Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@23:31:34 GMT

تحول اقتصادی در گرو انقلاب اداری در حوزه بروکراسی

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۰۴۲۰

تحول اقتصادی در گرو انقلاب اداری در حوزه بروکراسی

ایسنا/کرمان وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: تحول اقتصادی اتفاق نمی افتد مگر اینکه بتوانیم انقلاب اداری در حوزه بروکراسی ایجاد کنیم

سیداحسان خاندوزی عصر امروز ۲۱ مردادماه در جلسه شورای اداری شهرستان سیرجان در محل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر اظهار کرد: توسعه اقتصادی بایستی مداوم و پایدار باشد.

وی با بیان اینکه تلاش ما معطوف به برداشتن موانع از پیش پای فعالان اقتصادی است، گفت: چنین کاری زمان بر و دشوار است و ما با قاطعیت به دنبال این موضوع مهم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاندوزی افزود: تحول اقتصادی اتفاق نمی افتد مگر اینکه بتوانیم انقلاب اداری در حوزه بروکراسی ایجاد کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی از پیگیری های لازم در هیئت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار سخن گفت و تصریح کرد: باید در زمینه توسعه ادارات و زیرمجموعه های آن به سمت دولت هوشمند برویم تا بتوانیم با بهره وری بالاتر، خدمات و سرویس دهی مناسب تر را ارائه کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: استان کرمان وضعیت مناسبی در مباحث اقتصادی و اتاق بازرگانی دارد و لذا در این مورد نیز بایستی سرعت کارها را بالاتر ببریم تا بازدهی اقتصادی مطلوبتری داشته باشیم.
خاندوزی افزود: مجموعه ها در مسیر اهدافشان باید بهره ورتر، کارآمدتر و قانونمندتر پیش بروند.

به گزارش ایسنا، کمک به ۱۰۰ خانوار آسیب دیده از سیل از محل اموال تملیکی، توانمندسازی محله ای و برگشت مالیات به عوارض آن به استان ها از دیگر محورهای سخنان وزیر امور اقتصادی و دارایی در این جلسه بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی وزیر اقتصاد سیرجان سفر رییس جمهور به کرمان سفر استانی رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...

وزیر آموزش و پرورش گفت: دولت سیزدهم مرگ سند۲۰۳۰ را رسماً رقم زد، هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند۲۰۳۰ اعتقاد داشتند چرا که این سند به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود.

رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش امشب ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در برنامه صف اول شبکه خبر ضمن تبریک روز معلم گفت: در مدارس ما محیط زبان آموزی شکل نمی‌گیرد و تفاوت موسسه با مدرسه هم همین است که در موسسه‌ها محیط زبان آموزی شکل می‌گیرد و بچه‌ها می‌توانند با هم حرف بزنند، اما زمانی که ۲ ساعت در هفته زبان یاد می‌گیرند که قطره چکانی است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دولت سیزدهم دو اتفاق را رقم زد نخست اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ را رسماً اجرا کرد چرا که هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند.

وی ادامه داد: سند ۲۰۳۰ به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود، در حالی که برای سند تحول بنیادین بودجه نداشتیم.

وی ادامه داد: واقعیت این است که همین امروز هم من نمی‌توانم با جرات بگویم که سند ۲۰۳۰ به طور کامل از بین رفته است چرا که ممکن است در وزارت آموزش و پرورش کسانی باشند که به این سند اعتقاد داشته باشند.

مراد صحرایی بیان کرد: ۲۰۳۰ یک سند تحول آموزشی بود که از بیرون کشور به ما دیکته شده بود و تقریباً تمامی بند‌های این سند نگران کننده بود که البته حرف‌های خوبی هم در این سند بود، اما دو حرف در ۲۰۳۰ مد نظر بود اینکه چرا زمانی که خودمان سند تحول داریم از بیرون کمک بگیریم و نکته دیگر این بود که برخی از موارد آن با فرهنگ ما سازگاری نداشت به عنوان مثال ما می‌گوییم عدالت جنسیتی و آن‌ها برابری جنسیتی می‌گویند.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تمرکز جوهره استراتژیست و این دولت بر سند تحول بنیادین متمرکز شد.

وی افزود: مسئله بعدی این است که این دولت بهار سند تحول را رقم زد که به گواه افرادی که این سند را می‌شناسند بی‌سابقه است این سند یک منظومه کامل است و دنبال وقوع حیات طیبه است و یک پیکره یکپارچه منسجم دارد و نظریه تعلیم و تربیتی ماست و هر روز باید اجرا شود.

مراد صحرایی گفت: سند به این مهمی باید نقشه راه داشته باشد تا تمامی آن در کشور اجرا شود و همچنین رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که این سند نقشه نیاز دارد تا دقیق بگوید ما به کجا می‌رویم و همچنین قابل اندازه گیری باشد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: زمانی که کل سند به طور کامل اجرا شود می‌توانیم شاهد نتایج آن باشیم و خوشبختانه این نقشه در دولت سیزدهم نوشته شد.

وی تاکید کرد: پیشتر در سال‌های ۹۳ و ۹۷ هم این نقشه‌ها در آموزش و پرورش نوشته شده بودند، اما متاسفانه این نقشه‌ها از داخل اتاق وزیر و وزارتخانه بیرون نرفته بودند و دلایل آن هم دو دسته بودند یک سری از دلایل درونی و یک سری از دلایل بیرونی.

مراد صحرایی ادامه داد: دلیل درونی این بود که به نقطه تمرکز تبدیل نشده بود، چرا که یک رقیب «سند ۲۰۳۰» در کنار آن بود و نمی‌گذاشت این برنامه دیده شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: در اجرای این سند یک ائتلاف ملی برای اعتلای تعلیم و تربیت نیاز است اساساً آموزش و پرورش محور اجرای سند است نه مجری تمام آن.

دیگر خبرها

  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • عملکرد مطلوب و رو به رشد محاکم عمومی و انقلاب کرمانشاه
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • ادارات کردستان خارج از بروکراسی اداری به کمک راهیان نور بیایند
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • اکسپو سکوی پرتاب توسعه خراسان جنوبی
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • وزیر امور اقتصادی و دارایی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد