Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:02:56 GMT

«چشم انتظار» وحید تاج تا «لُعبت» سالار عقیلی

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۴۰۴۵

«چشم انتظار» وحید تاج تا «لُعبت» سالار عقیلی

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار موسیقی ایرنا، آلبوم چشم انتظار به آهنگسازی رامین صفایی و خوانندگی وحید تاج در سبک موسیقی ایرانی منتشر شده است.

این اثر شامل ۱۱ قطعه موسیقی؛ پیش درآمد: چشم انتظار، تکنوازی تار و دکلمه: ناله شبانه با شعری از سیدمحمدحسین شهریار، قطعه ضربی (تار و تمبک): دل افروز، تصنیف سفرکرده با شعری از شهریار، تکنوازی سنتور و دکلمه: مرهم‌ نامه با شعری از ابوالقاسم فردوسی، تکنوازی نی و دکلمه: دل ناسازگار با شعری از شهریار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین چهارمضراب (سنتور و تمبک): سرگشته، گفت و گوی سنتور و نی: خیال، چهارمضراب (گروهی): پرواز، تکنوازی سنتور و دکلمه: مهر و ماه با شعری از مهرداد اوستا و تصنیف همنشین دل با شعری از حافظ از دیگر قطعات آلبوم چشم انتظار است، دکلمه اشعار توسط نصرالله مدقالچی انجام شده است.

مهران توکلیان (تمبک)، سینا جهان آبادی (کمانچه)، حسین رضایی‌نیا (دف)، معتمد سامانی (عود و بم‌تار)، رامین صفایی (سنتور)، شهریار ظریفی (تار)، شاهو عندلیبی (نی) و مهرداد ناصحی (قیچک) نوازندگان این آلبوم موسیقی هستند.

مهران توکلیان صدابردار، میکس و مسترینگ، رامین صفایی ناظر ضبط و سپهر سعیدی کارشناس تولید و گرافیست از دیگر عوامل آلبوم چشم انتظار هستند. این اثر توسط مرکز پخش موسیقی رها با شماره مجوز ۱۹۵-۹۵ دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده است.

در معرفی آلبوم چشم انتظار آمده است: «سخن از زندگی است و برترین تجلی آن؛ عشق، چه زیباست اگر آدمی بتواند: «بی چشمداشتِ پاداشی شیرین و زود، انسانیت خود را پاس دارد و نقش‌های زمانه دشمن‌خوی و محیل را بر آب ریزد. در زندگی و مرگ از پای ننشیند و اگر در زندگی نتوانست، در مرگ دست از ستیزه باز ندارد که این موهبتی دردناک و سزاوار انسان است. زمانه بر آدمی پیروز است اما امکانات انسان بی‌نهایت است و می‌تواند به بهای نفی خود بر آن چیره گردد، تا در مرگ تواناتر از زندگی باشد.»»

«و چه بسیارند عاشقانِ معشوق و معشوقانِ عاشق، پاک بازانی که اسیر زندان عشقند و در آرزوی بی‌نهایت و به سبب تضاد درمان ناپذیر میان دنیای خشن و زشت واقعیت و جهان بی‌کرانه و دلفریب رویا، نه با یکدیگر سازگارند و نه حتی با خویشتن خود، پس ناگزیر با درد و افسوس، سراچه دل را به سیل فراق می‌سپارند: جدایی دلگزای دلدادگان در عشق، که انسان خوب‌تر و زیباتر از آن چیزی نیافریده است. بیهوده نیست که آدمی پیوسته در تلاش بوده و هست. عوامل جدایی بی‌نهایت است.» شاهرخ مسکوب: از کتاب مقدمه‌ای بر رستم و اسفندیار

«زهره»

آلبوم بی‌کلام زهره اثری از مهرزاد اعظمی‌کیا نوازنده کمانچه و همایون جهانشاهی نوازنده تنبک در سبک کلاسیک ایرانی شامل پنج قطعه موسیقی؛ بیات ترک، شکسته، سه گاه، تمبک و ماهور است.

آرزو صادقی طراح گرافیک، فرح کریمی عکاس و مهدی خدابخش ضبط- استودیو آوای ققنوس سپاهان از دیگر عوامل این اثر هستند. آلبوم زهره توسط شرکت فرهنگی هنری آیین پارسی با شماره مجوز ۸۶۸-۹۶ دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده است.

«بمون با من»

آلبوم بمون با من با آهنگسازی، تنظیم‌ و خوانندگی سیروان حق‌شناس شامل هفت قطعه موسیقی؛ دنیام، هوای تو، دورت بگردم، به امید دیدار، فوق‌العاده، دلتنگیام و ادعا (به آهنگسازی شهراد امیدوار) است که ترانه‌های آن توسط سیروان حق‌شناس، فرهنگ روشنی، ندا پارسایی، میترا مهری‌پور، محمد مولایی و لیلا مهاجرانی سروده شده است.

سیروان حق‌شناس (ساکسوفون)، زینب فتح الله‌زاده (گیتار الکتریک)، میترا مهری‌پور (پرکاشن) و فرهنگ روشنی (گیتار آکوستیک) نوازندگان این آلبوم موسیقی هستند. همچنین میکس و مسترینگ اثر برعهده سیروان حق‌شناس بوده است.

آلبوم بمون با من توسط موسسه فرهنگی و هنری هشت بهشت سبز با شماره مجوز ۲۰۲-۱۳۹۹ دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده است.

«بی‌انتها»

آلبوم بی‌انتها با آهنگسازی و تنظیم احسان حیدری و آرتین شهبازی و خوانندگی احسان حیدری شامل هفت قطعه؛ آرامشم، برگرد، دوست من خداست، پلاک، حوصلت گرفت، جبهه و زلف است. این اثر نخستین آلبوم حیدری در سبک آر اند بی، پاپ و در قطعات پایانی متمایل به راک و سبک راک است.

آرتین شهبازی، سهیل عبدی، زهرا قرانی و عطاالله میرشرف‌الدین ترانه‌سرایان آلبوم بی‌انتها هستند و در قطعه زلف از شعر حافظ بهره گرفته شده است. فیروز ویسانلو (گیتار)، هومن نامداری (ساکسیفون و کلارینت)، علی الله‌وردی و مجید امیری (گیتار الکتریک) نوازندگان این آلبوم هستند. بی‌انتها توسط موسسه نهال شیروش با مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده است.

«نفسی با تو»

قطعه موسیقی نفسی با تو با آهنگسازی و تنظیم ساسان تیموری و خوانندگی مهدی تفکری‌منش منتشر شده است، این اثر در دستگاه همایون به صورت ارکسترال بر روی کلام فخرالدین عراقی نوشته و تنظیم شده است.

مرسده فرخی (ویولن، ویولا و ویولنسل)، آرش شرقی (تنبک)، احسان انوریان (سنتور)، محمدرضا مشیری (سه‌تار) و ساسان تیموری (کمانچه، ویولن و ویولا) نوازندگان قطعه نفسی با تو هستند.

امید اصغری میکس و مستر، محسن جعفری طراح کاور، رامتین کریمخان ساخت تیزر و ضبط؛ استودیو آوای پردیس، استودیو سام- حمید شاهمیرزایی، حجت حسینی و جواد سام‌نژاد از دیگر عوامل این قطعه موسیقی هستند.

«شِکِسِ روزگار» 

تابلوموزیکال شِکِسِ روزگار با آهنگسازی و نوازندگی تار میدیا فرج‌نژاد با شعری از مسلم غفاری و آواز وحید موسوی در قالب پروژه تار و تاریخ در کاروانسرای چمشک استان لرستان ضبط و منتشر شده است.

ضبط موسیقی این اثر برعهده پویا پایور-استودیو ۵۴ بوده و میکس و مسترینگ اثر را احمد میرمعصومی انجام داده است، مرتضی حاج محمدی تصویربردار، کارگردان و تدوینگر و امیرفرزامی‌فر تصویربردار هوایی از دیگر عوامل این اثر هستند.

فرج‌نژاد درباره تابلوموزیکال شِکِسِ روزگار بیان کرده است: «لرستان زیباست! بی‌نظیر و بکر ...مردمش با طبیعت چنان دوست شده‌اند که انگار آن دشت‌ها، کوه‌ها و کوه‌پایه‌ها بخشی از هویتشان است. سخت کوشند و مهربان، غیورند و دل‌ رحم و شریف.

لرستان زیباست! اما محروم ... این محرومیت را در تک تک شهرهای استان می‌شود حس کرد و دید. همین محرومیت در بخش میراث فرهنگی و اماکن تاریخی به وضوح قابل مشاهده است. به شدت غمگینم از آنچه به سر تاریخ و میراث فرهنگی استان آمده و «تار و تاریخ» طی چند هفته این مظلومیت را روایت خواهد کرد!

در پنجاه کیلومتری جنوب خرم آباد، در شهرستان زیبای پل‌دختر، کاروانسرایی در منطقه چمشک واقع شده که قدمتش به دوره صفوی بازمی‌گردد. بنایی با دوازده اتاق و سه حیاط بزرگ و منحصر به فرد. بنایی بی‌نظیر، بدون نظارت، بدون نگاهداری و کاملا رها شده... انواع و اقسام اشیاء و اجسام مربوط و نامربوط را روی زمین و در اتاق‌هایش می‌شد دید.

فکرم این بود که چه کلامی باید موسیقی شود تا روایت این کم‌توجهی باشد که به واسطه ذوق و سلیقه وحید موسوی با شعری از مسلم غفاری آشنا شدم و الحق عین حقیقت بود.»

تابلوموزیکال در پروژه‌های مختلف تعاریف متفاوتی دارد اما در پروژه‌ تار و تاریخ براساس پدیده‌ای مانند یک بنا یا تاریخ یک منطقه در نقطه‌ای مشخص، موسیقی ساخته می‌شود تا روایتگر آن بنا یا روایتگر بخش مشخصی از تاریخ به زبان موسیقی باشد.

«بیدار شو»

قطعه موسیقی بیدار شو با شعری از مولانا، با آهنگسازی علی قمصری و خوانندگی همایون شجریان منتشر شد.

علی قمصری (تار)، مصباح قمصری (سازهای کوبه‌ای)، مهرداد عالمی (ویلنسل) و حسین رضایی‌نیا (دف) نوازندگان و مریم ابراهیم‌پور، سهیل رجب، محمدرضا صفی، شهرام رکوعی، صابر جعفری، جمیله پولادیها، فریبا اسدی و شیما حکیمی هم‌آوایان این قطعه موسیقی هستند.

مصباح قمصری (ضبط سازها و کر)، استودیو صبا- رضا عابدینی و غلامرضا صادقی (ضبط آواز)، غلامرضا صادقی (میکس و مسترینگ)، از دیگر عوامل قطعه موسیقی بیدار شو هستند، عکاسی و طراحی کاور توسط الکت استودیو انجام شده است.

«لُعبت»

‌‎قطعه موسیقی لُعبت با شعری از خیام، با آهنگسازی و تنظیم امیرحسین طریقت و خوانندگی سالار عقیلی منتشر شد.

‏محمد طریقت (دف)، امیرحسین طریقت (تمبک)، سایوری شفیعی (کلارینت)، امیرحسین مختاری (قانون)، فرنوش باقری (عود)، نگین محمدی (کمانچه)، آرش سعیدیان (هنگ‌درام)، فرید الهی (گیتار بیس) نوازندگان و آناهیتا دری، سروش سوخته‌سرایی هم‌آوایان این اثر هستند.

‏علیرضا صفرنژاد، امیررضا رعیتی (ویدیو و کاور)، حمید عسگری-استودیو پارس (صدابردار) و آموزشگاه موسیقی طریقت (تهیه‌کننده) از دیگر عوامل قطعه موسیقی لُعبت هستند.

برچسب‌ها آلبوم موسیقی سالار عقیلی تک آهنگ موسیقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آلبوم موسیقی سالار عقیلی تک آهنگ آلبوم موسیقی سالار عقیلی تک آهنگ موسیقی آلبوم چشم انتظار میکس و مسترینگ دیگر عوامل موسیقی هستند قطعه موسیقی بی انتها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!

دریافت 7 MB

علی سعیدی خواننده و معلم آواز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن ارایه توضیحاتی درباره تازه ترین فعالیت هایی که همراه با برادر دوقلوی خود محمد سعیدی در عرصه موسیقی انجام داده است، بیان کرد: به تازگی و پس از انتشار قطعه «بوگو چیطو شد» که با لهجه اصفهانی پیش روی مخاطبان قرار گرفت، تک آهنگ جدیدی به نام «بلندبالا» براساس ترانه فولک شیرازی برای موسیقی الکترونیک و کمانچه تنظیم و منتشر کردیم. در این تک آهنگ که با مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تهیه کنندگی مسعود عابدی و شعری از باباطاهر پیش روی مخاطبان قرار گرفته است، امیرمهدی مقدم تنظیم کننده، شهاب روحانی نوازنده کمانچه و امیرحسین محسنی گرافیست دیگر عوامل اجرایی را تشکیل می دهند.

وی افزود: قطعات فولکلوریک معمولا یک خط ملودی بیشتر ندارند مثل همین قطعه «بلندبالا» که خط ملودی اش یکی است ولی ما آمدیم آن را در اوج اجرا کردیم و ضمن حفظ ساختار ملودی به قطعه پرو بال دادیم. در انتخاب اشعار هم براساس ترجیع بند، دو بیتی‌ها را انتخاب کردیم که «وحدت موضوع» ترجیع بند هم حفظ شود. در این چارچوب تلاش کردیم تا با در کنار هم قراردادن موسیقی الکترونیک در کنار ساز ایرانی، شرایطی را فراهم کنیم که مخاطب جوان و نوجوان موسیقی در این سال‌ها با اتکا به یک قطعه به روز رسانی شده، ترغیب به شنیدن این قطعه موسیقایی مرتبط با موسیقی فولک ایرانی شود.

سعیدی در پایان بیان کرد: آن چه در این قطعه ارایه شده، ادامه همان قطعه قبلی است که براساس لهجه اصفهانی در حوزه فرهنگ عامیانه منتشر شده بود و ما این بار با محوریت شیراز آن را به مخاطب تقدیم کردیم. قطعه ای که به طور کامل محلی نیست اما دربرگیرنده رگه هایی از موسیقی پاپ است که مخاطبان امروزی جامعه را هم هدف گذاری کرده است.

برای شنیدن قطعه «بلند بالا» اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6096895 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • آلبوم «عشق ناباور» آماده شد
  • «عشق ناباور» با رهنمودهایی از محمدرضا لطفی شنیدنی شد
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»
  • پولاد کیمیایی برای نمایش «گالیله» می‌خواند
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله» + ویدیو
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!