Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از نقاط دیدنی موزه هنرهای معاصر تهران است که در سال ۱۳۵۶ افتتاح شد.

این موزه سه طبقه، ۹ گالری هنری دارد که آثار بسیاری از هنرمندان مشهور خارجی را به نمایش می‌گذارد. باتوجه‌به اینکه آثار منحصربه‌فرد زیادی در این موزه وجود دارد، افراد زیادی جذب آن می‌شوند، افرادی که برای اقامت به اجاره خانه روزانه در تهران نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازدید از این موزه ممکن است زمان زیادی را از شما بگیرد، بنابراین امکان بازگشت به شهر محل زندگی برای شما پس از دیدن موزه فراهم نیست، به‌خصوص اگر شهر شما فاصله بسیاری از تهران داشته باشد. به همین دلیل شما نیاز به اجاره سوئیت تهران از اسنپ روم خواهید داشت. بریم در ادامه با بخش‌های مختلف این موزه آشنا شویم.

بخش‌های مختلف موزه هنرهای معاصر

این موزه شامل یک کتابخانه و یک بخش سمعی و بصری است. در باغ تندیس موزه مجموعه‌ای از تندیس‌ها و آثار هنری و همچنین خلاقیت‌های شگفت‌انگیز شامل مجسمه‌های ساخته شده معاصر خارجی و ایرانی را می‌توان مشاهده کرد. ایده این موزه زمانی به ذهن مقامات ایران رسید که در دهه ۱۹۷۰ در یک گالری صحبت‌هایی بین مقامات وقت کشور و هنرمندان ایرانی رد و بدل شد و طی این صحبت‌ها قرار بر این شد که در ایران نیز مکانی برای نشان داده آثار ارزشمند داخلی و خارجی به طور دائمی، برپا شود. البته در آن زمان به واسطه جمعیت کم تهران، نیازی به استفاده از سوئیت تهران نبود. اما امروزه با توجه به جمعیت زیاد شهر، افرادی که برای دیدن این موزه به پایتخت سفر می‌کنند، نیاز به اجاره خانه روزانه در تهران خواهند داشت. شما از فعالیت موزه هنرهای معاصر تهران چیزی می‌دانید؟

دستورالعمل فعالیت موزه هنرهای معاصر

موزه هنرهای معاصر تهران با این هدف تأسیس شد که مکانی برای نمایش هنرمندان معاصر و مدرن ایرانی در کنار سایر هنرمندان بین‌المللی باشد که کارهای مشابهی انجام می‌دهند. این مرکز در یک ساختمان بتنی مدرنیستی در ضلع غربی پارک لاله قرار دارد و دارای مجموعه‌ای غنی از آثار هنرمندان بزرگ و مشهور عالم هنر، از جمله پیکاسو، ماتیس، ون گوگ، میرو، دالی، بیکن، پولاک، مونک، مور و وارهول و مونه است؛ بنابراین ارزش اجاره آپارتمان مبله از اسنپ روم در پایتخت را دارد. این‌طور فکر نمی‌کنید؟

این موزه توسط یک معمار ایرانی طراحی شده که وی در طراحی آن از عناصر معماری سنتی ایرانی بهره گرفته است. خود ساختمان را می‌توان به‌عنوان نمونه‌ای از هنر معاصر به سبک موزه زیرزمینی گوگن‌هایم نیویورک در نظر گرفت. بیشتر محوطه موزه در زیرزمین با یک راهرو دایره‌ای قرار دارد که مارپیچ است و به سمت پایین با گالری‌هایی که به بیرون منشعب می‌شوند، قرار می‌گیرد. مجسمه‌های غربی از هنرمندانی مانند ارنست، جاکومتی، ماگریت و مور را می‌توان در این مکان مشاهده کرد. در هنگام تأسیس این مکان منحصربه‌فرد، بسیاری از هنرمندانی که آثارشان بخشی از مجموعه موزه بود، از جمله هنرمندان غربی با مقامات وقت ایران دیدار کردند، از جمله مارک شاگال، سالوادور دالی، هنری مور، پل جنکینز، آرنالدو پومودورو و دیگران.

وقایع مربوط به موزه در دوران پس از انقلاب

پس از انقلاب در سال ۱۹۹۹ اولین نمایشگاه هنر برگزار شد که در آن آثار هنرمندانی مانند هاکنی، لیختنشتاین، راوشنبورگ و اندی وارهول در معرض دید عموم قرار گرفت. امروزه قطعاتی از مجموعه هنرهای غربی در زمان مشخصی در هر سال، به مدت چند هفته به نمایش در می‌آیند.

مجموعه آثار موجود در موزه بخشی از باارزش‌ترین مجموعه‌های هنر مدرن غربی در خارج از اروپا و ایالات متحده محسوب می‌شود. آثاری که عمدتا توسط متصدیان مؤسسه دیوید گالووی و دونا استاین جمع‌آوری شده است.

کلام آخر

اجاره آپارتمان مبله در تهران کار سختی به نظر می‌رسد. اما شرکت اسنپ روم با توجه ‌به سابقه تقریبا ۵ساله خود در زمینه ارائه خدمات اقامتی به مشتریان و گردشگران داخلی و خارجی، این مورد را آسان کرده است. این شرکت در مورد اجاره خانه روزانه در تهران خدمات بسیار جذابی ارائه می‌دهد. این شرکت فعالیت جامع و گسترده‌ای در حوزه گردشگری دارد و انواع اقامت‌های مطلوب در هتل یا دیگر مکان‌های اقامتی با بهترین امکانات رفاهی را در اختیار گردشگران ایرانی یا گردشگران کشورهای دیگر قرار می‌دهد.

مزایای مهم اجاره خانه از این شرکت شامل پشتیبانی از مشتریان به مدت ۲۴ ساعته و در هر هفت روز هفته، ارائه اقامتگاه‌های مختلف با قابلیت دسترسی به همه نقاط مهم تهران و همچنین دسترسی به وسایل حمل‌ونقل عمومی، تنوع عالی در قیمت که به افراد مختلف با شرایط مالی متفاوت امکان اجاره سوئیت تهران را می‌دهد، ارائه شیوه‌های گوناگون برای اجاره اماکن اقامتی از قبیل مراجعه به سایت و اپلیکیشن اسنپ روم و از همه مهم‌تر ارائه تخفیف‌های بسیار جالب ‌توجه و منحصربه‌فرد توسط سوپر اپلیکیشن اسنپ که باعث کاهش هزینه‌های اقامتی افراد می‌شود.

کد خبر 1661542

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: موزه هنرهای معاصر اجاره خانه اسنپ روم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۶۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران

طالب آذرخش گفت: عاشق شعر عالمگیر ایران هستم و همچنین ادبیات معاصر فارسی را نیز دوست دارم. من از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرده و کتاب‌های شعر شاعران معاصر ایرانی را برای دوستانم سوغاتی بردم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، طالب آذرخش شاعر ملی تاجیکستان (با تخلص آذرخش) و سردبیر نشریه «پیام سغد» است. تاکنون به قلم او کتاب‌های بسیاری به خط سیریلیک در تاجیکستان منتشر شده است. اثری هم به نام «دیوان عشق» به خط فارسی و سیریلیک دارد که گلچینی از آن توسط انتشارات خردگان در تهران با عنوان «چشم، جانم، چشم...» منتشر شده است.

او بسیار تاکید دارد که آثارش به خط سیریلیک و فارسی منتشر شوند تا کسانی که در تاجیکستان با خط فارسی آشنایی ندارند با آن آشنا شوند و فرصتی برای مقایسه پیدا کنند. همچنین برخی اشعارش نیز در چند نشریه در تهران منتشر شده است. در چندین کنگره و همایش در تهران، تبریز، اصفهان و شیراز شرکت کرده و به قول خودش این «شهر‌های عزیز» را دوست داشته است.

طالب آذرخش سابقه حضور در محافل ادبی بسیاری در ایران را دارد و کتاب شعر را بهترین سوغات از ایران می‌داند. آذرخش درباره سابقه حضورش در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: خوشبختانه تجربه حضور در نمایشگاه کتاب تهران را دارم که برایم بسیار جالب بود. همچنین در چندین محفل فرهنگی از جمله محفل جشنواره فضولی نیز شرکت داشته‌ام.

وی افزود: نمایشگاه کتاب تهران یک بازار بزرگ کتاب است. یکباری که حضور داشتم از صبح تا عصر نتوانستیم حتی نصف نمایشگاه را هم ببینیم. من از حضور در این نمایشگاه که به عنوان یک فروشگاه بزرگ کتاب به نظر می‌رسد بسیار شاد و مسرور شدم. کتاب‌های جالبی در این نمایشگاه دیدم.

آذرخش ادامه داد: در نمایشگاه کتاب تهران، کتاب‌های ادبیات کلاسیک را که سال‌ها آرزوی دست‌یابی و مطالعه‌شان را داشتم پیدا کردم. با ناشران گوناگونی که آثار شعرای بزرگ مثل حافظ، سعدی، فردوسی و ... را منتشر کرده‌اند، گفتگو کردم. وقتی هم که به تاجیکستان بازگشتم کتاب‌های جیبی این شاعران را به عنوان سوغات برای دوستانم آوردم.

این شاعر فارسی‌سرا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این نکته که به ادبیات معاصر ایران بسیار علاقه‌مند است، گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، محل آشنایی من با آثار معاصر ادبیات ایران بود. من عاشق شعر و خصوصا شعر عالمگیر ایران هستم. با شعر معاصر ایران هم آشنایی دارم. آثار شاعرانی همچون شهریار، سهراب سپهری، فروغ فرخزاد، نادر نادرپور، هوشنگ ابتهاج (ه. ا. سایه)، شاملو و ... در تاجیکستان شناخته شده است. از اینکه در نمایشگاه کتاب تهران بدون واسطه و به راحتی به این کتاب‌ها دسترسی داشتم موجب خشنودی‌ام بود.

آذرخش همچنین با اشاره به این نکته که گویش تاجیکستانی‌ها و ایرانی‌ها باهم تفاوتی ندارد، ادامه داد: ما یک زبان داریم. شعر معاصر ایران و شعر معاصر تاجیکستان یک زبان دارد که همان زبان رودکی، خیام و حکیم فردوسی است. ما همان چیزی را که شما می‌خوانید، می‌خوانیم. البته در حوزه شعر معاصر ایران شعر‌هایی هم هست که به لهجه تهرانی یا شیوه‌های متفاوت است. اما همه این‌ها به زبان فردوسی و حافظ است. ما امروز شعری که در شاهنامه می‌خوانیم در شعر معاصر تاجیک هم می‌بینیم.

وی اضافه کرد: وقتی از ادبیات ایران حرف می‌زنیم، تفاوتی بین ایران و تاجیکستان نمی‌بینیم. فقط یک ادبیات فارسی در میان است. حتی ادبیات معاصر ایران هم در تاجیکستان شناخته شده است. بسیاری از آثار رمان‌نویسان معاصر در تاجیکستان منتشر شده است. اما در تاجیکستان شاعران ایرانی بیشتر مورد اقبال عموم قرار گرفته‌اند. من در اخبار دیده بودم که یکی از کتاب‌های فاضل نظری در یک فروشگاه در تهران، فروش چند هزار جلدی داشته است. این کتاب در تاجیکستان هم به زبان سیریلیک برگردانده شده است و غزل‌های او علاقمندان خاص خودش را دارد. من سردبیر مجله «پیام سغد» در تاجیکستان هستم. ما در هر شماره از مجله شعری از هم‌زبانان ایرانی یا افغانستانی را چاپ می‌کنیم. من تاکید می‌کنم که شعر هم‌زبان خود را منتشر می‌کنیم نه شعر ادبیات ایران یا افغانستان را.

آذرخش در بخش دیگری از این گفتگو به نقش نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در بهبود دیپلماسی فرهنگی میان دو کشور ایران و تاجیکستان اشاره کرد و ادامه داد: خیلی خوب می‌شد اگر نمایشگاهی مانند نمایشگاه کتاب تهران در کشور‌های فارسی‌زبان یعنی افغانستان و تاجیکستان هم می‌داشتیم. چون در افغانستان و تاجیکستان نمایشگاه‌های صنعتی و اقتصادی مشترک و غیرمشترک بسیاری برگزار می‌شود، اما نمایشگاه کتاب نداریم. نکته دیگر این است که خیلی خوب می‌شد اگر در نمایشگاه کتاب تهران مکان معینی وجود داشت تا خوانندگان با ادیبان، نویسندگان و ناشران گفتگو و دیدار داشته باشند. من خیلی علاقه‌مندم که آثار شاعران تاجیکستانی در نمایشگاه کتاب تهران معرفی شود و در معرض دید و خرید عموم قرار گیرد. ما می‌توانیم کتاب‌هایی منتشر کنیم که یک طرف آن خط فارسی و طرف دیگر آن خط سیریلیک باشد. این موضوع به آموزش زبان فارسی کمک خواهد کرد، چون تاجیکستانی‌ها حتما باید خط فارسی را یاد بگیرند. آشنایی با خط فارسی باعث می‌شود که از گذشته خود آگاه شوند و آینده خود را ببینند. البته اگر خوانندگان ایرانی هم با خط سیریلیک آشنا شوند خیلی خوب می‌شود.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که «چرا با وجود پیوند‌های فرهنگی و زبان مشترک میان ایران و تاجیکستان، ارتباطات فرهنگی محدودی میان دو کشور وجود دارد؟» گفت: فکر می‌کنم سرحدات و مرز‌های جغرافیایی دلیل این موضوع باشد. اخیرا قابلیتی ایجاد شد و در فضای مجازی صفحاتی پدید آمد که خوانندگان، ادیبان و شاعران ایرانی و تاجیکی با یکدیگر در تعامل باشند و مثلا یک شاعر تاجیکستانی بتواند با خواننده ایرانی طرف گفتگو قرار گیرد. چون تاجیکستانی‌ها هم به زبان فارسی سخن می‌گویند. فقط لازم است که با زبان فارسی آشنایی داشته باشند تا بتوانند از آثار شاعران ایرانی استفاده کنند. اگر رفت‌وآمد این محافل ادبی بیشتر شود شاهد نتایج بهتری هم خواهیم بود. همچنین ارسال کتاب‌های تاجیکستانی به ایران و بالعکس می‌تواند عامل مهمی برای تقویت این پیوند‌ها باشد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • یادگارهایی از «خلیج‌فارس» در آستان مبارک رضوی
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران