Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@14:16:28 GMT

ایمن سازی مسیر تردد زائران اربعین حسینی در اولویت است

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۲۸۷۳۱

ایمن سازی مسیر تردد زائران اربعین حسینی در اولویت است

ایسنا/لرستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان گفت: با توجه به فرصت اندک باقیمانده تا اجرای طرح جابجائی زائرین اربعین حسینی، باید با بسیج همه امکانات نسبت به ایمن‌سازی مسیرهای منتهی به مرز مهران اقدام شود.

مرتضی شیروانی در جلسه شورای اداری اداره کل  راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با موضوع برنامه‌ریزی اجرای طرح جابجائی زائران اربعین حسینی، اظهار کرد: این طرح از دهم شهریور آغاز و تا پنجم مهر ماه سالجاری ادامه دارد از این رو در فرصت اندک باقیمانده باید با بسیج همه امکانات نسبت به ایمن‌سازی مسیرهای منتهی به مرز مهران اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اولویت اصلی در تمام معاونت‌ها به خصوص حوزه‌های راهداری و حمل و نقل و ادارات شهرستانی بر ایمن‌سازی و به روزرسانی محورهای اصلی مسیر تردد زائران متمرکز شود و از شنبه  ۲۲ مرداد ماه، مدیران شهرستانی باید ضمن بازدیدهای روزانه همراه با نماینده حراست نسبت به تهیه برنامه و اولویت‌بندی نواقص جهت اصلاح و ارسال آن به مرکز استان اقدام کنند.

شیروانی با بیان اینکه خدمات‌رسانی به زائران باید به نحو مطلوب و شایسته صورت گیرد، گفت: با توجه به برنامه سازمان راهداری در اجرای طرح پویش همراهان سفر ایمن در طول طرح اربعین حسینی، لازم است روسای ادارات ستادی و  شهرستانی ضمن بازدید از مجتمع‌های خدمات رفاهی مسیر تردد زائران، نواقص را احصاء و در خصوص به روزرسانی زیرساخت‌ها به مالکان مجتمع‌ها تذکر داده و پیگیری کنند.

وی، فعال کردن  پیمانکاران حوزه ایمنی، لکه‌گیری و خط‌کشی، نصب علائم، فعالیت اکیپ‌های راه و ترابری، تعامل شهرستان‌ها در بکارگیری ماشین‌آلات راهداری، همکاری با سایر دستگاه‌های خدمت‌رسان در تامین زیرساخت‌ها، نگهداری مطلوب ماشین‌آلات به عنوان سرمایه سازمان، ساماندهی نیروی انسانی براساس تخصص و پشتیبانی مطلوب از تیم‌های اعزامی به مرز مهران را از مهم ترین برنامه‌ها عنوان کرد.

در ادامه این جلسه، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با اشاره به شرایط جغرافیایی استان و قرار داشتن در شاهراه اتصال مرکز به جنوب و غرب کشور و پیش بینی حدود پنج میلیون زائر که ۷۰درصد آنها از مرز مهران تردد خواهند کرد، گفت: اجرای موفق طرح جابجائی زائرین اربعین حسینی مشروط بر همکاری همه عوامل به ویژه اهتمام روسای ادارات شهرستانی است.

رضا عبدی خواستار هماهنگی رؤسای ادارات شهرستانی با فرمانداران، پلیس راه، دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان شهرستان، تعامل با انجمن‌ها و شرکت‌های حمل و نقل مسافر درخصوص به روزرسانی ناوگان اتوبوس و تعیین راننده و اتوبوس رزرو جهت جایگزینی ناوگان در راه مانده، لغو پیش فروش بلیط و ... شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اداره کل راهداری جاده ای لرستان طرح جابجایی زائران اربعین حسینی زائران رضا عبدی راهداری و حمل و نقل اربعین حسینی ایمن سازی مرز مهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۸۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد

میثم پرهیخته مدیر پایانه خسروی در غرب کرمانشاه گفت: بر اساس ارزیابی صورت گرفته که پارسال اربعین توسط بازرسان مستقر در مرز‌های اربعینی صورت گرفت، خسروی به عنوان اصلی ترین، قدیمی‌ترین و باسابقه‌ترین مسیر برای تردد زائران به عتبات عالیات بیشترین رضایتمندی را توسط زائران کسب کرده و از نظر خدمات و امکانات در بین مرز‌ها رتبه اول را به دست آورد از این رو امسال مورد اقبال بیشتر زائران خواهد بود.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون در مجموع با میانگین تردد روزانه بیش از یک هزار نفر بیش از ۴۰ هزار زائر از این مرز رسمی عازم عتبات عالیات شده و یا به کشورمان بازگشته اند که در ایام پایانی هفته و برخی روز‌های تعطیل میانگین تردد‌ها به روزانه حدود ۲ هزار نفر نیز می‌رسد.

وی اظهار کرد: هم اکنون تردد زائران از مرز خسروی به صورت شبانه روزی است و تمام امکانات و زیرساخت‌ها و شرایط برای تردد زائران در این مرز فراهم است از این رو هر ساعتی که زائران به مرز مراجعه کنند می‌توانند عازم عراق شده و یا از این مرز به کشور بازگردند.

مدیر پایانه مرز خسروی گفت: پارسال در مجموع یک میلون زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند و پیش بینی‌ها حکایت از افزایش ۵۰ درصدی زائران از این مرز دارد به گونه‌ای که ما آمادگی پذایریی بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر را داریم.

پرهیخته ادامه داد: طرح توسعه پارکینگ ها، سایبان‌ها و گیت‌های ورود و خروج در مرز خسروی و منذریه عراق سال گذشته انجام شد و امسال نیز تا پیش از اربعین بازهم توسعه پارکینگ‌ها و انجام سایبان در مرز منذریه را در دستور کار داریم تا بتوانیم شرایط خوبی را برای میزبانی از زائران در این مرز قدیمی و باسابقه برای سفر امن و راحت زائران فراهم کنیم.

او گفت: احداث و نصب ۱۲ هزار متر سایبان با جت فن و مه پاش، ۸۸ گیت پذیرش زائران در ۲ مرز خسروی و منذریه (عراق)، افزایش امکانات رفاهی و بهداشتی با احداث سرویس‌های بهداشتی و توسعه و تجهیز پایانه خسروی و همچنین آسفالت راه‌های منتهی به مرز و ۲ بانده شدن لاین رفت و برگشت جاده‌های کرمانشاه تا مرز خسروی بخشی از اقدام‌های صورت گرفته در مرز خسروی طی پارسال بود.

مدیر پایانه مرز خسروی گفت: امنیت کامل در مسیر منذریه تا شهر‌های زیارتی کشور عراق نیز برقرار است و زائران می‌توانند با خیال آسوده این مسیر را که نزدیکترین مرز با بغداد و کربلای معلی است؛ انتخاب کنند.

خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی

مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرز‌های کشورمان با شهر‌های زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می‌گرفت.

خسروی یکی از مرز‌های مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

با توجه به رضایتمندی زائران در مرز خسروی، به طور یقین شاهد افزایش زائران در این مرز خواهیم بود و این افزایش نیازمند زیرساخت‌های لازم است که فضا‌های جدیدی را ایجاد کنیم که باید در ایجاد پارکینگ، پایانه‌های مسافری و افزایش فضا‌های رفاهی زائرین برنامه‌ریزی ویژه صورت گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه/ مسیر دسترسی به آبشار مسدود شد
  • مسدود شدن مسیر دسترسی به آبشار لوه؛ مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر
  • آغاز ایمن سازی بزرگراه شهید خرازی حد فاصل بلوار اردستانی و پژوهش
  • مسیر دسترسی به آبشار لوه به دستور دادستان گالیکش مسدود شد
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه