Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی گفت: دولت درگیر مباحث اقتصادی تورم و رفع گرانی ها و بدهی های به جا مانده از دولت های گذشته است که همه این ها موجب ایجاد مشکلاتی معیشتی شده و تنها راه برون رفت از این مشکلات به میدان آمدن مردم است.

به گزارش ایران اکونومیست زهره الهیان روز شنبه در گردهمایی روز ملی تشکل ها و مشارکت های اجتماعی که در وزارت کشور برگزار شد، افزود: دولت دکتر رئیسی  در زمینه های رفع مشکلات مردم شعارهای خوبی را داده اند اما باید این شعارها در عمل نیز محقق شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد :بر این اساس اولین باری است که در این دولت مردمی دستیار ویژه مردمی سازی دولت منصوب کرده اند که این کمک بسیار بزرگی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود :در روز گذشته دولت سی و یکمین سفر استانی خود را در طول یک سال که از عمر این دولت می گذرد انجام دادند و رئیس‌جمهور اعتقاد دارند که باید وارد میدان شوند و از نزدیک با مردم دیدار کنند چرا که رویکردهای دولت در محرومیت زدایی است.

وی ادامه داد: با توجه به رویکرد دولت در بحث محرومیت زدایی می توان بخشی از طرح ها را به سازمان‌های مردم نهاد واگذار کرد چرا که این سازمان ها بی ادعا هستند و با کمک مردم کارهای بزرگی را انجام می‌دهند و بخشی از مشکلات دولت نیز در این زمینه حل می شود.

 وی با اشاره به اینکه حل اینگونه مشکلات توسط دولت به تنهایی کافی نیست، تاکید کرد: در چنین زمانی که در شرایط تحریم هستیم و در این دور از مذاکرات هم شاهد بودیم که آمریکا و غرب بنا ندارند که حق ایران را به حق بشناسند و در حین انجام مذاکرات هم تحریم های جدید را وضع می کنند بنابراین دولت درگیر مباحث اقتصادی تورم و گرانی و بدهی‌های دولت های گذشته است که موجب  مشکلات معیشتی شده است که تنها راه برون رفت از آن به میدان آمدن مردم است .

مشارکت‌های مردمی در ادبیات دیرینه مردم ما بوده است
 الهیان تاکید کرد: فعالیت مشارکت‌های مردمی در ادبیات زیر دیرینه ما شکل گرفته است و بوده است چرا که هیئت‌ها و خیریه ها همواره کمک کردند و بعد از چهار دهه از انقلاب هم هزاران تشکل شکل گرفت که برخی از آنها ظرفیت‌های بالایی دارند و شاید برخی از آنها کارهایی انجام دهند که بسیاری از دستگاه‌های دولتی نتواند آنها را انجام دهند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس درصدد تقویت تعامل بیشتر بین مردم و مسئولین هستیم و شبکه‌ای از تشکل ها را ایجاد کرده ایم که  تشکل هایی که تخصصی شناخته شده و دارای فعالیت در سطح ملی هستند بتوانند در کمیسیون های تخصصی مجلس شرکت کنند و این یک نحوه قانونگذاری مشارکتی است.

 الهیان گفت :نمایندگان مجلس  به تشکل ها دید مثبت دارند و کاملاً مشکلات آنها را درک می‌کنند از آنها حمایت می‌کند و قانونی را در این زمینه تصویب می‌کنیم.
 
این نماینده مجلس در ادامه سخنان خود به برخی از نکات در زمینه فعالیت تشکل‌های مردمی  نیز اشاره کرد و گفت: تعدادی از این تشکل ها مشکلاتی در بحث مالیات دارند که ما کمک خواهیم کرد که این مشکلات آنها حل شود و این موضوع را در مجلس پیگیری می‌کنیم.

 وی ادامه داد :مشکل بعدی در زمینه صدور مجوزها برای تشکل‌های مردمی است که این موضوع نیز باید تسهیل شود .

وی افزود: تشکل‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد می توانند در پروژه های کلان شرکت کنند و این موضوع را می توان با آنها به اشتراک گذاشت و بنابراین باید موانع در این زمینه برداشته شود.
 
وی ادامه داد :همچنین می توان خدمات عمومی بهداشتی عمرانی و آموزش و توانمندسازی را به خصوص در مناطق محروم به سازمان های مردم نهاد و تشکل های مردمی واگذار کرد و یکسری موانع در این خصوص وجود دارد که باید با کمک مجلس برداشته شود.
 
رییس فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس با اشاره به مشکلات پیش روی سازمان های مردم نهاد و تشکل های مردمی گفت :باید به فرمانداران آموزش داده شود تا شناخت کافی از تشکل ها و زمینه های فعالیت و آنها را داشته باشند.

وی ادامه داد : در بحث قانون نمی توان منکر وجود قانون در مورد تشکل ها شد اما وجود نظم در این حوزه بسیار مهم است و باید حمایت شود و باید به سمت رفع مشکلات و نیازهای قانونی قانون گذاری مشارکتی رفت.

 وی ادامه داد :کمیسیون شوراها در این زمینه پیگیر قانون مورد نظر است و پیش نویس آن در مرکز پژوهشهای مجلس آماده شده است و ما آمادگی داریم که نظرات را در این خصوص از تشکل‌ها دریافت کنیم و در پیش نویس در صحن علنی مجلس این نظرات را لحاظ کنیم.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، وزارت کشور ، مشارکت اجتماعی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت کشور مشارکت اجتماعی سازمان های مردم نهاد تشکل های مردمی سازمان ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۵۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است

ایسنا/یزد نماینده مردم یزد و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس اظهار کرد: بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است،

«محمد صالح جوکار» در جمع نمایندگان کارگران در استان یزد، ضمن تبریک فرا رسیدن روز کار و کارگر، گفت: جامعه کارگران زحمتکش و شریف، نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند که باید در راستای رفع مشکلات آنها گام‌های اساسی برداشت.

وی یکی از مشکلات کارگران را نبود امنیت شغلی بیان کرد و افزود: این که کارگری در یک مجموعه با مدت قراردادی معین مشغول به کار شود و امنیت شغلی نداشته باشد، بدون شک در زندگی و کار او مشکلاتی ایجاد خواهد شد.

وی با تأکید بر این که حل مشکلات کارگران در سایه تفاهم و تعامل مسئولان کشور در بخش‌های مختلف مرتفع خواهد شد، اضافه کرد: چند مورد از قوانین کار مانند امنیت شغلی و قرارداد معین کار، نیازمند اصلاح است؛ زیرا با ایجاد امنیت شغلی برای کارگر، شاهد افزایش بهره‌وری و تولید خواهیم بود و موجب اطمینان‌بخشی کارفرمایان از تولید نیز خواهد شد.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس با اشاره به این که جامعه کارگری استان یزد بسیار نجیب و سخت‌کوش هستند، ادامه داد: واژه «قناعت» که مطرح می شود، در جامعه کارگری و سبک زندگی آنها، به عینه قابل مشاهده است.

جوکار با بیان این که بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است، اظهار کرد: اگر این قانون به درستی عملیاتی شده بود نباید رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به امنیت شغلی کارگران دغدغه داشته باشند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس تأکید کرد: برای ایجاد امنیت شغلی کارگران، قراردادهای موقت باید تبدیل به قراداد دائمی شود.

وی با اشاره به افزایش سن بازنشستگی، گفت: این طرح علی رغم مخالفت برخی از نمایندگان به تصویب رسید ولی امید است در مجلس دوازدهم با ارائه طرح و تصویب مجلس آن به حالت قبل بازگردانیده شود.

وی در ادامه بهترین راه مطالبه حق و حقوق کارگران را برگزاری جلسات رؤسای تشکل‌های کارگری با مسئولان استان است، افزود: همانگونه که نمایندگان مردم، پیگیر مشکلات مردم هستند، رؤسای تشکل‌های کارگری نیز چون با کسب آراء کارگران منصوب شده‌اند، باید پیگیر مطالبات این قشر باشند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: روز کارگر، باید به گونه ای شایسته و با حضور کارگران، برای تجیل از مقام کارگر برگزار شود؛ نه اینکه بدون حضور آنها و تنها با حضور تعداد اندکی از کارگران و مسئولان استان باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر این نماینده مجلس، جوکار در پایان با بیان اینکه با شعار دادن، مشکلات کارگران حل نمی شود، اذعان کرد: نشست ها و جلساتی که برگزار می‌شود، باید در راستای ارائه راهکارها برای حل مشکلات کارگران باشد؛ فلذا با شعاری صحبت کردن، نمی توان این مسائل را حل کرد، بلکه تلاش باید در جهت رفع این مشکلات باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است