Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان و نویسنده انیمیشن «دیرین دیرین»، اختلاف نظر میان عوامل و خسته شدن از شرایط موجود را مهمترین دلیل خداحافظی‌اش از این مجموعه می داند.

علی درخشی ـ نویسنده و کارگردان انیمیشن «دیرین دیرین» ـ که هفته گذشته با این پروژه خداحافظی کرد، علت این تصمیم را در گفت وگویی با ایران اکونومیست چنین شرح داد: خسته شدم و این مهمترین دلیلش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از تمام چالش‌هایش که یکی دو تا هم نبود خسته شدم. کار کردن در این شرایط دیگر مقاومت فراانسانی لازم داشت که در خودم ندیدم و به نظرم دیگر مقاومت زیر این همه فشار، عاقلانه نبود.

متن کامل خداحافظی علی درخشی را در زیر بخوانید:

خداحافظی درخشی و علیمردانی با «دیرین دیرین»

درخشی در پاسخ به این سوال که از چه چالش‌هایی نام می‌برد؟ گفت: یکی از مشکلات، تفاوت سلیقه و دیدگاه بنده با دوستان بود که خودش چالش‌ها را بیشتر می کرد. ما اختلاف دیدگاهی داشتیم که هیچ وقت درست نشد و بدتر هم شد. در نهایت دیدم شانسی برای ادامه کار نمی‌گذارد. وقتی مرحوم محمد ابوالحسنی (تهیه کننده انیمیشن «دیرین دیرین» که سال گذشته در پی ابتلاء به کرونا درگذشت) زنده بودند با وجود اختلاف های زیادی که داشتیم و در هر کاری هم طبیعی است، همیشه تعامل داشتیم و زبان یکدیگر را متوجه می‌شدیم ولی الان متاسفانه اینگونه نبود. من بعد از فوت ایشان هم یک سال و پنج ماه صبوری کردم و به خاطر قولی که داده بودم، سعی کردم بمانم و مجموعه را حفظ کنم اما متاسفانه از آن طرف همکاری نشد.

او افزود: من دیگاهم متفاوت بود و به نظرم پروژه باید به گونه ای دیگر اداره می‌شد و حتی تا بیزینس پلن باید تغییر می‌کرد اما دوستان این دیدگاه را نداشتند و این‌ها منجر شد که من از پروژه جدا شوم.

از فیلیمو بپرسید چرا پخش «دیرین دیرین» را متوقف کرد

انیمیشن «دیرین دیرین» در سال ۹۹ برای مدتی از پلتفرم فیلیمو منتشر شد اما پس از مدتی دوباره به پخش در فضای مجازی بازگشت؛ درخشی در توضیح توقف پخش این مجموعه از این پلتفرم چنین گفت: این سوال را باید از فیلیمو بپرسید. این پروره از نظر کیفی جزو پنج پروژه برتر سال انتخاب شد. از نظر کیفی بسیار بالا بود ولی رُک بگویم که دوستان جلوی پایشان را می‌بینند. انیمیشن خارجی را دوبله و پخش می‌کنند و طبیعتا برایشان نمی‌ارزد که برای انیمیشن ایرانی هزینه کنند. این خیلی دردناک است. انیمیشن‌های خارجی مثل «باب اسفنجی» خوب هستند، بچه‌ها می‌بینند، من خودم هم می‌بینم ولی، در کنار این‌ها حیف است که برای کار ایرانی هزینه نکنند؛ چون قطعا تولیدات داخلی در میان مدت برایشان بازار دارد. ولی این کار را نمی‌کنند و بهتر است خودشان بگویند چرا. واقعا خیلی حیف شد که پخش «دیرین دیرین» را متوقف کردند.

