Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان، از ایجاد ۱۴ شبکه‌ تخصصی سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌ها خبر داد و گفت که تمامی تشکل‌های مردم‌ها و سمن‌هایی که در وزارت ورزش و جوانان ثبت نشده‌اند اما مایل به دریافت خدمات این وزارتخانه اعم از آموزش‌های تخصصی و حمایت‌ها هستند، می‌توانند عضو این شبکه‌ها شده و به طور نظام‌مند فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی کامل نواب در گفت‌وگو با ایسنا، همزمان با روز جهانی جوانان و در آستانه روز ملی تشکلهای مردم نهاد و مشارکت اجتماعی، اظهار کرد: از گذشته وزارت ورزش و جوانان یکی از مراجع صدور مجوزهای تشکل‌های مردم نهاد در حوزه جوانان بوده و در دوره جدید نیز در این راستا موضوعات مختلف را در دستور کار قرار داده‌ است.

مدیر کل دفتر مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان، "توانمند سازی" اعم از ارائه آموزش‌های تخصصی و یا حمایت از سمن‌ها و تشکل‌های جوانان را از جمله اقدامات اصلی معاونت امور جوانان دانست و با اشاره به لزوم "شبکه سازی" تخصصی سمن‌ها و تشکل‌ها به منظور توانمندسازی بهتر آنها، تصریح کرد: در معاونت جوانان دولت سیزدهم "شبکه سازی" تخصصی تشکل‌ها را به منظور توانمندسازی بهتر آنها دنبال کردیم.

کامل نواب درباره جزئیات این "شبکه سازی تخصصی" سمن‌ها و تشکل‌ها توضیح داد: در این راستا با توجه به موضوعات متنوعی که سازمان‌های مردم نهاد بر اساس آن در وزارت ورزش و جوانان ثبت شده‌اند، ۱۴ شبکه تخصصی را ایجاد کردیم و هر  شبکه در یک استان و به تعبیری در ۱۴ استان مستقر هستند. در واقع منظور از شبکه، مجموعه تشکل‌هایی است که در موضوع فعالیت خود دارای شباهت و اشتراک هستند.

وی شبکه "ازدواج و جوانی جمعیت"، شبکه "فعالیت‌های جهادی و نیکوکاری"، شبکه "سبک زندگی ایرانی اسلامی" و شبکه "فعالیت‌های دانش بنیان" را از جمله شبکه‌های ایجاد شده در این راستا عنوان کرد و ادامه داد: اینگونه مجموعه سازمان‌های مردم نهاد یا سمن‌ها با حوزه فعالیت مشترک در قالب یک شبکه دور هم جمع شدند و هر شبکه ممکن است متشکل از صدها سمن یا تشکل باشد و سمن‌ها از  کل کشور می‌توانند عضو یک شبکه شوند.

به گفته مدیر کل دفتر مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان، این شبکه سازی باعث می‌شود آموزش‌ها و حمایت‌هایی که از سوی وزارت ورزش و جوانان به سمن‌ها ارائه می‌شود به طور تخصصی و متناسب با موضوع هر شبکه باشد.

وی همچنین از امکان عضویت سمن‌ها و تشکل‌هایی که مجوز خود را از وزارت ورزش و جوانان نگرفته‌اند در این ۱۴ شبکه خبر داد و افزود: بسیاری از تشکل‌ها علاقمند به ارتباط و همکاری با ظرفیت‌های وزارت ورزش و جوانان هستند ولی بستر لازم برای آن تا کنون وجود نداشت، چراکه این سمن‌ها در دیگر مراکز دولتی شناسایی و ثبت شده‌اند. از این پس شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌ها می‌توانند میزبان خوبی برای این سمن‌ها باشند و تشکل‌هایی که در وزارت ورزش ثبت نشده‌اند و مجوز فعالیت خود را از وزارت ورزش نگرفته‌اند می‌توانند عضو این شبکه‌های تخصصی شوند و از خدمات آن اعم از آموزش و حمایت استفاده کنند.

به گفته کامل نواب، سازمان‌های مردم نهاد جوانان از این پس باید برای دریافت هرگونه کمک مادی و غیر مادی از  وزارت ورزش و جوانان از مسیر شبکه‌های تخصصی اقدام کنند و تشکل‌های غیر عضو وزارت ورزش و جوانان نیز می‌توانند با عضویت در این شبکه‌ها ایده‌ها و طرح‌های  خود را ارائه داده و در قالب نظامی که در شبکه‌ها پیش‌بینی شده است، کار خود را ادامه دهند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جوانان معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان روز جهانی جوانان سازمان های مردم نهاد وزارت ورزش و جوانان سمن ها و تشکل ها شبکه های تخصصی شبکه سازی شده اند شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۶۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز گردهمایی معاونان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ توسط مقام معظم رهبری به سال جهش تولید با مشارکت مردم گفت: ما نیز شعار حوزه جوانان را اقدام و عمل در راستای شعار سال قرار دادیم و تمرکز ما عملیاتی کردن طرح‌ها و برنامه‌های ملی و موثر در حوزه جوانان است که امیدوارم در این راستا اقدامات شاخصی که می‌تواند دستاوردی داشته باشد و هر فکر و ایده و الگویی که فکر می‌کنید می‌تواند موثر باشد را پشنهاد دهید.

کلهر همچنین به بهره گیری از الگو‌ها و روش‌های مثبت و موثر در حوزه جوانان در همه دوره‌ها تاکید کرد و افزود: باید این الگو‌ها را به اشتراک بگذاریم و با رفع اشکالات و تقویت آنها کمک کنیم این اتفاق پر ثمر باشد

مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: همایش ۳ روزه مسوولان امور جوانان کشور در حالی با حضور ۳۱ استان،۴ مدیرکل امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و ۲ معاون وزیر از ۱۳ تا ۱۵ اردیبهشت در مشهد در حال انجام است.

تاج فیروز افزود: ارتقای دانش و ایجاد مفاهمه کلان ملی در باب برنامه ریزی امور جوانان در چارچوب استقرار نظام برنامه محور تحول آفرین، با قابلیت پایش عملکرد و پاسخ گویی به انتظارات و مطالبات متنوع، گسترده و به حق جوانان در ایجاد همگرایی، بهره گیری از خرد جمعی، تبادل تجربیات موفق زیسته و دانش اندوزی مدیریتی، معرفی طرح‌های الگویی و موفق بویژه با اولویت مهارت آفرینی اشتغال جوانان، ازدواج، توسعه مشارکت‌های مدنی، اجتماعی و اقتصادی آنان از دیگر برنامه‌های این گردهمایی عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • آغاز گردهمایی معاونان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان در مشهد
  • تحقق سند تحول قضایی در اردبیل با جدیت پیگیری می شود
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان در زنجان شکل گرفت
  • دستور وزیر ورزش به معاونت قهرمانی در مورد مراسم تدفین مرحوم اسکویی 
  • بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار
  • تغییر نام استقلال جنجالی شد | وزارت ورزش واکنش نشان داد
  • واکنش وزارت ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه استقلال
  • واکنش وزارت ورزش به تغییر نام استقلال
  • واکنش منفی وزارت ورزش به تغییر نام استقلال