Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی اکبر جاویدان بعد از ظهر پنجشنبه در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار در سالن جلسات ستاد فرماندهی برگزار شد، اظهار کرد: کرمانشاه به لحاظ وسعت ۱.۵ درصد از وسعت کشور و ۲ درصد از جمعیت کشور را دارد.

وی با اشاره به اینکه برقراری امنیت در جامعه وظیفه نیروهای خدوم انتظامی است، به گزارش عملکرد چهار ماهه فرمانده انتظامی استان کرمانشاه پرداخت و افزود: طی این مدت ۱۲ هزار و ۶۰۰ فقره سرقت در استان به وقوع پیوسته که از این تعداد ۶۶ درصد سرقت خُرد و ۳۴ درصد سرقت مهمه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه به لحاظ درصد در رتبه سیزدهم و به لحاظ تعداد سرقت‌ها در رتبه دوازدهم کشوری قرار دارد، ادامه داد: به لحاظ فراوانی ۲.۴ درصد از کل سرقت‌های کشور در استان کرمانشاه به وقوع پیوسته است.

جاویدان با تاکید بر اینکه در حوزه سرقت‌ها وضعیت کرمانشاه نسبت به کشور ۲ درصد مطلوب‌تر است، خاطرنشان کرد: به طور میانگین افزایش سرقت‌ها در استان طی چهار ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در مجموع چهار درصد افزایش را نشان می‌دهد که این آمار در کشور ۶ درصد است.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین آمار وقوع سرقت شامل سرقت‌های خُرد است که توجه و رعایت موارد ایمنی از سوی مردم بسیار حائز اهمیت است.

وقوع ۳۵ فقره قتل طی چهار ماهه نخست سال جاری در کرمانشاه

جاویدان با اشاره به میزان وقوع قتل در کرمانشاه، بیان کرد: طی مدت مذکور ۳۵ فقره قتل در این استان به وقوع پیوسته که ۳.۸ درصد از مجموع قتل‌های رخ داده در کشور است.

به گفته وی، استان کرمانشاه به لحاظ تعداد وقوع قتل در رتبه هشت کشوری و با لحاظ کردن نرخ جمعیتی در رتبه پنج کشوری قرار دارد.

جاویدان گفت: طی چهار ماهه ابتدایی سال جاری حدود پنج هزار فقره نزاع در استان کرمانشاه رخ داده که ۹۸.۵ درصد آن نزاع فردی و ۱.۵ درصد نزاع دسته جمعی بوده است.

وی با اشاره به کاهش ۵۴ درصدی میزان وقوع نزاع در استان کرمانشاه، تصریح کرد: به لحاظ فراوانی نزاع کرمانشاه در رتبه سیزدهم کشوری قرار دارد به این معنا که وقوع نزاع در ۱۲ استان دیگر بیشتر از کرمانشاه است.

جاویدان به حوزه کشفیات سلاح و مهمات در این استان طی چهار ماهه ابتدایی سال جاری اشاره کرد و افزود: طی مدت مذکور بالغ بر ۸۰۰ فقره سلاح جنگی و شکاری کشف شده که کرمانشاه از لحاظ فراوانی کشف سلاح و مهمات رتبه پنج کشوری را به خود اختصاص داده است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه به حوزه کشفیات مواد مخدر نیز پرداخت و ادامه داد: طی مدت مذکور یک تن و ۴۲۷ کیلو انواع مواد مخدر در این استان کشف شده که از این لحاظ در رتبه ۲۳ کشوری قرار داریم.

وی بیان کرد: در رابطه با مواد مخدر کشف شده در استان طی مدت مذکور با ضربه به ۱۹ باند توزیع مواد مخدر، ۱۱۸ قاچاقچی عمده و یک هزار و ۱۲۹ خُرده فروش دستگیر شدند که از این قاچاقچیان ۸۰ دستگاه خودرو به اتهام جابجایی مواد مخدر توقیف شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کرمانشاه استانی ترانزیتی نیست و مصرف کننده است تمرکز بر روی خُرده فروشان مواد مخدر قرار دارد.

فوت ۱۴۹ نفر در تصادفات جاده‌ای کرمانشاه

جاویدان با بیان اینکه ۲.۷ درصد از مجموع جان باختگان تصادفات در کرمانشاه رخ می‌دهد، گفت: در حوزه تصادفات طی چهار ماهه ابتدایی سال جاری ۱۴۹ نفر فوت کردند که از این تعداد ۴۶ فوتی معادل ۲۷.۵ درصد در حوزه درون شهری و ۱۰۳ فوتی معادل ۷۲.۵ درصد در حوزه برون شهری بوده است.

به گفته وی کرمانشاه در حوزه جعل در رتبه ۱۵، حوزه مفاسد اقتصادی رتبه ۱۹، حوزه شرارت رتبه ۱۸، موضوعات امنیتی رتبه ۲۲ کشوری قرار دارد که در این زمینه طرح‌های خوبی به ویژه در شهرستان کرمانشاه اجرا شده است.

جاویدان به حوزه تماس با مرکز فوریت‌های پلیس استان اشاره کرد و گفت: طی چهار ماهه نخست سال جاری ۴۵۶ هزار و ۲۱۳ تماس با این مرکز حاصل شده که ۱۷۳ هزار تماس آن منجر به عملیات شده است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه ادامه داد: به طور میانگین در هر یک دقیقه یک مأموریت عملیاتی در حوزه تماس‌های مردم با مرکز فوریت‌های پلیس انجام شده است.

وی به حوزه عملکرد پلیس آگاهی در استان نیز اشاره کرد و گفت: طی چهار ماهه ابتدایی سال جاری ۴۴ باند در این حوزه متلاشی شده و در این رابطه سه هزار و ۹۸۳ سارق دستگیر شده است که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۲۵ درصدی کشفیات را نشان می‌دهد.

کد خبر 5560922

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه نیروی انتظامی کرمانشاه نزاع و دعوا کشف مواد مخدر سرقت کشف سرقت سانحه تصادف قتل محرم 1401 عاشورا بوشهر مراسم عزاداری ماه محرم ویروس کرونا حسینیه مهر عکس استانها تاسوعای حسینی روز خبرنگار کرمانشاه اربعین حسینی تاسوعا و عاشورا گرگان فرمانده انتظامی استان کرمانشاه کشوری قرار طی مدت مذکور مواد مخدر ۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۳۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس و مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوزاد متولد شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت اظهار کرد: سال 1401 میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال 16.54 درصد بوده که این آمار در سال 1402 به 18.97 درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال 1400 و اجرایی شدن آن از سال 1401 اتفاقات خوبی رقم در حوزه جمعیت خورده است، افزود: میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال در سال‌های 1400، 1399 و 1398 به ترتیب 17.05، 17.5 و 18.06 بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین 25 تا 29 سال نیز در سال 1402 نسبت به سال 1401 از عدد 24.12 درصد به 24.39 درصد رسید، گفت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 5.1 به 6.42 درصد رسیده است.

بهترین زمان برای بارداری و فرزندآوری چه زمانی است؟

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 1.59 به عدد 2.04 رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال 1402 نسبت به سال 1401 شاهد کاهش 1.61 درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن 3.67 درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال های 1400، 1401 و 1402 به ترتیب یک میلیون و 114 هزار و 90، یک میلیون 75 هزار و 224 و یک میلیون و 57 هزار و 959 نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال 1402 کاهش موالید نسبت به سال 1401 بالغ بر 17 هزار و 265 نفر بود که این عدد در سال 1401 نسبت به سال 1400 بالغ بر 40 هزار و 966 نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال 1398 رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال 1398 کاهش موالید نسبت به سال 97 به عدد 170 هزار و 356 نفر رسید که کاهش 12.47 درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال 93 تا سال 1402 بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • رتبه اول قم از لحاظ سرعت ساخت در نهضت ملی مسکن
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه