Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@07:27:20 GMT

توصیه به بایدن برای اعلام نامزدی زودهنگام

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۳۶۴۸

توصیه به بایدن برای اعلام نامزدی زودهنگام

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، چندین مشاور سیاسی «جو بایدن» معتقدند که رئیس جمهوری آمریکا باید برای انتخابات دوره بعدی ریاست جمهوری، نامزدی خود را زودتر از حد معمول و بلافاصله پس از انتخابات میان دوره‌ای ماه نوامبر اعلام کند تا به گمانه زنی ها در مورد برنامه دموکرات ها پایان دهد.

بایدن که اندکی پس از انتخابات میان دوره ای ۸ نوامبر (۱۷ آبان) ۸۰ ساله می شود، برغم اینکه از مدت ها پیش اعلام کرده برای دور دوم ریاست جمهوری هم نامزد می شود، با تردیدهای فزاینده ای بر سر آینده سیاسی خود روبرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در حال حاضر مسن ترین رئیس جمهوری آمریکا است و از «رونالد ریگان» که دو دوره ریاستش را در سن ۷۷ سالگی به پایان رساند، پیرتر است.

لذا پرسش های بسیاری در مورد توانایی وی برای تحمل سختی‌های مبارزات انتخاباتی و مدیریت بزرگ‌ترین اقتصاد جهان مطرح شده است. هرچند «دونالد ترامپ» رقیب بالقوه جمهوریخواه وی نیز در پایان دوره ریاست جمهوری ۲۰۲۴، هشتاد ساله خواهد بود.

اما ناظران بر این باور هستند که خیز زودهنگام وی برای اعلام حضور در انتخابات ۲۰۲۴ پیش از رقیب جمهوری خواه، می تواند رقابتی سرسخت را نزدیک به دو سال پیش از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ به راه اندازد.

از سوی دیگر، مشاورانی که در برنامه ریزی مبارزات انتخاباتی بایدن شرکت دارند به رویترز گفتند که اعلام زودهنگام نامزدی، گامی هوشمندانه از سوی بایدن است و این پیام را به خیران سیاسی، رقبای احتمالی داخل و خارج از حزب و همچنین عموم مردم می رساند که بایدن یک سیاستمدار رو به زوال نیست و دموکرات ها پشت او ایستاده اند.

هرچند یکی از افراد نزدیک به رئیس جمهوری گفت: بایدن در جریان دیدارها با مشاوران سیاسی خود مدام تاکید می کند که تمرکز اصلی در حال حاضر باید بر روی انتخابات میان دوره ای باشد.

در این میان، جمهوری خواهان که به دلیل بروز تورم بی سابقه و بحران انرژی امیدوارند در انتخابات میان دوره ای دست بالا را داشته باشند، با بررسی های اخیر کمیته تحقیق شورش ۶ ژانویه و چالش های پیش آمده برای ترامپ با مشکلاتی روبرو شده اند.

اما بایدن با ایجاد برخی تغییرات، از جمله لغو تصمیم حقوق سقط جنین و امضای قانون کاهش تورم، دموکرات ها را نسبت به شانس بیشتر در انتخابات میان‌دوره‌ای امیدوار کرده و چشم انداز پیروزی خود را در انتخابات ۲۰۲۴ بهبود بخشیده است.

بر اساس نظرسنجی رویترز/ایپسوس که روز سه شنبه هفته گذشته منتشر شد، میزان رضایت عمومی از بایدن به بالاترین سطح خود از اوایل ژوئن (اواخر اردیبهشت) رسیده است. نظرسنجی ملی دو روزه هم نشان داد که ۴۰ درصد آمریکایی ها عملکرد شغلی بایدن را تایید می کنند.

برچسب‌ها دونالد ترامپ جو بایدن انتخابات ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ جو بایدن انتخابات ریاست جمهوری دونالد ترامپ جو بایدن انتخابات ریاست جمهوری انتخابات میان دوره ای ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۳۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش صدای ایران ، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • کونسیسائو: اجازه دهید دور از سر و صدا بمانم!
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد