Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیسی عصر پنجشنبه در دیدار با اقشار مختلف مردم استان کرمان در محل مصلای این شهر افزود: این افراد لذت با مردم بودن، در میان مردم بودن، به استان ها رفتن و از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شدن را خیلی عنایت نکردند، گاهی ملامت کردند و گاهی زخم زبان زدند.

میدان را ترک نکردیم و درگیر حاشیه نشدیم

رییسی گفت: اما ما میدان را ترک نکردیم چون در میان مردم بودن را باور داریم و برای خود نعمت الهی می دانیم؛ لذت با مردم بودن را با چیزی عوض نمی کنیم و معتقدیم دولت باید مردمی، از مردم، در مردم و با مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: به مدیران هم گفته ام به هیچ عنوان گرفتار حاشیه ها نشوند، به متن بپردازند که همان خدمتگزاری به مردم و گره گشایی از زندگی مردم است.

رییس جمهور کاهش بیکاری، راه اندازی واحدهای تولیدی نیمه تعطیل و تعطیل را متن دانست و اظهارداشت: اجازه نمی دهیم دولت را به حاشیه بکشانند.

خون شهید سلیمانی چهره جاهلیت مدرن را برملا می کند

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه خون شهید سلیمانی چهره جاهلیت مدرن را برای بشریت و نقاب را از چهره نفاق بر ملا می کند اظهارداشت: مکتب حاج قاسم در تداوم مکتب رهبری معظم انقلاب اسلامی، حضرت امام(ره) و نیز مکتب ثارالله است.

رییسی افزود: تردید نداریم خون مطهر ۶ هزار و ۵۰۰ شهید استان کرمان و حاج قاسم همواره در ایران اسلامی و جهان اسلام منشا آثار و برکات خواهد بود.

وی کرمان را مهد دلیران، کریمان، فقیهان و حکیمان خواند و اظهارداشت: باوجود تلاش ها شاهد برخی محرومیت ها در کرمان هستیم که با مشارکت مردم و گروه های جهادی بویژه جوانان مجاهد طی کمک و حمایت دولت از چهره زیبای استان فقر و محرومیت زدوده شود.

دور دوم سفرهای استانی شروع می شود

رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه دور اول سفرها در استان کرمان تمام می شود اظهارداشت: بعد از مدت کوتاهی دور دوم سفرها برای پیگیری مصوبات قبلی و اجرایی شدن آنها با اتکا به تجربه های گذشته شروع می شود تا تغییر و تحول را به نام مردم در جهت رفع مشکلات مردم رقم بزند.

آنچه وعده دادیم محقق شد

رییسی تصریح کرد: در مدت فعالیت دولت، تمامی تلاش ما کنترل رشد نقدینگی و مهار تورم بوده است؛ تمام تلاش آن است که بدهی هایی که از قبل برای دولت ایجاد شده است پرداخت شود.

رییسی با بیان اینکه متوسط در هر ماه ۱۲ هزار میلیارد تومان بدهی های قبلی را پرداخت می کنیم اظهارکرد: فاکتورهایی که دیگران هزینه کردند را ما باید پرداخت کنیم؛ ما داریم کسری وجوهی که از بانک مرکزی استقراض شده را تسویه می کنیم. به گفته وی، ۴۸۰ هزار میلیارد کسری بودجه در سال ۱۴۰۰ پشت سر گذاشته شد.

رییس جمهور با بیان اینکه ارتباط با همسایگان و تعامل تجاری با آنها را به چند برابر افزایش دادیم، تاکید کرد: معتقدیم ظرفیت برای افزایش بیشتر این تعامل تجاری وجود دارد.

رییسی با بیان اینکه مصمم به رفع بیکاری هستیم گفت: آمار نشان می دهد از ابتدای کار دولت تا امروز آنچه وعده کردیم برای ایجاد اشتغال و رفع بیکاری در سال اول تحقق پیدا کرده است.

عقب ماندگی ها جبران می شود

وی تصریح کرد: نسبت به ایجاد مسکن کار در تمامی نقاط کشور رقم خورده و امروز یک میلیون و ۲۵۰ هزار مسکن در حال ساخت و ساز است که اولین بخش آن طی چندماه آینده بهره برداری خواهد شد و روند افتتاح ها ادامه می یابد.

رییسی گفت: کشور ظرفیت دارد، حکم قانون و نیاز کشور است که یک میلیون مسکن در سال که نیاز جدی کشور هم است احداث شود؛ سال های گذشته ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار مسکن در سال ایجاد شده است.

وی افزود: ما هر سال ۷۰۰ هزار مسکن عقب ماندگی داریم که این عقب ماندگی ها البته در حوزه های مختلف نیز بوده است.

عدالت اجتماعی، مهمترین عقب ماندگی

رییسی افزود: مهم ترین حوزه عقب ماندگی در بخش عدالت اجتماعی است که به حکم وظیفه قانونی و الهی در دولت مصمم هستیم اجرای عدالت را با قوت دنبال کنیم.

۳۶ میلیارد دلار سرمایه گذاری

وی با بیان اینکه در بخش اصلاحات اقتصادی که از آن ما سخن گفتیم به یک اقدام بسنده نمی شود، اظهارداشت: سرمایه گذاری از مسائلی است که در کشور باید انجام شود؛ سرمایه گذاری داخلی و خارجی را آغاز کردیم و برای افزایش تولید گام های بسیاری برداشتیم.

رییسی افزود: شرکت های بزرگ را به عنوان پیشران اقتصاد فعال کردیم و یکسال ۱۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری این شرکت های داخلی مانند مس ، گل گهر و دیگر شرکت ها بوده که با هم برای سرمایه گذاری بزرگ هم پیمان شدند.

وی با بیان اینکه بانک ها نیز که همیشه نگران ایجاد نقدیندگی بودیم مدیریت می شوند که نقدینگی به سمت تولید برود، اظهارداشت: کارهای بزرگ در پالایشگاه ها و پتروپالایشگاه ها با سرمایه گذاری بزرگ بانک ها و شرکت های خصوصی انجام می شود که میزان سرمایه گذاری آنها به حدود ۱۹ میلیارد دلار می رسد.

به گفته رییسی، در بخش سرمایه گذاری خارجی هم امروز رقم های قابل توجهی در کشور دنبال می شود و با کمک مردم و فرهیختگان، آینده بسیار درخشان در انتظار ملت ایران است.

بیشتر بخوانید :

آیت الله خاتمی : گرانی‌های افسارگسیخته ، درد جانکاه رهبری است / مسئولان چاره‌ای بیاندیشند عجیب ولی واقعی / آیت‌الله جنتی : مردم عزیز و نجیب از گرانی ها رنج می برند / باید از تلاش و خستگی ناپذیری مسئولان تقدیر کرد سخنگوی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه : موج تورم و گرانی ، انکارناپذیر است / ائمه جمعه ، خود را ملزم به همکاری با دولت در اصلاح اقتصادی می دانند

بسترهای فسادزا را نشانه رفتیم

رییس جمهور همچنین گفت: درباره موضوع مبارزه با فساد نیز از روز اول شروع به کار در دولت به دنبال اصلاح بسترهای فسادزا در همه نظام های اقتصادی بودیم تا زمینه فساد را از بین ببریم.

وی در ادامه نیز با بیان اینکه اینک مهمترین چیز امید دادن به جامعه است اظهارداشت: هرکس به دنبال ایجاد ناامیدی در مردم باشد در جهت راهبرد دشمن حرکت کرده است.

۲۱۲۱

کد خبر 1661039

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم تورم بیکاری نقدینگی سفر استانی سرمایه گذاری عقب ماندگی رییس جمهور هزار مسکن مردم بودن شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۵۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، از برخورد قضایی با قریب به ۱۵۰ کارفرمای متخلف در سال گذشته خبر داد و گفت: کارگاه‌های پر خطر بیشترین سهم را در برخورد‌ها داشتند که قطعا بر کاهش حوادث ناشی از کار موثر بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، سیاوش آقاجانی امروز، ۷ اردیبهشت ماه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهر رشت، با اشاره به اهمیت موضوع کار و کارگر در نگاه دین مبین اسلام و نظام جمهوری اسلامی و دولت سیزدهم، اظهار کرد: طبق بیانات رهبر انقلاب، نگاه نظام و دولت به کار و کارگر یک نگاه ارزش مدار است.

وی کار و کارگر را دارای ارزش ذاتی دانست و افزود: نظام جمهوری اسلامی بر خلاف دیگر نظام‌ها که نگاه ابزاری برای جذب سرمایه به کارگر دارند، از اصل کار و کارگر حمایت می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه کار و تلاش و کسب‌روزی حلال در روایات اسلامی در ردیف مجاهدت در راه خداست، تصریح کرد: امروز در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم و این کارگران هستند که با تولید خود به پیروزی نظام اسلامی در حوزه اقتصاد کمک و دشمنان را مایوس می‌کنند.

آقاجانی با اشاره به نامگذاری سال‌های اخیر حول محور جهاد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی و جهش تولید و حمایت از تولید ملی و... از سوی رهبر انقلاب، عنوان کرد: رهبر انقلاب همواره اهمیت موضوع کار و تولید را متذکر می‌شوند.

وی با بیان اینکه جامعه کارگری کشور در دوران هشت سال جنگ تحمیلی ۱۴ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است، گفت: استان گیلان ۴۱۸ شهید کارگر دارد که سند سربازی کارگران در سنگر دفاع از کیان کشور و نظام است.

مدیرکل تعاون گیلان یکی از مهمترین تکالیف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را صیانت از نیروی کار دانست و ادامه داد: صیانت از نیروی کار جنبه‌های متعدد دارد و در ابعاد مختلف تعریف می‌شود و دستگاه‌های زیادی در آن نقش آفرین هستند.

آقاجانی با اشاره به فعالیت ۹ دستگاه ذیل وزارت تعاون، اضافه کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل تامین اجتماعی، مدیریت درمان تامین اجتماعی، اداره کل بهزیستی، اداره کل فنی و حرفه‌ای، صندوق بیمه عشایر و روستاییان، صندوق بازنشستگی کشوری و بانک‌های رفاه کارگران و توسعه تعاون ذیل وزارت تعاون در حوزه جامعه کارگری فعالیت‌هایی دارند که اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان رئیس شورای هماهنگی این دستگاه‌ها، محوری‌ترین نقش را در این حوزه ایفا می‌کند.

وی با تاکید بر لزوم تنظیم روابط کارگر و کارفرما به عنوان یکی از مهمترین ماموریت‌های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، یادآور شد: رفع اختلاف کارگران و کارفرایان، تجدیدنظر خواهی، پیگیری مطالبات کارگران، بازرسی و نظارت بر کارگاه‌ها جهت رعایت حقوق کارگر و پیگیری ایجاد تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با هدف کمک به صیانت از نیروی کار از طریق برقراری روابط رسمی، ضابطه‌مند و مسالمت آمیز بین کارگر و کارفرما به جد در دستور کار است.

مدیرکل تعاون گیلان با بیان اینکه سالانه حدود ۱۳ هزار دادخواست داریم که منجر به صدور حدود ۱۰ هزار دادنامه توسط ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان می‌شود، گفت: سالانه ۱۲ هزار مورد بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون کار توسط بازرسان کار استان انجام می‌شود تا ایمنی کارگران و رعایت حق و حقوق آن‌ها و وضعیت مشاغل سخت و زیان آور و پیشگیری از حوادث ناشی از کار مورد بررسی قرار گیرد؛ البته در کنار نظارت و بازرسی، آموزش و فرهنگ‌سازی و استفاده از ضمانت‌های اجرایی و در نهایت برخورد‌های قضایی جهت تکمیل فرایند صیانت از نیروی کار دنبال می‌شود.

وی از برخورد قضایی با قریب به ۱۵۰ کارفرمای متخلف در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: کارگاه‌های پر خطر بیشترین سهم را در برخورد‌ها داشتند که قطعا بر کاهش حوادث ناشی از کار موثر بوده است.

آقاجانی استان گیلان را دارای ۴۷ شورای اسلامی کار، ۱۰۷ انجمن کارفرمایی، ۶۰ انجمن کارگری، ۹۱ نماینده کارگران، یک کانون شورای اسلامی کار، ۱۷ کانون شهرستانی بازنشستگان و یک کانون استانی بازنشستگان دانست و افزود: این کانون‌ها و شورا‌ها و انجمن‌ها پیگیر حقوق صنفی کارگران و کارفرمایان و بازنشستگان هستند.

وی با بیان اینکه طی دو سال گذشته مجموعا ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید را با حمایت کارفرمایان در کارگاه‌ها اجرا کردیم، تصریح کرد: از ظرفیت‌های قانونی برای احیای حق و حقوق کارگران استفاده می‌کنیم؛ همچنین سال گذشته قریب به ۴۰ هزار نفر/ساعت آموزش ایمنی را ارائه کردیم.

مدیرکل تعاون گیلان، اشتغال را یکی از مهمترین شعار‌های دولت سیزدهم دانست و متذکر شد: ایجاد سالانه یک میلیون شغل در دستور کار دولت قرار گرفت که برش استانی آن با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی و تعاونی‌ها محقق شد و در سال ۱۴۰۱ موفق به ایجاد ۳۶ هزار شغل شدیم و در سال ۱۴۰۲ توانستیم ۳۵ هزار شغل ایجاد کنیم.

وی با اشاره به حمایت دولت از تسهیل در صدور مجوزها، بخش زیادی از مشاغل ایجاد شده را در بخش صنفی دانست و بیان کرد: مشاغل زیادی نیز با کمک تسهیلات ارزان قیمت دولتی در بخش صنایع و بنگاه‌های تولیدی کشاورزی و خدماتی و مشاغل خانگی و دانش بنیان و از طریق احیای نگاه‌های راکد و تعطیل و... ایجاد شده است.

آقاجانی از کاهش سه درصدی نرخ بیکاری استان نسبت به سه سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: این شاخص براساس آمار‌های مرکز آمار اعلام شده است؛ همچنین آمار‌های سامانه‌های رصد اشتغال وزارت تعاون که تحت نظارت‌های میدانی و تلفنی و پیامکی بوده و مشاهدات عینی در بازار کار، موید کاهش نرخ بیکاری در استان می‌باشند.

وی رویکرد دولت را ایجاد اشتغال واقعی دانست و تاکید کرد: به دنبال ایجاد تعادل در بازار کار هستیم و دولت سیزدهم به امنیت شغلی کارگران کمک می‌کند؛ در واقع تداوم تولید در کارخانه و کارگاه به امنیت شغلی کارگران کمک می‌کند؛ از طرف دیگر، تقاضای زیاد و عرضه کم در بازار کار برای کارگر احساس نا امنی ایجاد می‌کند، اما اکنون بسیاری از کارخانجات باید برای حفظ نیروی کار فعلی خودشان امتیازات فراتر از قانون بدهند که این فرصت، مرهون بهبود شاخص‌های فضای کسب و کار بوده و به امنیت شغلی کارگران کمک کرده است.

دیگر خبرها

  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • رئیس جمهور: مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • ببینید | ادعای جدید ابراهیم رئیسی در حضور مردم درباره ساخت مسکن
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • تحقق ۱۱۸ درصدی سهمیه اشتغال استان همدان در سال گذشته
  • چین: صلح در منطقه با تحقق عدالت برای فلسطینی‌ها محقق می‌شود