Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان فراخوان بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با شعار «قصه، صدای زندگی است» منتشر شد.

به گزارش ایسنا، فراخوان بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «قصه، صدای زندگی است» در حالی در بخش‌های رقابتی، غیررقابتی و علمی منتشر شده که مرحله استانی آن در خوزستان در بخش رقابتی (ملی، آیینی سنتی و زبان اشاره) از ۲۱ تا۳۱ مرداد ۱۴۰۱ با آغاز ثبت‌نام، نوجوانان، بزرگسالان، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و علاقه‌مندان به قصه‌گویی شروع به کار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمامی گروه‌های سنی اعلام شده پس از مراجعه به سایت جشنواره قصه‌گویی به آدرس www.kanoonfest.ir و ثبت‌نام می‌توانند برای شرکت در مرحله کتابخانه‌ای این جشنواره به نزدیک‌ترین مرکز فرهنگی ـ هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ۳۰ شهر استان خوزستان مراجعه کنند.

مرحله‌ کتابخانه‌ای بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون در استان خوزستان از پنجم تا هفتم شهریور ۱۴۰۱ در مراکز سراسر استان خوزستان برگزار خواهد شد.

از ۱۲ تا ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ نیز داوری آثار برتر راه یافته به مرحله حوزه‌ای انجام خواهد شد و برگزیدگان آن به  مرحله استانی معرفی خواهند شد. مرحله استانی این جشنواره نیز از ۲۲ تا ۲۴ شهریور ۱۴۰۱ به میزبانی اهواز برگزار خواهد شد و برگزیدگان آن به مرحله منطقه‌ای بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی می‌شوند.

 بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی همچون ادوار گذشته با موضوع امیدها و آرزوها، شادی‌ها و غم‌ها و ایثار و از خود گذشتگی (جهاد و مقاومت در عرصه‌های مختلف زندگی) برگزار خواهد شد.

بخش‌های قصه‌گویی ملی و بین‌المللی جشنواره قصه‌گویی

بخش «ملی» شامل قصه‌گویی نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال، بزرگسالان ۱۸ سال به بالا و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها و بخش «بین‌الملل» شامل اجرای قصه‌گویان حرفه‌ای ایران و کشورهای دیگر شامل برگزیدگان سطوح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی جشنواره‌های پیشین، قصه‌گویان و مجریان حرفه‌ای و قصه‌گویان علاقه‌مند از سایر کشورها، ۲ بخشی است که همانند گذشته برگزار خواهد شد.

شرکت‌کنندگانی که قصد حضور در بخش غیررقابتی (شامل قصه‌گویانی که در سطح ملی و بین‌المللی (مرحله پایانی) بیش از سه بار برگزیده شده‌اند) را دارند نمی‌توانند در بخش‌های رقابتی ملی، بین‌المللی، آیینی‌سنتی و زبان اشاره ثبت‌نام کنند.

بخش‌های قصه‌گویی «آیینی‌سنتی» و «قصه‌گویی زبان اشاره»

بخش «آیینی‌ ـ‌ سنتی» شامل اجرای قصه‌گویی با نگاه به سنت‌ها و آیین‌های دینی و ایرانی، در یکی از شیوه‌های نقالی، پرده‌خوانی و یا شمایل‌گردانی است که نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال و بزرگسالان ۱۸ سال به بالا می‌توانند در آن شرکت کنند.

بخش «قصه‌گویی زبان اشاره» شامل قصه مورد نظر با هر قالبی، به زبان اشاره‌ فارسی است و بزرگسالان ۱۸ سال به بالا می‌توانند در آن شرکت کنند.

بخش‌های «قصه‌گویی ۹۰ ثانیه‌ای» و «پادکست قصه‌گویی»

امسال و برای چهارمین مرتبه بخش «قصه‌گویی ۹۰ ثانیه» با عنوان «قصه زندگی من» در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی برگزار می‌شود. قصه‌گو در یک ویدئوی ۹۰ ثانیه‌ای، برش یا بخشی از زندگی خود را روایت می‌کند و همه گروه‌های سنی را شامل خواهد شد.

در بخش «پادکست قصه‌گویی» که برای دومین بار است برگزار می‌شود قصه‌گویان علاقه‌مند سراسر کشور، قصه‌ای را به صورت صوتی و در قالب یک پادکست ارایه می‌کنند. زمان پادکست‌ها باید حداقل سه دقیقه و حداکثر ۳۰ دقیقه باشد.

قصه‌گویان شرکت‌کننده در بخش‌های ملی، بین‌المللی، آیینی‌ ـ سنتی و زبان اشاره باید مخاطب قصه‌ خود را مشخص کنند و در اجرا، سلیقه، ذائقه، درک، حوصله و فهم او را در نظر بگیرند و در صورت اجرای قصه به زبان یا گویشی غیر از فارسی، ترجمه‌ آن به صورت مکتوب در اختیار گروه داوری قرار دهند و زمان قصه آنان باید بین ۸ تا ۲۰ دقیقه باشد و قصه‌گویان در بخش رقابتی، تنها مجاز به انتخاب یک قصه هستند و در طی مراحل این بخش نمی‌توانند قصه‌ خود را تغییر دهند و تنها حق شرکت در یکی از این بخش‌ها را دارند اما برای شرکت در بخش‌های دیگر مثل «پادکست ‌قصه‌گویی»، «قصه‌گویی ۹۰ ثانیه» و بخش «علمی» آزاد هستند.

برگزاری بخش غیررقابتی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی

بخش غیررقابتی با عنوان «قصه‌گویی برگزیدگان» شامل اجرای افتخاری ویژه برگزیدگانی است که در سطوح ملی و بین‌المللی (مرحله نهایی) جشنواره‌های قصه‌گویی پیشین کانون سه بار برگزیده شده‌اند.

قصه‌گویان این بخش باید در صورت اجرای قصه به زبان یا گویشی غیر از فارسی، ترجمه آن را به صورت مکتوب در اختیار گروه داوری قرار دهند و زمان قصه آنان بین ۸ تا ۲۰ دقیقه تعیین شده است.

مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار قصه‌گویی در بخش‌ ملی، آیینی ـ ‌سنتی و زبان اشاره تا ۳۱ مرداد و بین‌الملل، قصه ۹۰ ثانیه و پادکست و برگزیدگان تا ۳۱ شهریور و آثار علمی از ۲۱ تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ در نظر گرفته شده است.

بخش علمی جشنواره شامل جستار، مقاله علمی، کتاب و پایان‌نامه/ رساله

در بخش «جستار» کارشناسان مسؤول، کارشناسان، مربیان مسؤول و کارکنان حوزه‌ ستادی کانون، متنی غیرداستانی یا شبه داستانی درباره قصه‌گویی را براساس تجربه، ادراک، استدلال و دیدگاه فردی خود به نحوی اقناع‌کننده برای عموم ارایه می‌دهند که حاوی راهکاری برای شناخت موضوع مد نظرشان است.

عموم پژوهشگران نیز می‌توانند نتیجه یک پژوهش را در قالب «مقاله علمی» به جشنواره برای متخصصان، پژوهشگران و علاقه‌مندان به قصه‌گویی ارایه دهند.

در بخش «کتاب» نیز نویسندگان، پژوهشگران و مترجمان می‌توانند محتوای مکتوب خود درباره‌ قصه‌گویی، قصه‌شناسی، قصه‌پژوهی و آموزش قصه‌گویی در قالب یک کتاب نظری تألیف‌شده یا ترجمه‌شده به جشنواره ارایه ‌دهند.

همچنین در بخش «پایان‌نامه/رساله» دانشجویان و دانش‌آموختگان می‌توانند پایان‌نامه و رساله دانشگاهی خود درباره قصه‌گویی، قصه‌شناسی، قصه‌پژوهی و آموزش قصه‌گویی را به جشنواره ارایه ‌دهند.

دبیرخانه مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خوزستان با نشانی، اهواز، خیابان انقلاب ، پیچ استادیوم، معاونت فرهنگی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان و تلفن ۰۶۱۳۳۳۳۷۶۳۴ آماده پاسخ‌گویی به سوال‌ها است.

همچنین دبیرخانه‌ مرکزی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی تهران با نشانی خیابان دکتر فاطمی، خیابان حجاب، معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و تلفن ۰۲۱۸۸۹۷۱۳۶۳  به سوال های علاقه‌مندان پاسخ خواهد داد.

مرحله پایانی بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همزمان با شب یلدا در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری استانی شهرستانها فراخوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ملی و بین المللی برگزار خواهد شد مرحله استانی اجرای قصه قصه گویان شرکت کنند ۹۰ ثانیه ثبت نام ۱۸ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۵۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بجنورد میزبان جشنواره ملی نوا‌های رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ تقی صادقی افزود: ۱۰ گروه و تک نواز خراسان شمالی در این جشنواره هنرنمایی می‌کنند.
وی گفت: هفتمین جشنواره ملی آوا‌ها و نوا‌های رضوی از سلسله جشنواره‌های فرهنگی و هنری امام رضا (ع) است که با همکاری بنیاد ملی رضوی در استان برگزار می‌شود و هنرمندان موسیقی مقامی استان در این رویداد حضور می‌یابند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اضافه کرد: هوشنگ جاوید دبیری جشنواره آوا‌ها و نوا‌های شرق کشور شامل استان‌های مازندران، گلستان و خراسان شمالی را بر عهده دارد و حسین حصاری دبیر تخصصی این رویداد در استان است.
دراین جشنواره رضا محمدی فرزند زنده یاد سهراب محمدی در کنار پیشکسوتانی هم، چون خسرو حداد، عیسی قلی پور و روشن گل افروز در این جشنواره هنرنمایی خواهند کرد.

خراسان شمالی بیست و هفتم اردیبهشت میزبان این رویداد با هنرنمایی هفت گروه موسیقی و چهار تک نواز پیشکسوت است و استان‌های مازندران و گلستان نیز بیست و سوم و بیست و پنجم ماه جاری میزبان این رویداد هستند.

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • انتشار آگهی فراخوان عمومی جهت ارزیابی کیفی پیمانکاران راه و ترابری
  • «شتر و آسیابان» به کازابلانکا رسید
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی
  • بجنورد میزبان جشنواره ملی نوا‌های رضوی
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • فراخوان جشنواره فیلم کوتاه تهران