Web Analytics Made Easy - Statcounter

راه حل اعتیاد به فضای مجازی والدین و تنهایی کودکان رابطه تنگاتنگ رفتارهای ضداجتماعی کودکان با وقت گذرانی مجازی والدین تربیتی غیر علمی اینترنتی والدین، الگوی زندگی فرزندان راه حل اعتیاد به فضای مجازی والدین و تنهایی کودکان

به گزارش اقتصاد آنلاین، خانواده، نخستین نهاد اجتماعی و محیط آموزش و تعلیم و تربیت کودکانی است که پا به عرصه آن می‌گذارند، کودکانی که محبت و عاطفه در خانواده، می‌تواند روح آشفته آنان را درمان کند و آنان را به زندگی سعادتمند و موفق امیدوار سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا برای تربیت و پرورش درست فرزندان، باید محیطی ایجاد کرد که در آن مهرورزی و عاطفه موج می‌زند.

در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های ارتباطی نوظهور، انتظار می‌رفت که فاصله‌ها و ارتباطات میان افراد نزدیک‌تر شود اما متاسفانه به دلیل استفاده نامناسب از فضای اینترنت،کانون خانواده هم دستخوش تغییراتی شده و پدیده‌ای به نام اعتیاد اینترنتی رواج پیدا کرده است، پدیده‌ای که عوارض و مشخصه یکسانی میان همه افراد دارد و والدین هم از این قاعده مستثنا نیستند؛ اعتیادی که فرزندان، نخستین آماج بارقه‌های آسیب آن هستند.

اعتیاد والدین به فضاهای مجازی و رشد کودکانی که موبایل و تبلت، آنان را یتیم کرده است، بهانه‌ای شد برای گفت‌و‌گو با «محبوبه شهبازی» روانشناس کودک، «پروانه محمدخانی» روانشناس بالینی و «هادی معتمدی» روانپزشک.

به باور این کارشناسان، بسیاری از مشکلات رفتاری اجتماعی کودکان و نوجوانان ناشی از رفتارهای موجود در خانه است، افراط و تفریط والدین به وقت گذرانی در فضای مجازی و روابط نادرست عاطفی پدر و مادر و عدم نظارت بر دوستان و معاشران فرزندان.

رابطه تنگاتنگ رفتارهای ضداجتماعی کودکان با وقت گذرانی مجازی والدین

اعتیاد والدین به فضای مجازی، به استفاده مستمر آنان از شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، توئیتر، تلگرام و ... گفته می‌شود، به طوری که این استفاده مستمر، زندگی روزمره اعضای خانواده را دچار اختلال کرده و بر تربیت فرزندان و رفتارهای اجتماعی آنان در حال و آینده سایه می‌اندازد.

موضوعی که محبوبه شهبازی، روانشناس کودک، با‌اشاره به آن، گفت: اعتیاد به فضای مجازی پیامدهای مختلفی را برای فرد و خانواده به همراه دارد که از آن جمله می‌توان به ایجاد اختلال در روابط بین فردی، تغییر در سبک زندگی، نشان دادن علایم وسواس گونه مانند چِک کردن مداوم شبکه‌های اجتماعی، تغییر در الگوی زمان خواب و بیداری و همچنین نادیده گرفتن مسئولیت‌های فرد در مقابل خانواده ‌اشاره کرد.

این روانشناس کودک افزود: خانواده نخستین و مهمترین اجتماعی است که کودک در آن حضور دارد؛ تاثیر والدین بر کودک تا حدی است که می‌تواند بر عوامل ارثی از جمله میزان هوش، خلق و خوی و سایر ویژگی‌های ژنتیکی کودک تاثیری چشمگیر داشته باشد و این اثر به راحتی مسیر زندگی کودک را تغییر خواهد داد. کودک از والدین خود، یاد می‌گیرد چگونه راه برود، چگونه حرف بزند و چگونه مفید و موثر باشد؛ همه اینها نیازمند صرف زمان توسط والدینی تاثیرگذار و دقیق است. والدینی که بیشتر زمان خود را در فضای مجازی می‌گذرانند، نه تنها زمانی برای تاثیر بر رشد کودک ندارند، بلکه این سبک زندگی را به کودک خود نیز انتقال می‌دهند.

به بیان وی، تعامل موثر والدین و فرزندان در رشد مهارت‌های عاطفی، روانی، اجتماعی و تحصیلی نقشی اساسی ایفا می‌کند؛ کودکانی که از جانب والدین مورد غفلت قرار می‌گیرند دچار خود کم بینی می‌شوند؛ این کودکان ادراکی نادرست از خود خواهند داشت و در نتیجه در روابط اجتماعی دچار مشکل می‌شوند. مجموعه این عوامل، پرخاشگری را در کودک تقویت می‌کند و در سنین بالاتر باعث بروز رفتارهایی ضد اجتماعی می‌شود.

شهبازی درباره راهکار استفاده مناسب از فضاهای مجازی به خصوص در مورد والدین، اظهار داشت: زمینه اولیه گرایش افراد به دنیای مجازی، داشتن زمانی آزاد از یک طرف و نداشتن برنامه‌ای برای این زمان از طرف دیگر است؛ افراد در این شرایط، بی‌هدف وارد فضای مجازی می‌شوند و شروع به پرسه زدن در شبکه‌های اجتماعی مختلف می‌کنند؛ این کار تبدیل به عادت شده و تکرار می‌شود. برای ترک این عادت، برنامه‌ریزی برای جایگزین کردن فعالیت‌های مختلف و به همان اندازه جذاب می‌تواند موثر باشد. از طرفی دیگر، لازم است افراد خانواده، زمانی مشخص، محدود و تعریف شده برای استفاده از فضای مجازی داشته باشند.

تربیتی غیر علمی اینترنتی

هادی معتمدی روانپزشک نیز ضمن‌اشاره به تاثیرات عمومی و یکسان اعتیاد به فضاهای مجازی میان فرزندان و والدین گفت: اعتیاد والدین به اینترنت، بر رفتار آنان و سایر اعضای خانواده تاثیر می‌گذارد که این مسئله را می‌توان در چند بُعد بیان کرد: نخست اینکه والدین از تارنماهایی استفاده می‌کنند که به طور معمول محتوای آن برای فرزندان مناسب نیست اما متاسفانه خیلی اوقات فرزندان به این تارنماها دسترسی پیدا می‌کنند که این خود نوعی انحراف به وجود می‌آورد. بُعد دیگر اینکه فضاهای مجازی، وقت والدین را تلف می‌کند وآن زمانی را که باید برای فرزندان بگذارند در فضای مجازی با دوستان مجازی می‌گذرد و بچه‌ها را از دست می‌دهند.

وی افزود: نکته بعدی اینکه والدین به خصوص زوج‌های جوان بسیاری از اصطلاحات آموزشی و نکات تربیتی را از این فضاها یاد می‌گیرند، در حالی که مطالبی که در این فضا در معرض عموم قرار می‌گیرد، از بار علمی تهی است و تربیتی نادرست را آموزش می‌دهد که باعث ایجاد فاصله و شکاف نسلی میان والدین و فرزندان می‌شود. (موردی که متاسفانه در بخش درمانی هم شاهد آن هستیم به این معنا که بسیاری از افراد به پزشک مراجعه نمی‌کنند و در فضای مجازی به دنبال درمان می‌گردند در نتیجه گرفتار افراد سودجو و تناقض‌های مختلفی در مورد یک مسئله می‌شوند، در حالی که بارها عنوان شده فضای مجازی، فضای قابل اعتمادی نیست و نباید بر اساس مطالب آن، راجع به تربیت و زندگی تصمیم گرفت.)

والدین، الگوی زندگی فرزندان

پروانه محمدخانی، روانشناس بالینی هم با‌اشاره به الگوپذیری فرزندان از رفتار والدین، گفت: پدر و مادری که خود را در فضای مجازی محصور کرده یا به نوعی زمان زیادی را در آن می‌گذرانند، به مثابه مدلینگی هستند که فرزندان با مشاهده آنان، الگو برداری می‌کنند و تغییرات رفتاری تازه‌ای از خود بروز می‌دهند. ضمن اینکه وقت گذرانی در فضای مجازی، موجب غفلت والدین از نیازهای کودکان و سرخوردگی آنان می‌شود.

 وی افزود: به هر حال فرزندان از دو طریق آسیب خواهند دید؛ از یک سو فرصت صمیمیت، گفت‌و‌گو و بسیاری از تعاملات والدین- فرزندی را از دست می‌دهند و از سویی دیگر، نیازهای تحصیلی، اجتماعی و عاطفی کودکان تامین نمی‌شود که بسیاری از این غفلت‌ها، عامل رشد خشونت‌های رفتاری برون‌ریز، خودکم‌بینی، عدم جسارت در برابر مشکلات و احساس عدم پذیرش در میان خانواده و همسالان در کودکان است.

محمدخانی، رفتارهای پرخطر وآسیب‌زا به خود، خودکشی و خودزنی را دیگر واکنش فرزندان به این نامهربانی‌ها عنوان کرد و گفت: مطالعات اخیر هم نشان داده که فضای مدارس و روابط بین‌فردی و تعاملات نوجوانان با هم بسیار خشن شده و خشم خود را براحتی منتقل می‌کنند که باید گفت ناشی از فاصله عاطفی میان اعضای خانواده و به قول علم روانشناسی، ناشی از طرحواره رهاشدگی یا طرحواره ناخواستنی بودن است.

راهکار فرار از این مسایل، بها دادن به هرچیزی در جای و اندازه خود و دوری از تفریط و افراط است. بدیهی است که فضای مجازی اگر به صورت مناسب، مورد استفاده قرار بگیرد جایی برای یادگیری و تعامل اجتماعی می‌تواند باشد اما هرچقدر هم مفید باشد، نباید شانس فرزندان سالم و سلامت داشتن را از والدین بگیرد.

 

منبع: ایرنا لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر اعتیاد فضای مجازی والدین تربیت فرزند اخبار عمومی اخبار مرتبط دستگیری عامل کودک‌ آزاری در قزوین ۱۳۹۹/۱۰/۲۱ تبعات رها کردن کودک در فضای مجازی ۱۳۹۸/۱۱/۶ تبعات رها کردن کودک در فضای مجازی ۱۳۹۸/۱۱/۶ نوجوانان به تلفن‌های خود معتاد نیستند ۱۳۹۸/۹/۱۱ روی زخم چنین پدر و مادرهایی نمک نپاشید! ۱۳۹۸/۷/۷ تهدید سلامت افراد در نتیجه اعتیاد به فضای مجازی ۱۳۹۸/۵/۳۰ آخرین ویدیو ها نمای عجیب داخلی اهرام ثلاثه مصر! + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۰ ۱۹:۳۵ اذان گفتن زیبای پسر جذاب ایرانی + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۰ ۱۷:۰۷ حذف یارانه نقدی شدنی است؟ ۱۴۰۱/۰۵/۲۰ ۱۶:۴۴ قسمت ۱۳ سریال یاغی؛ گریه های طلا برای قتل شیما ۱۴۰۱/۰۵/۲۰ ۱۶:۰۴ سوتی عجیب هادی عامل در گزارش کشتی + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۰ ۱۴:۱۸ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۹:۳۵ اجرای طرح رتبه بندی معلمان آغاز شد ۱۹:۳۵ نمای عجیب داخلی اهرام ثلاثه مصر! + فیلم ۱۹:۳۲ یارانه شهریور نقدی است یا کالایی؟ / یارانه معترضین چه می شود؟ ۱۹:۲۸ جبران کاست ‎های اساسی توافق ۲۰۱۵ نیازمند اقدامات حرفه ‎ای، حساب شده و صبورانه است ۱۹:۱۹ ویژگی کنترل نوجوانان به اسنپ چت اضافه شد ۱۹:۱۲ چگونه از بازنشر پست اینستاگرام در استوری دیگران جلوگیری کنیم؟ ۱۹:۰۹ سرگیجه برجامی بورس / برگشت شاخص کل از سطح حمایتی؟ ۱۸:۵۵ اقتصاد ما در جولای تورم صفر درصدی داشت! ۱۸:۵۱ پزشکان فقط دنبال مهاجرت هستند ۱۸:۳۸ پیکر هوشنگ ابتهاج در رشت به خاک سپرده می‌شود ۱۸:۲۲ مردم نگران بدتر شدن وضعیت اقتصادی نباشند ۱۸:۱۲ هشدار؛ این خوراکی ها را در «مایکروفر» گرم نکنید/ سرطانزاست ۱۸:۱۲ مسئول هزینه های بحران انرژی کیست؛ دولت ها، شرکت ها یا مصرف کنندگان؟ ۱۸:۰۳ اگر آرایش چشم رو دوست داری دونستن این نکات ضروریه... ۱۸:۰۰ قیمت موبایل سامسونگ به ۵۷ میلیون رسید (جدول مشخصات) ۱۷:۵۹ هدیه جالب سرمربی استقلال به خبرنگاران + عکس ۱۷:۵۲ دولت زمین مجانی می دهد ۱۷:۴۴ جزییات توافق با افغانستان درباره حق آبه هیرمند + فیلم ۱۷:۴۰ احتمال متروکه شدن کامیون های وارداتی در گمرکات ۱۷:۲۷ اتریوم ۲ هزار و ۵۰۰ دلاری در راه است؟ ۱۷:۲۱ آخرین جزییات آیین نامه واردات خودرو؛ از تعرفه خودروها تا حداکثر ارز تخصیصی ۱۷:۱۳ تکلیف یارانه‌ ها کی مشخص می شود؟ ۱۷:۱۰ با کودک دروغگو چگونه رفتار کنیم؟ ۱۷:۰۷ اذان گفتن زیبای پسر جذاب ایرانی + فیلم ۱۷:۰۰ تغییراتی که از آلزایمر برای زنان کشنده تر است ۱۶:۵۲ این رفتارهای زنانه؛ مردان را فراری می دهد! ۱۶:۴۶ ترفند مردان جذاب برای شیفته کردن خانم ها ۱۶:۴۴ حذف یارانه نقدی شدنی است؟ ۱۶:۳۰ ارز جدید جایگزین دلار می شود؟ ۱۶:۱۱ مرحله ۱۳۸ یارانه از ساعت ۲۴ امشب قابل برداشت است ۱۶:۰۱ قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و ارز بیستم مرداد ماه / دلار در پایان هفته چند؟ ۱۵:۵۸ طرز تهیه چلو گوشت درباری + فوت فن خوش عطر شدن گوشت ۱۵:۴۰ حدود ۴۰ روز است که به یک ثبات رسیده‌ایم / امیدواریم در یک بازه زمانی مناسب مردم طعم شیرین خدمات را لمس کنند ۱۵:۳۶ ترکیبات جادویی مویز در درمان انواع بیماری ها ۱۵:۳۵ ۱۰ ترون بده ۱۵۰۰ دلار بگیر! ۱۵:۰۸ علت خواب رفتن دست و پا کشف شد ۱۵:۰۵ قیمت خودرو با احیای برجام سقوط می کند؟ / سناریوهای احتمالی قیمت خودرو پس از توافق هسته ای ۱۴:۵۰ آخرین آمار کرونا در ایران / ۸۴ نفر فوت شدند ۱۴:۳۴ آغاز بررسی ایده های انریکه مورا در تهران ۱۴:۳۳ روش های اعتراض به حکم مهریه ۱۴:۳۰ خدائیان: در بازرسی ها هیچ خط قرمزی نمی شناسیم ۱۴:۲۷ چی کار کنیم داخل ماشین بوی بد نده؟ ۱۴:۲۳ آخرین وضعیت جاده چالوس ۱۴:۱۹ می دانستیم افزایش ۱۰ درصدی حقوق کارگشا نیست اما ترجیح دادیم کسری بودجه زیاد نباشد ۱۴:۱۸ سوتی عجیب هادی عامل در گزارش کشتی + فیلم ۱۴:۱۷ معاون امور مجلس رییس جمهور: دولت سیزدهم در میان مردم است ۱۴:۱۵ ۴ میلیون گوشی تلفن همراه وارد شد ۱۴:۱۳ تغییر عجیب در پیش بینی قیمت لیر! ۱۴:۰۶ بلینکن: پیام ما به ایران روشن است ۱۴:۰۱ بیماری مرموز فیبرومیالژیا / ریشه این بیماری استرس و اختلالات روانی است اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اعتیاد فضای مجازی والدین تربیت فرزند اخبار عمومی اعتیاد به فضای مجازی شبکه های اجتماعی اعتیاد والدین فضای مجازی فضاهای مجازی مجازی والدین فضای مجازی وقت گذرانی فیلم ۱۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۴۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی، از بازداشت زنی که برای تبلیغات سالن زیبایی‌اش اقدام به سوءاستفاده از یک کودک دختر و معرفی او به عنوان یک نوعروس کرده بود خبر داد و به خانواده‌ها هشدار داد که اجازه چنین برخوردهای سودجویانه‌ای را که ممکن است آینده فرزندانشان را تحت‌الشعاع قرار دهند، ندهند.

وی با اشاره به انتشار ویدئویی از یک کودک دختر در فضای مجازی و معرفی او به عنوان یک تازه عروس گفت: انتشار این ویدئو موجی از واکنش منفی افکار عمومی و به خصوص کاربران فضای مجازی و فعالان حوزه حقوق کودک را در پی داشت. در همین راستا نیز پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار داد و ابتدا تیم رصد و پایش این پلیس مبدا اصلی انتشار این ویدئو را مورد شناسایی قرار دادند.

وی با بیان اینکه در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که این ویدئو از سوی یک سالن زیبایی ضبط و منتشر شده است، گفت: در ادامه با پیگیری‌ها و هماهنگی‌ها ی انجام شده، مدیر سالن زیبایی که ویدئوی مذکور را تولید و منتشر کرده بود به پلیس فتا تهران بزرگ دلالت شد.

معظمی گودرزی با بیان اینکه در جریان تحقیقات انجام شده، مشخص شد که موضوع ازدواج این کودک، سناریو تبلیغاتی مدیر این آرایشگاه برای جذب مشتری و دنبال کننده در اینستاگرام بوده و به هیچ عنوان صحت ندارد، گفت: این زن پس از مواجهه با مأموران اعلام کرد که از عواقب کار خود بی اطلاع بوده و ضمن ابراز پشیمانی از عمل خود، گفت که دختربچه نوجوان فرزند یکی از مشتریان آرایشگاهش بود و چون قصد داشته اقدام به ایجاد تبلیغ در فضای مجازی کند، این کودک را به عنوان یک عروس معرفی و آرایش کرده است.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه برای این خانم به دلیل سوءاستفاده از کودکان و … پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: صفحه اینستاگرامی مذکور نیز با دستور قضائی از دسترس خارج و متهم نیز به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

وی ادامه داد: همچنین کارشناسان اداره مبارزه با جرایم علیه کودکان و بانوان پلیس فتا تهران بزرگ با والدین این کودک نیز ارتباط برقرار کرده و ضمن ارائه مشاوره‌های لازم به آنان تاکید کرد که صیانت از هویت و شخصیت فرزندشان نیز برعهده آنان بوده و بی توجهی و هرگونه آسیب به آن موجب مجازات قانونی است.

معظمی گودرزی با هشدار به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی گفت: در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و همچنین کنوانسیون حقوق کودک که کشور ما نیز به آن پیوسته صراحتاً هرگونه سوءاستفاده از کودکان و وارد کردن آسیب جسمی و روحی به وی را جرم انگاری کرده است. در همین راستا نیز پلیس فتا در عمل به قانون با چنین مواردی برخورد خواهد کرد. کما اینکه در گذشته نیز با موردی که پدری فرزندش را به بیان کلمات و انجام رفتارهای بزرگسالانه و حتی شرب خمر تشویق کرده و تصاویرش را در فضای مجازی منتشر کرده بود، برخورد کرد و در پرونده‌ای دیگر نیز با والدین نوجوانی که برای جذب دنبال کننده فرزند خود را به رفتارهای غیراخلاقی و بی احترامی به مقام مادر تشویق کرده بودند، برخورد شد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ ادامه داد: لذا به افرادی که قصد دارند تا برای انجام تبلیغات، افزایش دنبال کننده یا هر موضوع دیگری اقدام به ساخت ویدئو یا انتشار تصاویر نا متعارف و نامناسب از کودکان کنند، هشدار می‌دهم که پلیس فتا با آنان برخورد خواهد کرد و والدین نیز باید بدانند که چنین اقدامات و رفتارهایی گرچه ممکن است در کوتاه مدت منجر به افزایش دنبال کننده یا جلب شدن توجه به سوی فرزندشان شود، اما در دراز مدت آثار مخرب فراوانی در روند شکل‌گیری شخصیت و شرایط روحی کودکان برجای خواهد گذاشت که جبران ناپذیر است.

کد خبر 6094220

دیگر خبرها

  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • دختربچه تازه عروس برای تبلیغ آرایشگاه زنانه ! + ویدئو
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر