Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی ظهر امروز جمعه در ادامه برنامه‌های دومین روز از سفر استانی دولت مردمی به کرمان، در اجتماع اقشار مختلف مردم جیرفت، گفت: مردم متدین و انقلابی این منطقه حقیقتاً در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خوش درخشیدند و در اعتقادات و باورها صادق و ثابت‌قدم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گواه صدق این مردم هم تقدیم شهدا، جانبازان و ایثارگران در مسیر انقلاب اسلامی است.
دکتر رئیسی با یادآوری تلاش‌ها و دغدغه‌های شهید حاج قاسم سلیمانی برای رفع مشکلات و محرومیت از استان کرمان بویژه مناطق جنوبی آن، خاطرنشان کرد: باور شهید سلیمانی این بود که مردم جنوب کرمان، بسیار صادق، وفادار به انقلاب اسلامی و ولایت، پایبند به خون شهدا و دارای بصیرت و زمان‌شناسی هستند.
حجت الاسلام رئیسی با تشریح ویژگی‌های مردم جیرفت و نقش آن‌ها در اقتصاد کشور، اظهار داشت: مردم این منطقه حقیقتاً پرتلاش، نقش‌آفرین در استقلال کشور و خستگی‌ناپذیر هستند. محور اقتصاد در جیرفت کشاورزی است که بسیار در تامین امنیت غذایی کشور اهمیت دارد و حتماً باید موانع توسعه آن رفع شود.
رئیس جمهور با اشاره به اهمیت توسعه برنامه‌ریزی‌شده و هدفمند کشاورزی برای تامین کالاهای اساسی کشور، تصریح کرد: در تامین کالاهای اساسی امروز نیازمند واردات هستیم اما کشور ما در حوزه کشاورزی از جمله در استان کرمان و منطقه جیرفت، دارای ظرفیت‌های عظیمی است که بالفعل کردن این ظرفیت‌ها می‌تواند گام بزرگی در جهت استقلال غذایی و تامین کالاهای اساسی در کشور به شمار آید.
حجت الاسلام رئیسی در ادامه سخنانش با اشاره به سفر قبلی خود به جیرفت که برای کمک به سیل‌زدگان این منطقه بوده است، گفت: تهدید سیلاب باید روش‌های علمی کنترل و تبدیل به فرصتی برای رونق کشاورزی شود. یک راهکار مهم در این منطقه احداث سدی است که ساخت آن در این منطقه مدت‌ زیادی با عنوان سد جیرفت یا بند خرم مطرح است، اما اجرایی نشده است.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه سیلاب، کشاورزی و زندگی مردم را در منطقه جازموریان به خطر می‌اندازد، تصریح کرد: با توجه به تجارب گذشته درست نیست که یکبار دیگر سیل و خسارت آن را تجربه کنیم. روشن است اینجا باید سیل‌بند و سد ایجاد شود و اقداماتی صورت گیرد تا مردم دیگر نگران سیل نباشند. بر همین اساس اجرای این سد جزو مصوبات سفر استانی قرار خواهد گرفت و تاکید کرده‌ام مراحل اجرایی آن هر چه سریعتر آغاز شود و ان‌شاالله در مدت ۱,۵ سال آینده حتما به نتیجه برسد.
رئیس جمهور با ابراز تاسف از اینکه با وجود گذشت ۱۵ سال، هنوز مصوبه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی جازموریان اجرایی نشده است، خاطرنشان کرد: اگر جازموریان به عنوان منطقه ویژه اقتصادی فعال شود حتماً تولید و اشتغال در اینجا رونق پیدا خواهد کرد.
دکتر رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه مسأله بیکاری بسیاری از مردم را رنج می‌دهد، تصریح کرد: شرکت‌های بزرگ معدنی منطقه باید به مسئولیت اجتماعی خود در قبال رفع مشکلات مردم و توسعه منطقه توجه داشته باشند. با فعال شدن شرکت‌های اقتصادی در این منطقه این ظرفیت وجود دارد که مصوبه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در جازموریان علی رغم تاخیر ۱۵ ساله سریعا اجرایی شود.
حجت الاسلام رئیسی ضمن تاکید بر اینکه در بهره‌برداری از معادن منطقه باید تحول ایجاد شود، خاطرنشان کرد: در خصوص واگذاری‌های مسئله‌دار در ادوار گذشته، حتما خلع ید انجام شده و ان‌شاء‌الله به زودی این معادن به افراد اهل واگذار و نگرانی مردم مرتفع خواهد شد.
رئیس جمهور با ضروری دانستن رفع مشکلات جاده‌های مواصلاتی استان به بازدید خود از منطقه زهکلوت و روستای «کروچان» با وجود طوفان شن اشاره کرد و گفت: مقدمات شهرستان شدن این منطقه در استان انجام شده و در وزارت کشور هم به تصویب رسیده و دولت هم این موضوع را پیگیری خواهد کرد.
دکتر رئیسی با اشاره به درخواست‌های مردم برای استان شدن مناطق جنوبی استان کرمان که در دست‌نوشته‌های آنان بازتاب یافته بود، با تاکید بر اینکه بررسی این موضوع در دستور کار دولت است و ان‌شاء الله انجام خواهد شد، اظهار داشت: با توجه به مطالعاتی که انجام شده و ظرفیت‌هایی که در جنوب استان وجود دارد، حتما ظرفیت تشکیل استان کرمان جنوبی وجود دارد و دولت بررسی‌های لازم در این زمینه را در دستور کار قرار داده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: حجت الاسلام رئیسی کرمان جیرفت منطقه ویژه اقتصادی رئیس جمهور استان کرمان حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۹۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«فضل‌الله رنجبر» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

- شناختی از ترکیب منتخبین فعلی ندارم و نگاهم صرفاً خدمت به مردم است.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

در مجلس دوازدهم وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی به ویژه اشتغال، تورم و مبارزه با فقر و آسیب اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون عمران و یا امنیت ملی و سیاست خارجی

مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

نرخ بالای فلاکت، مشکل بیکاری و تورم و آسیب‌های اجتماعی / ‏‬ بهترین راهکار برای حل این مشکلات هم افزایی بین مجمع نمایندگان استان کرمانشاه و تاثیرگزاران در استان است که باید برای جذب و تسهیل سرمایه گذاری در استان و بهبود فضای کسب و کار در کنار امنیت سرمایه گزاری و کاهش هزینه‌های تولید و حجم واسطه‌ها انجام شود و همچنین بهبود سیستم توزیع و نظارت از ذیگر لازمه‌های در کرمانشاه است.

استفاده از ظرفیت‌های خوب در استان کرمانشاه در زمینه اقتصاد مرز، گردشگری، و کشاورزی باید به طور ویژه در دستور کار قرار گیرد.

کرمانشاه برای برون رفت از مشکلات نیاز به یک نگاه ویژه ملی از سوی دولتمردان مرکز دارد؛ نمایندگان باید تلاش کنند تا این نگاه ویژه ملی به استانی که به فرمایش مقام معظم رهبری سینه ستبر ایران اسلامی نامیدند، ایجاد شود.

برای آسیب‌های اجتماعی بهرتین راهکار بر اساس تجربه کاری ام تلاش برای ردیف اعتباری ویژه و اختصاصی در قانون بودجه سالیانه کشور است؛ همچنین استفاده از ظرفیت‌های گروه‌های مردمی و جهادی و ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و نیروهای متخصص حوزه فرهنگی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در جهت اجرای طرح‌های مناسب در محلات جامعه هدف است.

کد خبر 6081582

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • اکنون مهم‌ترین زمان برای اجرای وعده صادق در حوزه اقتصاد کشور است
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • آبگیری هفت هزارهکتار از تالاب جازموریان
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • افزایش ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است