بی سوادی عجیب و غریبی فضای مجازی را پر کرده است

این انیمیشن ساز در پاسخ به اینکه پس از کنار گذاشتن «دیرین دیرین»، تمایلی به ساخت مجموعه‌های انیمیشنی جدید در همین فضا را دارد یا خیر؟ تأکید کرد: فضای مجازی شرایطش فرق کرده است. الان نسبت به آن موقع که پخش «دیرین دیرین» را در این فضا شروع کردیم، جمعیت بیشتری در فضای مجازی هستند. دیگر نمی‌توان اثری با این جنس تولید کرد زیرا بی سوادی عجیب و غریبی این فضا را پر کرده است. آن موقع فضا با ثبات تر بود و مردم به تماشای کارهایی عادت داشتند که کمی رسمی تر هستند و بیشتر استانداردهای رسانه‌ها را دارا هستند. ولی الان به واسطه این وضعیت بی ثباتی که وجود دارد و ضعیف تر شدن طبقه متوسط، آن محتوایی که مردم را جذب می‌کند جنسش متفاوت شده و مردم خیلی دنبال کار باثبات و شخصیت‌های ثابت و قصه نیستند؛ فقط می‌خواهند یک چیزی ببینند، بخندد و بروند. از طرفی متاسفانه ما خطوط قرمزی داریم که برخی را مجبوریم رعایت کنیم و کار کردن در این فضا سخت است. ولی من قطعا کارم را ادامه خواهم داد و با توجه به فضای فعلی، کار تولید خواهم کرد.

تلویزیون «دیرین دیرین» را پخش نکرد

درخشی در پایان در پاسخ به اینکه چرا انیمیشنی با حال و هوای «دیرین دیرین» را برای تلویزیون نمی‌سازد؟ گفت: تلویزیون خودِ «دیرین دیرین» را هم پخش نکرد! اگر تلویزیون بخواهد برایش کاری بسازیم بله می‌سازیم اما تلویزیون معمولا از طریق صبا کارهای انیمیشن را سفارش می‌دهد. متاسفانه تا جایی که من دیدم صبا بسیار ناکارآمد است. آدم‌های زیادی آنجا هستند که کار نابلدند، اعصابش را ندارم در آن فضا کار کنم. برخی از این افراد خودشان گفته‌اند که مجبورند از آثار تولیدی ایرادهای الکی بگیرند که حضورشان آنجا توجیه داشته باشد. در مجموعه ای که تا این حد ناکارآمد و غیرحرفه‌ای باشد نمی‌توان کار کرد. ترجیح می‌دهم بنشینم کاریکاتور بکشم تا اینکه بخواهم در این فضا کار کنم.

به گزارش ایران اکونومیست انیمیشن «دیرین دیرین» حدود هشت سال در بستر فضای مجازی، با محتوای طنز و با صدای محمدرضا علیمردانی منتشر می‌شد. اما علی درخشی ـ نویسنده و کارگردان ـ  روز سه شنبه ـ ۱۸ مرداد ماه ـ با این پروژه خداحافظی کرد. در پی این خداحافظی، محمدرضا علیمردانی که صداپیشگی  این انیمیشن را بر عهده داشت نیز اعلام کرد که دیگر در «دیرین دیرین» حضور نخواهد داشت.

گفت‌وگوی محمدرضا علیمردانی با ایران اکونومیست درباره علت خداحافظی‌اش با مجموعه «دیرین دیرین»، در لینک زیر قابل مشاهده است:

محمدرضا علیمردانی: ما فقط خسته شدیم

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: علی درخشی ، محمدرضا علیمردانی ، دیرین دیرین ، انیمیشن دیرین دیرین ، خداحافظی با انیمیشن دیرین دیرین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: علی درخشی محمدرضا علیمردانی دیرین دیرین انیمیشن دیرین دیرین خداحافظی با انیمیشن دیرین دیرین محمدرضا علیمردانی دیرین دیرین فضای مجازی علی درخشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۱۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی دسته جمعی از تیم ملی | کار سرمربی ایران سخت شد!

به گزارش همشهری‌آنلاین، موتا پائز دیروز آمد و اردوی تیم ملی برای انجام عملیاتی غیرممکن آغاز شد. پائز سرمربی برزیلی فرانسوی تیم ملی است که آخرین روزهای سال گذشته به‌عنوان جانشین بهروز عطایی و سرمربی جدید تیم ملی معرفی شد. او در این مدت درگیر تیم باشگاهی‌اش در لیگ اوکراین بود و تیم ملی را به دستیار ایرانی‌اش پیمان اکبری سپرده بود. در یک‌ماه اخیر تعدادی از بازیکنانی که گفته می‌شد با نظر پائز انتخاب شده بودند، با اکبری تمرین کردند اما از دیروز ظهر تمرینات وارد فاز جدید و جدی‌تر شد.

تیم ملی والیبال به‌دنبال سهمیه بازی‌های المپیک پاریس است، کار سختی که تقریبا ناشدنی است. تیم ملی در تلاش بود که سال قبل با حفظ جایگاهش در بین ۱۰تیم اول رنکینگ جهانی به پاریس برسد اما با نتایج ضعیف در لیگ ملت‌ها و مسابقات قهرمانی جهان از رده نهم به پانزدهم سقوط کرد. بعد از این اتفاق بیش از همه عطایی بود که زیرسؤال رفت و سمتش را از دست داد. برای انتخاب جانشین او فدراسیون ۶ماه وقت صرف کرد و از بین ۱۵گزینه به پائزی رسید که در بین نفرات جایی نداشت. پائز تجربه سرمربیگری در هیچ تیم ملی‌ای ندارد و از نظر کارشناسان والیبال گرفتن سهمیه المپیک با تیم ایران که بیشتر به معجزه نیاز دارد، کاری نیست که او توان انجامش را داشته باشد. هرچند بعضی‌ها در همین شرایط هم رویای المپیک دارند و با امید به آینده نگاه می‌کنند. پائز دیروز بعد از ورود به ایران، امیدوارانه صحبت کرد، از اینکه تلاش می‌کند تا با تیم ملی تابستان خوبی را بسازد و هر دو در پاریس ۲۰۲۴باشند. اما به‌نظر نمی‌رسد که خود او حرف‌هایش را باور داشته باشد چرا که آینده‌اش را در جایی غیراز ایران می‌بیند. پائز بعد از لیگ اوکراین، مقصد جدیدش را مشخص کرد و قرار است در لیگ کره‌جنوبی تیمداری کند. اگر او با تیم ملی ایران به المپیک صعود کند، قراردادش تمدید می‌شود.

خداحافظی بزرگان

دست سرمربی تیم ملی برای رفتن به المپیک و انجام این کار بزرگ چقدر پر است؟ پائز نیامده، چند نفری از تیم ملی انصراف دادند و در تمرینات حاضر نشدند. سرآمد این نفرات محمد موسوی بود، بازیکنی که پیش از این هم از تیم ملی خداحافظی کرده بود اما سال قبل بازگشت و کاپیتانی تیم را هم از میلاد عبادی‌پور گرفت. سید این فصل در لیگ برای فولاد سیرجان بازی کرد و با این تیم و مربیگری به قهرمانی رسید. با این حال او تماشاگرپسند بازی کرد اما از نظر آماری، چند نفری را بالای سر خودش می‌دید.

امیر غفور چهره‌ دیگری است که در لیست اولیه حضور داشت اما دیروز از لیست ۳۰نفره کنار گذاشته شده بود. غفور این فصل در رومانی بازی کرد و بیشترین کمک را به تیمش راپید بخارست کرد. سال قبل تیم ملی و عطایی غفور را نخواستند و او ترجیح داد از تیم ملی خداحافظی کند اما این بار به‌نظر می‌رسد خود غفور قید بازی برای تیم را زده است. غفور در این چند روز واکنشی به دعوت دوباره‌اش به تیم نداشت اما روزهای گذشته وحید مرادی، نایب‌رئیس فدراسیون گفته بود که هم با غفور و هم با سیدبرای حضور در تیم ملی صحبت کرده است.

کناره‌گیری غفور و موسوی از تیم ملی طبیعی بود. به‌نظر می‌رسد آنها در دسته‌ای قرار دارند که حقیقت را پذیرفته‌اند و شانسی برای حضور تیم ملی در پاریس قائل نیستند و نمی‌خواهند در این اتفاق سهمی داشته باشند. در این ماجرا بعضی‌ها به مرادی ایراد گرفتند که چرا برای حضور این دو بازیکن در تیم ملی با آنها وارد مذاکره شده است؟ از نظر آنها این کار فدراسیون، مصداق بارز بازیکن‌سالاری است.

حذف جوانان

غیر از غفور و سید نفرات دیگری هم از اردوی تیم ملی کناره‌گیری کرده‌اند. مهدی مرندی و محمد فلاح در پیام‌های اینستاگرامی اعلام کردند که نمی‌توانند تیم ملی را همراهی کنند. دیروز گفته شد که صابر کاظمی هم به‌خاطر مشکلات خانوادگی ترجیح داده در تیم ملی نباشد. صابر روزهای خوبی را در لیگ کویت پشت‌سر نگذاشت و حالا هم مشخص نیست چرا از تیم ملی کناره‌گیری می‌کند.

غیر از این نفراتی که خودشان از تیم جدا شده‌اند، چند نفری هم به اجبار و با نظر پیمان اکبری، تیم ملی را از دست داده‌اند. علی زارع و یوسف کاظمی نخستین بازیکنانی بودند که اکبری آنها را نخواست. کاظمی یکی از بهترین‌های این فصل لیگ بود و در بین مدافعان عملکرد قابل‌قبولی داشت، حتی بهتر از موسوی. اسم کاظمی در لیست ۳۰نفره بود اما این بار گفته شد که او به اشتباه به تیم ملی دعوت شده است. دیروز هم ایلشن داوودی‌پور و امیرحسین توخته از تیم کنار رفتند. داوودی‌پور پاسوری بود که روزهای آخر لیگ درخشید و حتی توانایی‌هایش با سعید معروف مقایسه شد اما حالا گفته می‌شود تعداد زیاد پاسورهای حاضر در تیم و قد کوتاه و تجربه کم ایلشن، او را از تیم ملی حذف کرده است. ایلشن سال قبل هم تیم ملی جوانان را از دست داده بود. حذف داوودی‌پور و یوسف کاظمی با واکنش‌های منفی روبه‌رو شده است. این دو جوان هستند و از نظر والیبالی‌ها کمترین حقشان بودن در اردوها و کسب تجربه است. هر چند بعضی‌ می‌گویند تعداد نفرات حاضر در پست آنها زیاد است و سرمربی بیشتر باید روی نفراتی که می‌خواهد تمرکز کند. رضا رضایی و آرمین افشین‌فر هم شانس حضور در تیم ملی را از دست داده‌اند. علی‌اصغر مجرد هم مصدوم است و شاید نتواند در تمرینات تیم ملی حاضر شود.

مورد عجیب؛ سرپرست

یکی از تصمیمات دیگری که در این چند روز در فدراسیون و برای تیم ملی گرفته شد، سرپرستی وحید مرادی بود. مرادی که در دوره داورزنی نایب‌رئیس بود و یک دوره سرپرستی فدراسیون را به‌عهده گرفت، حالا مرد پشت‌پرده و همه‌کاره فدراسیون معرفی می‌شود؛ بالاتر از میلاد تقوی، رئیس جدید فدراسیون. اینکه چرا او سرپرستی تیم ملی را به‌عهده گرفته، کمی عجیب است. نایب‌رئیس فدراسیون مسئولیت‌های مهم‌تری ندارد؟ ‌ هرچند گفته می‌شود در کنار مرادی، قرار است فرد دیگری به‌عنوان کمک سرپرست انتخاب شود که به‌احتمال زیاد این فرد امیر خوش‌خبر است، مردی که سال‌ها سرپرستی تیم ملی را به‌عهده داشت و در دوره سرمربیگری عطایی با او به مشکل خورد و از تیم جدا شد.

کد خبر 847143 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ویژه ورزشی والیبال - تیم ملی المپیک والیبال - ایران

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره انسی ۲۰۲۴/ تری گیلیام جایزه افتخاری می‌گیرد
  • کارگر خالق و محور در امر تولید است
  • خالق تیک‌تاک شایعه‌ها را تکذیب کرد: برنامه‌ای برای فروش این شبکه اجتماعی نداریم
  • خداحافظی دسته جمعی از تیم ملی | کار سرمربی ایران سخت شد!
  • این بدترین هدیه‌ای بود که می‌شد به یورگن کلوپ داد!
  • خداحافظی رسمی ستاره تیم‌ملی والیبال
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • املیانو مارتینز، شیطان بزرگ دنیای فوتبال / انیمیشن بلیچر ریپورت
  • برتری اینتر مقابل میلان و کسب ستاره دوم در سری آ به روایت انیمیشن عمر مومنی / فیلم
  • (تصاویر) قلم خالق بر بوم گلستان