Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتمادآنلاین نوشت: یک رسانه اسرائیلی ادعا کرد عربستان و پاکستان بر سر خرید چند بمب هسته‌ای آماده استفاده به توافق رسیده‌اند.

روزنامه یسرائیل هیوم در گزارشی در این رابطه ادعا کرد، عربستان به شکل محرمانه هزینه برنامه‌های هسته‌ای پاکستان را پرداخت کرده است و در صورتی که ایران به بمب هسته‌ای دست پیدا کند، عربستان هم قصد دارد سرمایه‌های خود را نزد پاکستانی‌ها نقد کرده و کلاهک‌های هسته‌ای آماده‌ای از این کشور بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه عبری‌زبان با استناد به مقاله یوئیل گازنسکی، محقق برجسته اندیشکده امنیت ملی دانشگاه تل‌آویو و مسئول میز ایران و خلیج‌فارس در شورای امنیت ملی اسرائیل که در سال ۲۰۱۹ منتشر شده، تاکید کرد عربستان و پاکستان روابط طولانی‌مدت و بسیار نزدیکی با هم دارند، به نحوی که ترکی الفیصل، رئیس سابق سرویس اطلاعات عربستان، این روابط را یکی از نزدیک‌ترین روابط دایر بین دو کشور در جهان توصیف کرده بود.

این محقق به این روزنامه گفت: روابط مستحکم بین عربستان و پاکستان روابطی بسیار راهبردی است که در تل‌آویو چندان به آن توجه نمی‌شود.

او تاکید کرد، با وجود آنکه روابط بین ریاض و اسلام‌آباد در سایه سردی همراهی پاکستان نسبت به درخواست عربستان برای اعزام نیرو به یمن دچار افتی قابل توجه شده، اما این روابط همچنان تا به امروز عمیق و مستحکم می‌نماید.

گازنسکی ضمن تکرار ادعا‌های رژیم اسرائیل در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران در ادامه گفت: اگر سناریوی دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای محقق شود، استقرار تسلیحات هسته‌ای پاکستانی در خاک عربستان یا فروش کلاهک‌های هسته‌ای پاکستانی به عربستان سناریو‌هایی معقول هستند.

این پژوهشگر در عین حال هشدار داد، سعودی‌ها برنامه هسته‌ای پنهانی هم دارند که اسرائیل را به‌شدت نگران می‌کند.

یسرائیل هیوم در بخش دیگری از گزارش خود خبر داد، اطلاعات مطرح‌شده توسط گازنسکی مورد تایید سرتیپ پرفسور یاکوب ناگل که سابقه جانشینی رئیس شورای امنیت ملی اسرائیل را دارد هم هست و او نیز تاکید می‌کند، عربستان مشارکت گسترده‌ای در برنامه هسته‌ای پاکستان داشته است.

سرتیپ عامیر آویو، که ریاست دفتر رئیس ستاد ارتش اسرائیل را در گذشته بر عهده داشته، نیز به این رسانه اسرائیلی گفت: اطلاعات مربوط به توافق عربستان و پاکستان برای واردات بمب هسته‌ای فقط یک پیش‌بینی نیست بلکه اطلاعات مستدلی هم وجود دارد که فعلاً اجازه پرداختن به جزئیات آن را ندارم. آنچه مهم است دانستن این نکته است که احتمال اینکه عربستان به دلیل داشتن روابط با پاکستان وارد مسابقه تسلیحات هسته‌ای منطقه شده و این دومینو بقیه کشور‌ها را هم در بر بگیرد وجود دارد.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: عربستان و پاکستان هسته ای پاکستان بمب هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت خدمه کشتی توقیف شده مرتبط با اسرائیل | تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی درباره خدمه

به گزارش همشهری آنلاین، علی‌اکبر مرزبان در مورد آخرین وضعیت خدمه کشتی کانتینری به‌نام MCS Aries با پرچم کشور پرتغال که ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ توقیف شد، اظهار کرد: به‌خلاف ادعای رسانه‌های بیگانه و معاند از جمله رسانه‌های تحت‌حمایت رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی مبنی بر گروگانگیری خدمه کشتی مذکور که قویاً تکذیب می‌شود، تمامی ۲۴ خدمه کشتی مذکور در سلامت کامل به‌سر می‌برند و جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی این افراد وجود ندارد.

بازگشت به میهن یک خدمه خانم

وی افزود: در ابتدای امر ۲۵ خدمه کشتی MCS Aries با تابعیت کشورهای هند، پاکستان، فیلیپین، ۱ نفر روسیه و ۱ نفر استونی در کشتی وجود داشت که بلافاصله با هماهنگی دیپلماتیک یکی از این خدمه هندی که خانم بود و فعالیت کارورزی داشت از سایر خدمه جدا شد و به میهن خود بازگشت.

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: بلافاصله پس از توقیف کشتی مذکور و ابراز نگرانی سفارتخانه‌های خدمه روی کشتی، تماس‌های لازم از سوی دولت‌های متبوع با دستگاه وزارت امور خارجه ایران انجام شد و با هماهنگی سازمان بنادر و دریانوردی مکاتبات لازم انجام شد تا فعالیت‌ها دنبال شود.

هیچ‌گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیفی وجود ندارد

مرزبان با اشاره به اینکه طبق اعلام سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه هیچ گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیف‌شده وجود نداشته و ندارد، تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از دولت‌های عضو کنوانسیون کار دریایی (MLC ۲۰۰۶) و بر اساس اصول حقوق‌بشری و رویکرد انسانی و دینی خود، تمامی تمهیدات لازم را برای حفظ سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی جان خدمه کشتی مربوطه اندیشیده است و جای هیچ گونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد و تمامی خدمه آزادانه در کشتی حضور دارند و از تمامی حقوق لازم برخوردار هستند.

برقراری تماس تلفنی، اینترنتی و ملاقات با خدمه کشتی

وی با تأکید بر اینکه صرفاً کشتی MCS Aries توقیف شده است و خدمه کشتی توقیف نشده‌اند، عنوان کرد: این خدمه آزادانه روی کشتی حضور دارند و از امکانات اینترنتی و تلفنی برای برقراری ارتباط با خانواده‌های خود برخوردارند و تمامی مراتب به سفارتخانه‌های متبوع اطلاع داده شده است و در عین حال با هماهنگی صورت‌گرفته سفرا و نمایندگان سفارتخانه‌های این اتباع، با آنان دیدار کرده‌اند و در هر زمان دیگری امکان دیدار مجدد وجود دارد و هیچ گونه مشکلی در این زمینه نیست.

امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه کشتی

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی به نماینده مالک و دولت تحت‌پرچم کشتی اعلام کرده است که با رعایت شرایط ایمنی امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه روی کشتی وجود دارد، اظهار داشت: از نماینده مذکور درخواست شده است در صورت تمایل، درخواست رسمی خود را ارائه کنند و پس از آن اقدامات مقتضی انجام خواهد شد.

مرزبان با تأکید بر اینکه خوشبختانه اقدامات صورت‌گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه به خانواده و دولت کشورهای متبوع خدمه کشتی، اطمینان داد که جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص تأمین امنیت، سلامت و ایمنی خدمه وجود ندارد.

این مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی در پایان خاطرنشان کرد: مسیر ارتباطی از سوی انجمن صنفی کارگری دریانوردان تجاری ایران نیز دنبال و مراتب منعکس شده است و در زمان حاضر فضای بسیار آرامی در کشتی حاکم است و خدمه در سلامت کامل به‌سر می‌برند و تا زمانی که تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد، شرایط مساعد برای تمامی خدمه روی کشتی، فراهم خواهد بود.

کد خبر 848438 منبع: تسنیم برچسب‌ها ایران و اسرائیل کشتیرانی اسرائیل خبر ویژه کشتی

دیگر خبرها

  • افشای گفت‌وگوهای مخفیانه عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه + جزئیات
  • رسانه عبری: باکو میانجی بالقوه تل‌آویو و آنکارا است
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل و رسانه‌هایش درباره رامین یکتاپرست
  • رسانه عبری از پیشرفت ملموس در سازش ریاض-تل‌آویو خبر داد
  • آخرین وضعیت خدمه کشتی توقیف شده مرتبط با اسرائیل | تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی درباره خدمه
  • ضرب و شتم نظامیان زن اسرائیلی بعد از امتناع از حضور در ارتش
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم