Web Analytics Made Easy - Statcounter

سربازان آمریکا، اندونزی و استرالیا به عنوان بخشی از تمرینات نظامی مشترک سالانه خود، رزمایشی با مهمات واقعی در جزیره سوماترای اندونزی برگزار کردند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مجموعا بیش از ۵۰۰۰ نیروی نظامی از آمریکا، اندونزی، استرالیا، ژاپن و سنگاپور در سال میلادی جاری در تمرینات نظامی «ابَر سپر گارودا» شرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بزرگترین نمونه از این رزمایش‌ها از زمان آغاز آن در سال ۲۰۰۹ است.

چین این تمرینات گسترده را نوعی تهدید علیه خود می‌بیند. رسانه‌های دولتی چین، آمریکا را به تلاش برای ایجاد یک اتحاد هند-آرام مشابه با ناتو متهم می‌کنند، اتحادی با هدف مقابله با نفوذ فزاینده نظامی و دیپلماتیک چین در این منطقه.

انگلیس، کانادا، فرانسه، هند، مالزی، کره‌جنوبی، نیوزیلند، پاپوآ گینه‌نو و تیمور شرقی هم ناظرانی را به این رزمایش‌ها که از اوایل ماه میلادی جاری آغاز شده اعزام کرده‌اند.

آدمیرال جان آکیلینو، فرمانده نیروهای هند-آرام آمریکا گفت که ۱۴ کشور شرکت‌کننده در این رزمایش پیغام اتحاد قدرتمند خود را اعلام می‌کنند. این در حالیست که چین در ادعای مالکیتی خود بر سر تقریبا تمامی دریای چین جنوبی، قاطع‌تر شده و رزمایش‌هایی را در اطراف جزیره خودگردان تایوان که تایپه آن را "تهدید" می‌داند، برگزار می‌کند.

فرمانده نیروهای آمریکایی گفت: اقدامات بی‌ثبات‌کننده چین از جمله فعالیت‌های تهدیدآمیز علیه تایوان دقیقا همان چیزی است که سعی داریم از آن احتناب کنیم. ما از یک هند-آرام آزاد و باز حمایت کرده و آماده‌ایم تا به هر نوع پیشامدی پاسخ دهیم.

اندونزی و چین به طور کلی روابط خوبی دارند، اما جاکارتا نسبت به پیشروی چین در جایی که منطقه اقتصادی انحصاری اندونزی در دریای چین جنوبی می‌نامد، ابراز نگرانی کرده است. گرچه اندونزی در مناقشه بر سر مالکیت دریای چین جنوبی بی‌طرف بود، اما پس از آنکه چین در سال ۲۰۱۰ مدعی مالکیت بر بخشی از منطقه اقتصادی انحصاری اندونزی در منطقه شمالی جزایر ناتونا شد، پای جاکارتا هم به این مناقشه کشیده شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دریای چین جنوبی ، آمریکا ، اندونزی ، استرالیا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دریای چین جنوبی آمریکا اندونزی استرالیا دریای چین جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۵۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران

دریافت 55 MB

به گزارش خبرنگار مهر، جزیره هرمز تاریخ بلند بالایی دارد اما شکوه این جزیره با حضور پرتغالی‌ها در منطقه رو به فراموشی سپرده شد.

جزیره هرمز پایگاه مهم تجارت دریاییِ منطقه بوده و همین امر پرتغالی‌ها را از آن سوی دنیا به خلیج‌فارس کشاند، در آن دوران شهدای زیادی تقدیم دفاع از جزایر شد اما متأسفانه نام و نشان زیادی از آن‌ها باقی نمانده است.

یکی از این بزرگ مردان جاویدالاثر خواجه عطا است که در گزارش زیر در رابطه با آن سخن به میان آورده‌ایم.

کد خبر 6089408

دیگر خبرها

  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • «پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟
  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس تجلی حقانیت جمهوری اسلامی بود
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • حزب‌الله لبنان: کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل چراغ سبز حمله به رفح است
  • تایوان: چین بعد از بازگشت بلینکن تحرکات نظامی خود را از سر گرفت