Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهباز حسن پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۹۰ درصد خواسته ها در سفر رییس جمهور یکی بود افزود: بحث کمبود آب در استان کرمان از خواسته های مردم بود و همه یکصدا ندای العطش برآوردند و این درخواست را به گوش مسئولان رساندند.

وی اظهارداشت: تصمیم و عزم جدی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، مجمع نمایندگان استان و کارگزاران و مسئولان در استان بر این است از آب، هوا و زمین برای اهالی این خطه خلق ثروت کنند لذا در این راستا باید تمامی مسایل حاشیه ای را کنار بگذاریم و به اصل مساله و مشکلات عدیده استان کرمان بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن پور با اشاره به تاکید مجمع نمایندگان برای گرفتن بیشترین خروجی از این سفر افزود: تفاوت این سفر با سفرهای دیگر در این بود که مجمع نمایندگان به اتفاق استاندار کرمان یک هفته قبل از آغاز سفر به مدت سه ساعت با رییس جمهور و معاون وی نشست برگزار کرد.

طرح بی‌پرده مشکلات

وی اظهارداشت: در خلال این سفر نیز مسائل و مشکلات استان به صورت شفاف، کامل و بی‌پرده با رییس جمهور و معاونان رییس جمهور در میان گذاشته شد.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در این سفر مسائل و نقطه نظرات خودمان را در مورد مسائل و مشکلات بودجه ای، ظرفیت ها و زیرساخت های استان کرمان با معاون اجرایی رییس جمهور مطرح کردیم.

تشریح دستاوردهای سفر از ابعاد مختلف

وی با تاکید بر اینکه سفر رییس‌جمهور به کرمان دستاوردهای بسیار خوبی برای این استان از جنبه های گوناگون داشته است تصریح کرد: رییس جمهور، وزیران، معاونان و مدیران کل آنان با دیدارهای چهره به چهره با مردم نیز علاوه بر پیگیری و رفع مشکلات مردمی موجب ارتقای اعتماد عمومی شدند.

حسن پور به آغاز عملیات اجرایی ابرپروژه فولاد بردسیر به عنوان اتفاقی مبارک در جریان سفر رییس جمهور اشاره کرد و اظهار داشت: این پروژه با سرمایه گذاری ۱۴ هزار میلیارد تومانی در بردسیر و چهار هزار میلیارد در سیرجان کلید خورد.

وی تصریح کرد: کار مطالعاتی و تحقیقاتی برای ابرپروژه فولاد بردسیر از ۲ سال قبل آغاز شده بود لذا کار عملیاتی بلافاصله آغاز شد.

دولت متوجه ظرفیت های استان شد

نماینده مردم کرمان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع مهمتر اینکه دولت در این سفر بیش از گذشته متوجه ظرفیت های بی نظیر معدنی استان شد که باید به این مهم توجه ویژه و خاص شود.

وی ادامه داد: آنچه که این سفر را با سایر سفرها متمایز می کرد برگزاری نشست بدو ورود رییس جمهور با فعالان اقتصادی بود و این اقدام این امید را می دهد که دولت به این باور رسیده که باید اصل ۴۴ قانون اساسی را در کشور پیاده سازی، جاری و ساری کند.

حسن پور گفت: محور اصلی کار در امور اقتصادی، باید مردم باشند و همراهی و همکاری با فعالان اقتصادی در راس امور قرار گیرد.

وی اظهارداشت: طی چند سال اخیر ثابت شده که دولت ها در مسایل اقتصادی موفق نبوده اند لذا باید این کار را به افراد کاردان و دارای اهلیت سپرد که فقط مردم خداجو هستند.

مطالبات در حوزه مسکن و اشتغال

حسن پور گفت: موضوع دوم بحث تامین مسکن بود که با توجه به وعده ها و شعارهای رییس جمهور درصدد اجرایی و محقق شدن این مهم هستیم؛ هر چند در استان کرمان هماهنگی و انسجام لازم برای حل و فصل فوری مشکلات مسکن وجود ندارد اما ما بنای هیچگونه عقب نشینی نداریم و سفت و محکم برای وصول نتیجه نهایی پیگیری می کنیم.

وی به موضوع اشتغال به عنوان دیگر موضوع مطرح در سفر رییس جمهور به کرمان اشاره کرد و افزود: باید به گونه ای عمل شود تا پایان سال یک تا ۲ درصد کاهش نرخ رشد بیکاری را در استان کرمان داشته باشیم.

برکات سفر در حوزه کشاورزی 

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی به اهمیت سفر رییس جمهوری به استان کرمان به دلیل مواجه بودن با سه پدیده خشکسالی، سرمازدگی محصولات کشاورزی و سیل همزمان برای کشاورزان اشاره و تاکید کرد که این پدیده ها تمامی آحاد مردم استان کرمان را تحت تاثیر خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه به دلیل خشکسالی های ۱۵ سال گذشته مردم دچار بحران هستند گفت: کشاورزی اکنون یک صنعت است و این صنعت اکنون لطمه جدی خورده و باید این نقیصه را جبران کنیم.

تحقق سهم استان از حقوق معادن

حسن پور اظهار داشت: یکی از موارد مهم مطرح شده در سفر رییس جمهور به کرمان مسئولیت های شرکت های صنعتی و معدنی و نیز تبصره پنج ماده ۱۴ بود که بر این اساس ۲۰ درصد از حقوق دولتی باید در اختیار استان قرار گیرد و متاسفانه به علت سهل انگاری صنعت و معدن طی سال گذشته این طرح دچار ابهام و مشکل شده بود.

وی بیان کرد: یکی دیگر از موارد مطرح شده در سفر رییس جمهور به کرمان موضوع ۱۵ درصد حقوق معادن بود که باید بر اساس قانون در اختیار شهرهایی قرار گیرد که به دلیل وجود همین معادن دچار آسیب شده اند.

به گزارش ایرنا سفر استانی دولت به کرمان از پنجشنبه هفته گذشته شروع شد و شبانگاه جمعه با ۲۱۶ مصوبه پایان یافت؛ چندروز زمان در یکی دو هفته آینده گذاشته شده تا درصورتی که پروژه های اولویت دار دیگری برای گنجاندن در قالب مصوبات سفر وجود داشته باشد بررسی و به دولت ارائه شود.

برچسب‌ها کرمان سفر استانی شهباز حسن ‌پوربیگلری پروندهٔ خبری دیار کریمان میزبان سی و یکمین سفر استانی رییس جمهور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان سفر استانی کرمان سفر استانی سفر رییس جمهور به کرمان سفر رییس جمهور استان کرمان حسن پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۵۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

به گزارش آرمان ملی، رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند.

از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد.

چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

 2 نوع فیلم از عملکرد دولت نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند.   اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بازدید ۴۰ هزار نفر از مراکز صنعتی ایلام
  • رییس جمهور برتکمیل پروژه نیمه کاره مونوریل و فرودگاه قم تاکیددارد
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • تجلیل از مدال آوران سال ۱۴۰۲ ورزش با حضور رییس جمهور
  • تاکید رئیس‌جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هرچه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود