Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حمیدی عصر پنجشنبه در نشست کارگروه ثبت مجموعه تاریخی بسطام و خرقان در فهرست میراث جهانی یونسکو، توجیه مردم منطقه را نخستین مسئله‌ای دانست که مسوولان در مسیر ثبت جهانی آثار تاریخی با آن رو به رو می‌شوند.

وی افزود: در این راه مردم باید به منظور رعایت ضوابط و قوانین خاص آثار ثبت شده در فهرست میراث جهانی هزینه‌هایی را بپردازند در نتیجه همکاری آن‌ها در اولویت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با ثبت مجموعه تاریخی در فهرست میراث جهانی مشکلات مردم نیز برطرف می‌شود، تصریح کرد: بسطام پس از ثبت جهانی نه تنها در کشور بلکه در دنیا شناخته می‌شود و تعداد گردشگران خارجی بازدید کننده از این شهر به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد.

معاون استاندار سمنان با تأکید بر ضرورت همکاری بزرگان، افراد بانفوذ و مسوولان محلی برای توجیه مردم منطقه درباره اهمیت ثبت جهانی مجموعه تاریخی، یادآور شد: همکاری مردم باید پس از ثبت جهانی نیز ادامه داد باشد چرا که اگر ضوابط همچنان رعایت نشود ممکن است اثر ثبتی از فهرست میراث جهانی خارج شود.

حمیدی با بیان اینکه مسوولان برای توجیه مردم ابتدا باید بدانند خودشان چه وظیفه‌ای بر عهده دارند، تصریح کرد: باید طرح‌های بالادستی به تصویب برسد تا خط قرمز همه دستگاه‌های اجرایی باشد.

وی ادامه داد: پس از تصویب طرح، باید موانع و مشکلات ثبت جهانی شناسایی و بر اساس اولویت برطرف شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با اشاره به لزوم تأمین اعتبارات آزادسازی ساختمان‌ها و عرصه در اطراف مجموعه تاریخی، اظهار داشت: اداره کل راه و شهرسازی و شهرداری بسطام با استفاده از ظرفیت قانون بازآفرینی و نیز بازدید از شهرهای پیشرو در این زمینه به دنبال تأمین اعتبارات مورد نیاز باشند.

حمیدی اضافه کرد: فرمانداری شاهرود نیز برای کمک به دستگاه‌های اجرایی، جمع آوری و متناسب سازی تأسیسات با طرح مصوب ردیف اعتباری شهرستانی را در نظر بگیرد.

همچنین در این نشست فرماندار شاهرود از مدیریت پایگاه میراث فرهنگی بسطام و خرقان خواست انتظارات این پایگاه از دستگاه‌های اجرایی در سه سطح شهری، شهرستانی و استانی را به منظور مشخص کردن تکالیف هریک از دستگاه‌ها در مسیر ثبت جهانی مشخص و به فرمانداری اعلام کند.

برچسب‌ها سمنان شاهرود میراث فرهنگی بسطام پروندهٔ خبری گردشگری و میراث فرهنگی استان سمنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان شاهرود میراث فرهنگی سمنان شاهرود میراث فرهنگی بسطام فهرست میراث جهانی مجموعه تاریخی ثبت جهانی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۳۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود

سید علی یزدی خواه  در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با اشاره به مشکلات شهر میمند، گفت: جهش تولید امسال باید در راستای تسهیل مقررات و تامین مالی طرح‌های دست‌های اجرا باشد همچنین مشکل کهنه منطقه میمند را در استانداری فارس طرح موضوع کردیم و بنا شد کارگروه تخصصی بررسی تشکیل شود.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: آمادگی داریم که مشکلات منطقه میمند نظیر وقف و موقوفات را پیگیری کنیم.

میمند در مسیر پیشرفت قرار گرفته است

معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس نیز با بیان اینکه شهر میمند امروز با اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته در مسیر پیشرفت قرار گرفته است، اظهار داشت: کار‌های انجام شده در شهر میمند نشان از نتیجه گرفتن هم افزایی میان مسئولان، مدیران و مردم بوده و اهتمام و کوشش جمعی که بر گرفته از عزم و خرد مردم است در تاریخ ثبت خواهد شد.

محمد فرخ زاده با اشاره به اینکه پروژه‌ها در شهر میمند باید در ۳ بخش توجه ویژه داشت، خاطرنشان کرد: پروژه‌های ایجادی باید ادامه داشته باشد و پروژه‌های نوع سرمایه گذاری از کار‌های ارزشمند پیش رو خواهد بود.

فرخ زاده افزود: استان فارس قطب سلامت کشور است که یکی از قطب بودن آن پیشگیری نظیر خوراک و نوشیدنی‌های سالم است و شهرستان فیروز آباد و میمند در این بخش نقش آفرین هستند همچنین باید رویداد‌هایی برای معرفی شهر میمند در کشور داشته باشیم از این رو از وزارت میراث فرهنگی میخواهیم جشنواره ملی سردنوش و دمنوش‌ها در شهر میمند برگزار شود.

بنا به گفته معاون استاندار فارس، شهر میمند برای معرفی خود نیازمند المان است چراکه این المان‌ها می‌تواند در شبانه روز گویای روایت و هویت این دیار باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه جشنواره حجاران و دست ساخته‌ها در میمند با بهره گیری از فرهنگ میمند برگزار شود، تاکید کرد: صنعت شیشه گری موضوع مهمی است که می‌توان باتوجه به سبقه تاریخی این شهر، رویداد ملی شیشه‌گران در میمند برگزار شود همچنین میتوان ناحیه صنعتی شیشه‌گری را در این خطه ایجاد کرد.

او خاطرنشان کرد: تاسیسات گردشگری نیازمند تقویت در شهر میمند است و میهمانان زیادی به این دیار سفر می‌کنند، از این رو باید در خصوص اقامتگاه‌ها اقدامات جدی شکل گیرد.

معاون استاندار فارس ظرفیت‌های بیشمار استان فارس را مورد توجه قرار داد و افزود: در حوزه باغات، استان فارس رتبه اول را در کشور دارد و شهر میمند خاستگاه چند محصول مهم است که می‌تواند در حوزه گردشگری کشاورزی نقش آفرینی کند بنابراین پیشنهاد داریم که وزارت جهاد کشاورزی اراضی متعددی که می‌تواند را به صورت سهامی به عنوان یک مزرعه کشت و زر در اختیار مردم قرار دهد تا آورده اقتصادی داشته باشد و مردم هم کار سرآمدی کشت را انجام دهند تا منجر به تولید شود. همچنین امسال اجرای بیش از ۲۰ عنوان پروژه محوری برای شهر میمند پیش بینی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز