Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده به همراه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از مناطق سیل زده شهرستان کهگیلویه بازدید کرد و در این بازدید کنترل ۶۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در سال توسط پروژه کنترل سیلاب این شهرستان اشاره شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  صبح زاگرس نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده به همراه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز جمعه 21 مردادماه  از مناطق سیل زده شهرستان کهگیلویه بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل منابع طبیعی و ابخیزداری کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از این منطقه گفت: پروژه های آبخیزداری استان در سال‌های اخیر همگی آبگیری و عملکرد بسیار خوبی در کنترل سیلاب داشته اند.

جاوید بخت اضافه کرد: پروژه کنترل سیلاب و تغذیه مصنوعی مناطق شهرستان کهگیلویه نقش مثبتی در پروژه های آبخیزداری و کنترل سیلاب های اخیر داشت.

وی خاطرنشان کرد: پروژه های آبخیزداری در مناطق شهرستان کهگیلویه در سیل های اخیر عملکرد بسیار تاثیر گذاری برجای گذاشت و از خسارت زیاد در این شهرستان جلوگیری کرد.

وی اضافه کرد: کنترل سیلاب در شهرستان کهگیلویه سالانه ۶۰۰ هزار متر مکعب سیلاب را کنترل می کند و در سیلاب اخیر ۱۲۰ هزار متر مکعب در این مناطق کنترل شده است.

جاوید بخت افزود :۲۵ پروژه مشابه این پروژه در سطح استان وجود دارد که شامل سازه های کنترل سیلاب خاک و پخش سیلاب و تغذیه مصنوعی با هدف کنترل روان آبهای سطحی و افزایش نفوذ پذیری خاک و کنترل سیلاب اجرا شده است که بالغ بر ۲۴ میلیون مترمکعب سیلاب یا روان آب سطحی را در حوزه های تحت تاثیر این عملیات پوشش داده است.

وی تاثیر اقدامات آبخیزداری را پیشگیری از ورود رسوبات به مخازن سدها، افزایش عمر مفید سدها و آلودگی منابع آب، پیشگیری از آسیب ها و خطرات احتمالی بلایای طبیعی از جمله سیل، زمین لغزش، گرد و غبار، خشکسالی، برشمرد و گفت: اجرای عملیات آبخیزداری در تولید آب و ذخیره در سفره های آب زیر زمینی موثر است و در این زمینه شناسایی مناطق حساس به فرسایش، زمین لغزش، رانش و... باعث جلوگیری از هدر رفت سرمایه گذاری می شود.    

جاوید بخت به راهکارهای موثر آبخیزداری در حفاظت و استحصال آب اشاره کرد و گفت: مدیریت جامع حوزه های آبخیز، کنترل آبهای خروجی بلااستفاده از حوضه ها، بهره برداری از سیلابها و پخش سیلاب بر آبخوانها، کنترل و کاهش تبخیر در مناطق کوهستانی، استحصال آب ناشی از کنترل رسوب در بالا دست حوزه سد از جمله این راهکارها است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان کهگیلویه هزار متر مکعب کنترل سیلاب مکعب سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۹۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد

داریوش حسن نژاد در بازدید از سد حوضیان گفت: پروژه شبکه انتقال آب حوضیان با هدف توسعه و تامین آب ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با سیستم آبیاری بارانی در دست اجراست.

وی اظهار داشت: طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای آن در مصارف کشاورزی ۱۳.۷ میلیون متر مکعب و جهت مصارف صنعت، ۲میلیون متر مکعب آب تخصیص در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با اشاره به اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل پروژه گفت: یکی از مهمترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تامین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

سد حوضیان که در یک کیلومتری شهرستان الیگودرز و بر روی رودخانه‌ای به همین نام قرار دارد با طول تاج ۵۳۳ متر، عرض تاج ۱۰ متر و ارتفاع ۷۳ متر از نوع خاکی سنگ ریزه‌ای با هسته رسی است و بهره‌برداری رسمی از آن اردیبهشت ۱۳۹۵ آغاز شد که تکمیل شبکه آن از مصوبات سفر آذرماه ۱۴۰۰ آیت الله رییسی به لرستان است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری
  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • ۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت