Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدیف بدری گفت:حفاظت از میراث فرهنگی و تاریخی استان برای ما در اولویت است.

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل،بدری با حضور در محل آثار باستانی کشف شده در محدوده زمین‌های واگذار شده جهت احداث کارخانه آهن اسفنجی الماس آرتاویل که در ۱۰ کیلومتری شهر اردبیل در جوار روستای قره حسنلو بخش ویلکیج از توابع شهرستان نمین واقع شده است، ضمن بازدید میدانی از محل آثار مکشوفه با همراهی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، مدیران کارخانه الماس آرتاویل و جمعی از مطالبه‌گران فرهنگی منطقه، در سخنانی بر ضرورت حفظ و صیانت از آثار باستانی و میراث فرهنگی کشف شده در این منطقه، تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس در این بازدید با اذعان به اینکه همواره حامی تولید و فراهم شدن زمینه اشتغال جوانان با توسعه صنعتی استان هستیم، تصریح کرد: اما حفاظت و نگهداری از میراث تاریخی که در اصل سرمایه‌های فرهنگی اردبیل است، برای ما از اولویت بیشتری برخوردار است.

بدری با انتقاد از عدم اطلاع‌رسانی به موقع مسؤولان میراث فرهنگی استان در خصوص این کشف تاریخی، از مدیرکل میراث فرهنگی استان خواست تا ضمن شفاف‌سازی بیشتر در خصوص اقدامات انجام گرفته، با برگزاری یک نشست خبری در نزدیک‌ترین زمان ممکن، نسبت به تشریح ابعاد مختلف اقدامات اداره متبوع خود جهت تنویر افکار عمومی، اقدام نماید.

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی همچنین از مدیرعامل و کارشناسان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خواست تا کاوش‌های باستان‌شناسی در این مجموعه و حتی مناطق نزدیک به محل احداث کارخانه را به‌منظور کشف احتمالی دیگر بناهای تاریخی متصل با سازه کشف شده مربوط به دوره اشکانیان در قره حسنلو را، ادامه داده و نتایج را برای عموم شهروندان تشریح کنند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اردبیل میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک که روز پنجشنبه 13 فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، از سند ثبت بافت تاریخی روستای بیابانک در فهرست آثار ملی کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای قانون راجع به حفظ آثار ملی مصوب آبان ۱۳۰۹ و نظام‌نامه اجرایی آن مصوب آبان ۱۳۱۱، بند (ج) ماده‌واحده قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷، بافت تاریخی روستای هدف گردشگری بیابانک، اثر فرهنگی تاریخی محدوده تاریخی روستای بیابانک، با قدمت صفویه و قاجاریه در فهرست آثار ملی کشور ثبت گردید.

حسن عربی گفت: بافت تاریخی روستا به شماره ۳۳۱۱۱ مورخ 16/۰۶/1399 در فهرست آثار ملی ثبت گردیده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902638

دیگر خبرها

  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد