Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از موتور۱، شرکت خودروسازی فورد با در نظر گرفتن برنامه ویژه‌ای به نام بیضی آبی (Blue Oval) درصدد است که تمام مراحل عملیات ساخت خودور با منابع انرژی سبز یعنی سازگار با محیط زیست انجام شود.

قسمت هیجان‌انگیزتر این خبر آنجاست که بنا  بر داده‌های انجمن صنایع انرژی خورشیدی، این امر باعث افزایش ۷۰ درصدی کل انرژی خورشیدی نصب‌شده در ایالت میشیگان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروسازی  فورد در نظر دارد تا سال ۲۰۲۵ تمام خودروهای این ایالت و البته همچنین تمام خودورهای خود در جهان را تا سال ۲۰۳۵ با انرژی‌های تجدیدپذیر تولید کند. لازم به ذکر است که انجام چنین طرح و اهداف خودورسازی فورد توسط برنامه «MIGreenPower» شرکت برق دی‌تی‌ئی انرژی آمریکا انجام می‌شود.

فورد برای اولین بار  در سال ۲۰۱۹ در برنامه مذکور ثبت نام کرد و اولین مشتری صنعتی بزرگ شرکت برق دی‌تی‌ئی انرژی شد. گفتنی است که  بیش از ۶۰۰ کسب‌وکار و همچنین ۲هزار مشتری مسکونی در این برنامه دی‌تی‌ئی، ثبت نام کرده‌اند.

جیم فارلی، مدیر عامل شرکت می‌گوید: «این توافق بی‌سابقه درباره آینده‌ای سبزتر و روشن‌تر برای خودروسازی فورد و ایالت میشیگان است.» او ابتدا یادآور ساخت که امروز به نظر همان روزی است که به سمت رهبری امور می‌رویم، روز تبدیل شدن صحبت‌ها به عمل...

اثرات مثبت چنین توافقی میان فورد و دی‌تی‌ئی تنها به آنچه که فارلی به آن اشاره کرد یعنی آینده سبزتر به ایالت مشیگان، محدود نمی‌شود. بلکه گفتنی است بنا به تخمین دی‌تی‌ئی، ساخت آرایه های خورشیدی ۲۵۰ شغل موقت و ۱۰ شغل دائم ایجاد کنند. این خرید عظیم خودورسازی فورد باعث افزایش درآمد مالیاتی برای جوامع محلی میزبان پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر دی‌تی‌ئی هم خواهد شد و این منجر به تامین بودجه برای ساخت مدارس، جاده‌ها و رفع سایر نیازهای این جوامع خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

صفحات خورشیدی زیست‌محیطی در نقش پنجره ساختمان | هم برق تولید می‌کنند و هم اکسیژن تصاویر | تسهیلات جذاب برای نصب پنل خورشیدی | کدام شهرها بیشتر از این انرژی استفاده می‌کنند؟

پروژه بیضی آبی، با توجه به هدف خود مبنی بر تولید  ۶۰۰ هزار خودوربرقی فورد تا پایان ۲۰۲۳ و افزایش تولید به ۲ میلیون تا پایان سال ۲۰۲۶، به تامین انرژی بسیار زیادی نیاز دارد که با همین منابع انرژی تجدیدپذیر تامین خواهند شد. اگرچه که در نهایت نمی‌توان ادعا کرد تمام مراحل خودروهای تولید شده در خطوط مونتاژ میشیگان انجام می‌شوند. همینطور قابل توجه است که فورد در اوایل تابستان امسال سرمایه گذاری خود را در خودروهای برقی افزایش داد و شروع به تأمین ظرفیت باتری مورد نیاز (از نواحی دیگر) برای رسیدن به اهداف تولیدی کرده است.

فورد همچنین در حال ساخت پردیس‌های تولیدی دیگر در ایالت‌های تنسی و کنتاکی آمریکا است.

کد خبر 697092 برچسب‌ها خودرو - جهانی خودروی برقی انرژی نو انرژی‌ تجدیدپذیر شرکت‌ خودروسازی‌ فورد خودرو مدرن، لوکس و هوشمند

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خودرو جهانی خودروی برقی انرژی نو انرژی تجدیدپذیر شرکت خودروسازی فورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۶۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ناصر فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی به منظور بهره مندی از انرژی پاک و تجدید پذیر به همت خیر مدرسه ساز حاج حمیدرضا سلامتیان در مدرسه اتیسم مهرآفرین ناحیه ۴ اصفهان آغاز شد.
ناصر فتحی هزینه اجرای این طرح را حدود ۴ میلیارد تومان دانست و افزود: در استان اصفهان تفاهم نامه تجهیز ۱۵ مدرسه به نیروگاه خورشیدی به همت خیران امضا شده و در صدد هستیم که تا پایان سال اجرای زیر ساخت‌های آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز درخصوص تجهیز مدارس به نیروگاه‌های خورشیدی گفت: در حال حاضر ۵۶ طرح ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور به همت خیران مدرسه‌ساز در حال اجراست.
سید محمد واعظی نژاد افزود: این نیروگاه‌ها در حال انعقاد قرارداد یا اجرا است که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می‌شوند.
وی گفت: تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.
سید محمد واعظی نژاد افزود: براساس این تفاهم‌نامه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ کیلووات وغیرانشعابی تا ظرفیت ۳ مگاوات در مدارس منتخب کشور با سرمایه گذاری خیران برای انتفاع مدارس ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه‌های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی‌های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