Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی با بیان اینکه پذیرش کاردانی مامایی با دیپلم علوم انسانی ممکن است، گفت: وزارت بهداشت با پذیرش دانشجو با سوابق تحصیلی و بدون آزمون موافق نیست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ جلیل کوهپایه‌زاده دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی درباره پذیرش کاردانی با سوابق تحصیلی در برخی رشته‌ها گفت: از سال‌های پیش براساس مصوبات سنجش و پذیرش دانشجو، دانشگاه‌ها مکلف شده‌اند در مقاطع کاردانی و کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو جذب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دانشگاه‌های علوم پزشکی تاکنون فقط در مقطع کاردانی آن هم در مناطق محروم و با توجه به ردیف‌های استخدامی بر اساس سوابق تحصیلی دانشجویان بومی پذیرش شده‌اند. 

وی ادامه داد: این شبهه به وجود آمده است که وزارت بهداشت از دیپلم‌های نامرتبط دانشجو جذب می‌کند باید توجه داشت که این قانون را وزارت بهداشت تعیین نکرده و مصوبه شورای سنجش و  آموزش کشور است و تنها مختص به رشته‌های علوم پزشکی نبوده و پذیرش با سوابق تحصیلی بدون ارتباط مناسب با دیپلم رشته‌های دیگر هم وجود دارد و فرد می‌تواند کاردانی کامپیوتر را با مدرک علوم انسانی انتخاب کند و پذیرش از علوم انسانی در کاردانی مامایی مطابق قانون سنجش و پذیرش سازمان سنجش ممکن است؛ البته ضریبی برای مدرک دیپلم در نظر گرفته شده که این ضریب باعث می‌شود که شانس پذیرش با دیپلم نامرتبط بسیار کاهش پیدا کند و  در موارد بسیار نادر این اتفاق می‌افتد که پذیرش از رشته‌های نامرتبط در رشته‌های علوم پزشکی صورت گیرد، زیرا متقاضی از افراد دارای دیپلم تجربی بسیار زیاد است.

دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی با اشاره به اینکه موضع وزارت بهداشت همیشه این بوده است که پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های علوم پزشکی از طریق آزمون باشد، گفت: پذیرش در دانشگاه‌های علوم پزشکی صرفا با سوابق تحصیلی را عادلانه نمی‌دانیم و معاونت آموزشی وزارت بهداشت موافق پذیرش دانشجو با سوابق تحصیلی و بدون آزمون در رشته‌های علوم پزشکی نیست، اما چون این قانون شورای سنجش و پذیرش کشور است؛ چاره ای جز تمکین قانون نداشته ولی در حال تغییر عادلانه آن هستیم تا حتی با کمترین احتمال سلامت مردم به خطر نیفتد.

ظرفیت پذیرش آزمون تخصص پزشکی کاهش یافته استسال گذشته 800 صندلی دستیاری پزشکی خالی ماند/ کدام تخصص‌های پزشکی پرمتقاضی‌اند؟45 درصد ارجاعات به بیمارستان‌های علوم پزشکی ایران از خارج شهر تهران است!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی پزشک بهداشت و درمان وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی پزشک بهداشت و درمان وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی رشته های علوم پزشکی سوابق تحصیلی پذیرش دانشجو وزارت بهداشت علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۸۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد