Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت افزود: شتاب‌دهنده کارآفرینی اجتماعی به عنوان یکی از واحدهای مشارکتی بنیاد برکت توانسته است با حمایت از تولیدکنندگان لوازم‌التحریر، علاوه بر احیای زیست‌بوم نوشت‌افزار ایرانی، صادرات محصولات را به کشورهای دیگر آغاز کند.

هادی جوهری خاطرنشان کرد: سوریه به عنوان اولین مقصد نوشت‌افزارهای ایرانی انتخاب و صادرات به این کشور آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: شتاب‌دهنده کارآفرینی اجتماعی با مشارکت بنیاد برکت و با هدف تسهیل‌گری و توسعه‌گری در حوزه صنایع فرهنگی و به ویژه نوشت‌افزار ایرانی آغاز به‌کار کرده و علاوه بر اشتغال‌زایی در این حوزه، بر تولید محصولاتی که پیش از این امکان ساخته‌شان در داخل کشور وجود نداشته، تمرکز کرده است.

معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت ادامه داد: با بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید محصولاتی همچون مداد اتود و ماژیک نشانه‌زن (هایلایت) برای اولین بار در کشور آغاز شده است.

جوهری در تشریح اقدامات دیگر شتاب‌دهنده کارآفرینی اجتماعی گفت: این شتاب‌دهنده با هدف ایجاد اشتغال در حوزه‌های خانگی و کارگاهی، ۱۵۰ کارگاه تولید نوشت‌افزار ایرانی را مورد حمایت قرار داده و باعث احیا و به چرخه تولید بازگشتن این کارگاه‌ها شده است.

وی تصریح کرد: شتاب‌دهنده کارآفرینی اجتماعی علاوه بر تولید نوشت‌افزار و لوازم‌التحریر ایرانی، بر صادرات محصولات نیز تمرکز جدی داشته و کشور سوریه به عنوان اولین هدف انتخاب شده است.

جوهری تاکید کرد: عملکرد این واحد مشارکتی بنیاد برکت در حوزه صادرات نوشت‌افزار و لوازم‌التحریر ایرانی به سوریه باعث شد تا در میان برترین شرکت‌های صادراتی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) قرار بگیرد.

به گفته معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت، علاوه بر سوریه کشورهای دیگری از جمله عراق، افغانستان، عمان و روسیه نیز به عنوان مقاصد صادراتی لوازم‌التحریر ایرانی هدف‌گذاری شده‌اند.

وی با اشاره به مشکلات و موانع بر سر راه صادرات نوشت‌افزار ایرانی اظهار داشت: وجود رقبای جدی در این حوزه از جمله چین و هند که قطب تولید لوازم‌التحریر در دنیا هستند و به کشورهای مختلف از جمله ایران صادرات دارند، حضور و رقابت در این عرصه را بسیار دشوار کرده است.

جوهری یادآور شد: یکی از مشکلات بر سر راه صنایع فرهنگی و به طور مشخص نوشت‌افزار ایرانی خلأ سیستم توزیع مناسب است و شتاب‌دهنده کارآفرینی اجتماعی علاوه بر سرمایه‌گذاری، تأمین مالی و اخذ تسهیلات برای کسب‌وکارهای فعال در این حوزه، در زمینه توزیع و صادرات محصولات نیز مشارکت جدی داشته است.

معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت در پایان تاکید کرد: شتاب‌دهنده کارآفرینی اجتماعی به شکل مستقیم در فرآیند تولید نوشت‌افزار ایرانی مشارکت نمی‌کند و بر تسهیل‌گری در این حوزه متمرکز است.

کد خبر 5561890 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد برکت نوشت افزار ستاد اجرایی فرمان امام ره شهرداری تهران شورای شهر تهران بهزیستی سازمان امداد و نجات هلال احمر غلامحسین محسنی اژه ای هلال احمر جمهوری اسلامی ایران روز خبرنگار آتش نشانی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گردشگری رئیس قوه قضاییه ورزش دانش آموزی عضو شورای شهر تهران قوه قضاییه مشارکت های اقتصادی بنیاد برکت شتاب دهنده کارآفرینی اجتماعی نوشت افزار ایرانی تولید نوشت افزار لوازم التحریر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت

سعید صادقی مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران در نشست خبری  گفت: در حال حاضر برای ۷۰۰ واحد صنعتی غیر فعال یا زیر ظرفیت تولید پروژه عارضه یابی و بهبود تعریف شد. 

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران با اشاره به حمایت دولت سیزدهم در راستای احیای واحدها و بنگاه های اقتصادی گفت: در زمان شروع دولت سیزدهم نزدیک به ۳۳ درصد از واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور غیرفعال یا زیر ظرفیت بودند.

صادقی اضافه کرد: با همت دولت، چهار هزار تولیدی واحد به چرخه صنعت و تولید بازگشتند.

به گفته او،شهرک های صنعتی سال گذشته رتبه اول در صدور ضمانت‌نامه در شهرک‌های صنعتی کشور را کسب کرد.

صادقی با اشاره به حمایت از توسعه واحدهای صنعتی، گفت: به توسعه صنایع کوچک از طریق تضمین حداکثر ۱۰۰درصد تسهیلات اعطایی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری کمک می‌شود.

صادقی گفت: در راستای کمک به حفظ اشتغال و احیای واحدهای تولیدی راکد، تسهیلات و کمک های فنی اعتباری در قالب سرمایه در گردش و ثابت پرداخت می گردد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت