروند درگفتگو با خبرنگاران  با بیان اینکه ایجاد زنجیره تولید باعث افزایش بهره‌وری و توسعه در بخش آبزی پروری و آبزی مصرفی و ایجاد امنیت غذایی دراین حوزه می گردد گفت: با تقویت و حمایت از زنجیره تولید، شاهد افزایش کیفیت محصولات و کاهش هزینه تمام شده خواهیم بود ، زنجیره ارزش در محصولات شیلاتی از صفر تا صد تولید و مصرف را شامل می‌شود یعنی ارائه محصول از مزرعه تا سر سفره مردم و زمانی این زنجیره کامل است که ماهی یا غذای ماهی با کیفیت را تولید کنیم و با قیمتی مناسب در اختیار مصرف‌کننده قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این مدیریت به عنوان متولی مدیریت زنجیره تولید محصولات آبزی در استان، مدیریت زنجیره تولید محصولات سالم و افزایش رضایت خریداران و شعار عرضه ماهی سالم از مزرعه تا سفره را در برنامه کاری خود دارد ادامه داد: آبزی پروران استان با مشکلاتی که در عرصه تولید دارند، سعی نمودند همراه و همگام  با کارشناسان این مدیریت و با توجه به راهنماییهای  تخصصی آنها، محصول با کیفیت تولید کنند.

جعفروند ادامه داد: مدیریت شیلات استان با توجه به وظایف خود درصدد برآمده تا با تلاش و همت گسترده در عرضه محصولات شیلاتی مطابق خواست مشتریان، نظارت بر عرضه جهت تطابق با استانداردهای لازم کیفیت محصول تولیدی، کنترل قیمت محصولات، بررسی دقیق شیوه های نوآورانه عرضه و بسته بندی ها به لحاظ کیفیت و سلامت، عرضه محصولات پاک شده، ارائه محصولات به صورت مستقیم به  متقاضیان، تسهیل ارتباط  مصرف کننده با تولید کننده، اطلاع رسانی به مشتریان در مورد مزرعه پرورشی، بچه ماهی تهیه شده و غذای استفاده  شده در مزرعه و سایر اقداماتی که باعث می شود مشتریان احساس رضایت بیشتری از محصول کنند را جامه عمل بپوشاند.

وی با بیان اینکه امروزه نقش مشتری به عنوان یک مصرف کننده ای است که روند تولید، فرآیندها و توسعه ها را تغییر داده است. در چنین شرایطی حتی می توان گفت، مشتری تنها دلیل، برای ایجاد و دوام یک شغل است گفت: در راستای اهداف شیلات، اولین مزرعه پرورش ماهی درشهرستان سراب به تکمیل زنجیره تولید اقدام نموده است این مزرعه جهت تولید غذا با ماهیان ساردین وکیلکا، پرورش ماهی قزل آلا، پرورش ماهیان زینتی، عرضه زنده ماهی، احداث رستوران و تالار طبخ با دریافت مجوز احداث سفره خانه سنتی از اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان و دریافت کارت بازرگانی صادرات اقدام نموده است.

وی با بیان اینکه پیشنهاد شده است این واحد جهت تکمیل پروسه تولید و عرضه به صورت پاک نسبت به مدیریت پسماندهای آبزیان و تولید پودر ماهی هم اقدام نماید خاطرنشان کرد: شبکه نامنظم بازار محصولات شیلاتی از یک سو باعث نارضایتی مصرف کننده و ناپایداری صادرات شده و از سوی دیگر باعث کاهش بهره وری و در نهایت عدم رضایت تولید کننده خواهد بود لذا انتظار می رود مسئولین آبزی پروری استان جهت  سرو سامان دادن به این سیستم تلاش نمایند.

وی اظهار امیدواری کرد با تلاش و همت کارشناسان و مسئولان، استان آذربایجان شرقی این قابلیت را دارد که جزو برترین ها در حوزه های مختلف شیلاتی باشد .

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز شیلات محصولات شیلاتی آذربایجان شرقی زنجیره تولید مصرف کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۰۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی

محمد علی نیکبخت در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران ( ایران اکسپو ۱۴۰۳) با تعدادی از تولید کنندگان و صادرکنندگان دیدار کرد و از آنان خواست برای ایجاد زنجیره ارزش راهبردی محصولات کشاورزی تلاش و کمک کنند.

او کشاورزی را « محور اقتصاد مقاومتی » دانست و به تولید کنندگان و صادرکنندگان اطمینان داد که وزارت جهاد کشاورزی بر اساس وظایف و ماموریت های قانونی خود در کنار آنان می ایستد.

نیکبخت هدف اصلی وزارت جهاد کشاورزی در سال جهش تولید با مشارکت مردم را « توسعه زیرساخت‌های تولید » اعلام کرد و افزود: تا جایی که ظرفیت تولید در داخل کشور وجود داشته باشد اجازه واردات نخواهیم داد.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه های داخلی و بین‌المللی فرصتی است تا راه های افزایش و بهبود کیفیت تولید و رشد صادرات و درآمد زایی برای کشور ایجاد و هماهنگ شود.

اوگفت: برقراری ارتباطات چند سویه در نمایشگاه ها زمینه ساز حرکت زیر بنایی و جهادی افزایش تولید و تقاضا محور شدن محصولات کشاورزی است.

نیکبخت با ابراز خرسندی از حضور شرکت های موفق و کارآفرینان بزرگ در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ افزود: اطمینان دارم ظرفیت برای تولید محصولات کشاورزی در کشور فراوان است.

در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو که میزبان بیش از ۲ هزار بازرگان و سرمایه گذار خارجی در محل نمایشگاه های بین المللی تهران است محصولات و دستاورد ها در حوزه های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی و محصولات و ماشین آلات کشاورزی و محصولات شیلاتی عرضه شده است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: اگر دستگاه های دولتی با « نگاه حمایتی و تسهیل گرا » در کنار تولید و صادر کنندگان قرار گیرند ظرفیت و توان تولید و صادرات محصولات کشاورزی ایران چندین برابر افزایش خواهد یافت.

او، ورود توان علمی و تحقیقاتی دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و پارک های علمی و فناوری به حوزه کشاورزی را اجتناب ناپذیر خواند و اظهار داشت: تولید علمی و مدرن می تواند به ارزش افزوده بیشتر کمک کند تا شرایط افزایش تولید و بهبود کیفیت و رشد سودآوری در عرصه‌های مختلف کشاورزی فراهم شود.

نیکبخت در جریان بازدید از نمایشگاه تلاش داشت تا بیشتر مشکلات و نظرهای تولید و صادرکنندگان را بشنود ؛ به دیدارهای خود با وزیران و مقامات بسیاری از کشورها اشاره کرد که همواره از کیفیت بسیار عالی محصولات ایرانی ابراز رضایت می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران