Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دیوان محاسبات استان اصفهان گفت: ما بین نظارت و محکومیت تفاوت قائل هستیم، دیوان محاسبات به دنبال محکومیت نیست بلکه در پی پیشگیری است، ما اعتقاد داریم محکومیت مرحله آخر نظارت است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید مجتبی ارشاد ظهر امروز_ جمعه بیست‌ویکم مردادماه _در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه اصفهان اظهار کرد: نظارت مالی در نظام جمهوری اسلامی از مهم‌ترین ارکان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بحث نظارت مالی در این برهه زمان اهمیت بسزایی دارد، گفت: بر این اساس به صراحت در قانون بر نظارت دیوان محاسبات به عنوان نظارت مالی بر قوه مقننه تاکید شده است.

مدیر کل دیوان محاسبات استان اصفهان افزود: بر اساس قانون دیوان محاسبات، موضوع پاسداری از بیت‌المال به عنوان وظیفه مطرح است، بر این اساس محدوده بیت‌المال و نحوه پاسداری از آن دو کلیدواژه‌های اساسی در موضوع نظارت دیوان محاسبات است‌.

وی گفت: در حوزه نظارت برای دیوان محاسبات نمی‌توان محدوده‌ای را قائل شد و به تعبیری ما قابل محدودیت نیستیم چون گستره بیت‌المال مسلمین محدود نیست.

ارشاد با تشریح این مطلب که کنترل دخل و خرج کشور به نوعی شرح وظیفه دیوان محاسبات است، با اشاره به فرمایشات رهبری در دیدار کارکنان و مسئولان دیوان محاسبات با ایشان، گفت: بر اساس دیدگاه رهبری، دیوان محاسبات به عنوان مهم‌ترین ابزار نظارتی کشور مطرح بوده و البته در این میان اعتماد مردم و اعتماد سازی بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه دشمنان در طول چهار دهه گذشته کمر به نابودی ریشه انقلاب اسلامی به انحا مختلف بسته‌اند، متذکر شد: کنترل اذهان و مسموم کردن افکار مردم جامعه، آخرین حربه دشمنان بیگانه است که گسترش این شایعه که هیچ نظارتی بر دخل و خرج کشور نیست و نظارتی در کشور وجود ندارد، از آن جمله است.

مدیر کل دیوان محاسبات استان اصفهان با تاکید بر اینکه سازمان‌های نظارتی قوی در جامعه وجود دارد و دیوان محاسبات یکی از آن موارد است‌، گفت: دیوان محاسبات حوزه نظارتی خود را از چند طریق چون تفریغ بودجه انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: دیوان محاسبات کشور سالانه با بررسی حساب‌ها و اسناد مربوط به دستگاه‌های دولتی گزارش تفریغ بودجه را تهیه می‌کند که در آن نحوه و میزان هزینهٔ سازمان‌ها، پروژه‌ها و پیشرفت آنها بر اساس لایحه بودجه مشخص است.

بخشی از عملکرد دیوان محاسبات مدیون گزارش‌های مردمی است

ارشاد یادآور شد: نظارت مستمر بر دستگاه‌ها از سوی دیوان محاسبات در طول سال انجام می‌شود، حوزه‌های حسابرسی از دیگر عرصه‌های وظایفی دیوان محاسبات است.

وی تاکید کرد: یکی از نقاط ضعف دیوان محاسبات تا پیش از این بود که با آحاد جامعه و رسانه‌ها ارتباط نداشت و عمده گزارش‌های دیوان محاسبات بر اساس اسناد شرکت‌ها بود، ولی اخیراً بر اساس اقدام و ابتکاری جدید، سامانه‌های مردم پایه چون شماره (۱۹۸) راه اندازی کرده است که بخشی از عملکرد دیوان محاسبات بر اساس گزارشات مردم از تخلفات صورت می‌گیرد.

مدیر کل دیوان محاسبات استان اصفهان تصریح کرد: مردم امروز بسیار از عملکرد شرکت‌ها چون خصولتی‌ها گلایه‌مند هستند، البته اغلب این شرکت‌های خواستار ورود دیوان محاسبات به گزارشات و اسناد مالی خود نیستند، اما ما برنامه‌ریزی خاصی برای ورود جدی کرده‌ایم، اما حمایت و پشتیبانی مردم در این عرصه مهم است.

ارشاد خاطرنشان کرد: خواسته‌ای که رهبر معظم انقلاب از مردم دارند، تدوام مطالبه‌گری است، بنابراین ما هم در این راستا از آحاد جامعه بحث مطالبه‌گری از دیوان محاسبات را خواستاریم تا اعتماد سازی در جامعه ایجاد شود.

وی گفت: در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۷۲ دستگاه دولتی توسط دیوان محاسبات بررسی شده و گزارش‌های آن در سایت وجود دارد، ما بخشی از عملکرد خود را مدیون گزارش‌های مردمی هستیم.

مدیر کل دیوان محاسبات استان اصفهان اظهار کرد: ما بین نظارت و محکومیت تفاوت قائل هستیم، دیوان محاسبات به دنبال محکومیت نیست بلکه در پی پیشگیری است، ما اعتقاد داریم محکومیت مرحله آخر نظارت است.

وی در پایان اشاره‌ای به بیانیه افراد معلوم‌الحال و فتنه‌گر کرد که دچار مرگ سیاسی شده‌اند، گفت: ما این کج‌اندیشی‌ها را به شدت محکوم می‌کنیم و از دستگاه‌های قضائی تقاضای برخورد قانونی با هنجارشکنان فتنه ۸۸ را داریم.

کد خبر 595718

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دیوان محاسبات کشور اصفهان خصولتی شرکت های دولتی بازارهای مالی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دیوان محاسبات بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۸۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت

بر اساس اطلاعیه سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی، آن دسته از متقاضیانی که در اسفند 1401 ثبت نام کرده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌توانند از روز یکشنبه 16 اردیبهشت تا ساعت 23:59 روز سه شنبه 18 همان ماه نسبت به انتخاب خودرو هونگچی E-QM5 خود اقدام کنند.   به گزارش عصر ایران خودروی برقی هونگچی E-QM5 با توان پیمایش 431 کیلومتر بیشترین بازدهی را در میان رقبای خود دارد. فضای مسافر و راننده و سرنشینان این خودرو خوب بوده و بر اساس اطلاعات موجود، هونگچی E-QM5 پرفروش‌ترین خودرو برقی در میان محصولات وارداتی به ایران در کشور سازنده خود بوده است.   در این نوبت هونگچی E-QM5 با قیمت یک میلیارد و 805 میلیون و 460 هزار تومان به فروش می‌رسد؛ البته بر اساس تبصره این طرح فروش « این قیمت، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌شود که واردکنندگان با رعایت آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام کنند.» کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت
  • هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • الگوهای نظارت همگانی و مردمی سازی در مجالس قانونگذاری دنیا
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم