Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@14:30:35 GMT

دارویار طرحی وسیع و تخصصی در کشور

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۶۹۵۷

دارویار طرحی وسیع و تخصصی در کشور

رئیس انجمن علمی داروسازان ایران گفت: دارویار طرح بسیار وسیعی است که باید بصورت تخصصی روی آن کار شود تا خروجی مثبتی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایران اکونومیست، فرشاد هاشمیان روز شنبه در یک نشست خبری افزود: دارویار طرح جدیدی است که ماهها بر اساس نظرات کارشناسی در حوزه داروسازی و اقدام مهم دولت اجرای آن برای نخسیتن بار در کشور کلید خورد و قرار است در نوزدهمین همایش سه روزه  داروسازی ایران ( ۹ تا ۱۱ شهریور) با حضور صاحبنظران صنعت داروسازی مورد ازریابی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایران از جایگاه  اول علمی در منطقه  حوزه علوم پزشکی که داروسازی را نیز شامل می شود، برخوردار است، اظهار داشت: تغییر سیاست های دارویی کار خوبی است و استفاده از دانش های به روز در تولید داروها و شفافیت سازی در صنعت داروسازی می تواند در ارایه خدمات به بیماران موثر باشد.

هاشمیان ادامه داد: در حال حاضر فهرست دارویی کشور بسته نیست و هر دارویی بر اساس تصمیم و بررسی صاحبنظران با توجه به اثرگذاری داروها به فهرست اضافه شود، البته در هیچ جای دنیا به این شکل نیست که هر دارویی وارد فهرست دارویی آن کشور شود و نیاز به اتخاذ سیاست هایی است.

آمادگی داریم بازوی مشورتی در کنار سازمان غذا و دارو در عرصه صنعت داروسازی کشور باشیم

وی تصریح کرد: در دور قبل دولت پیشنهاد دادیم که بازوی مشورتی شورای سیاستگذاری دارو باشیم که میسر نشد، اما باز هم این آمادگی را داریم که در کنار سازمان غذا و دارو، نقش مشورتی را داشته باشیم تا با استفاده از نظرات کارشناسی داروسازان مجرب، صنعت دارویی کشورمان متحول و در راستای خدمت به بیماران، عملکرد قابل قبولی داشته باشد.

به گفته رئیس انجمن علمی داروسازان ایران، حق فنی داروخانه ها یک اصل مهم بوده و برای تداوم این حق، باید انگیزه های مالی نیز علاوه بر جنبه علمی بودن آن مورد توجه قرار گیرد.

هاشمیان افزود: نوزدهمین همایش داروسازان ایران با تمرکز  بر "خدمات بیمار محور" بعد از ۲ سال وقفه به دلیل شیوع همه گیری بیماری کرونا در هتل المپیک برگزار می شود و ما به عنوان انجمن علمی وظیفه به روزرسانی اطلاعات دانش آموختگان را داریم و در حوزه دارویی یک کشور ایده آل شویم.

روش های تولید دارو در دنیا رو به تغییر است باید با ریتم جهانی هماهنگ شویم در غیر اینصورت دچار شکست خواهیم شد

وی اظهار داشت: صنعت داروسازی دنیا و روش های تولید دارو رو به تغییر است و با توجه به ورود جوانان به عرصه این صنعت، باید  شرایط را منطبق با دانش ها و تکنولوژیهای روز کنیم تا از کشورهای دیگر عقب نمانیم.  اگر با ریتم شتابان جهانی هماهنگ نشویم، یک جایی دچار شکست خواهیم شد.

احسان والی داروساز نیز در این نشست گفت: شمار داروسازان جوان در کشور رو به افزایش است و باید زمینه جذب آنها در صنعت دارویی فراهم شود.

تبلیغات دارو در فضای مجازی فریبنده است

وی با اشاره به تبلیغات گسترده داروهای لاغری، ریزش و درمان مو و غیره در فضای مجازی، اظهار داشت: نباید به این تبلیغات توجه زیادی کرد، آنها فریبنده هستند و خطراتی زیادی بر سلامت دارند، متاسفانه مشاهده شده که بسیاری از افراد برای دریافت دارو، به فضای مجازی مراجعه می کنند در حالیکه درست نیست.

والی تاکید کرد: عرضه دارو فقط باید از طریق داروخانه ها باشد تا سلامت بیماران به خطر نیافتد.

طرح ملی دارویار از ٢٣ تیر ۱۴۰۱ آغاز شده است تا با اجرای این طرح مهم، اصلاح سیاست‌های ارزی دارو، منطقی شدن قیمت دارو، رسیدن یارانه دارو به دست مصرف کننده اصلی، افزایش پیدا نکردن پرداختی از جیب مردم و در نهایت اختصاص یارانه سلامت به ٣۶۶ قلم داروی ضروری و  تحت پوشش بیمه قرار دادن ١١٩ قلم داروی بدون نسخه را مردم شاهد باشند.

با اصلاح یارانه‌های دارو و اجرای طرح «دارویار» در کشور، نفع آن به مردم می‌رسد و قیمت داروها برای مردم به عنوان مصرف کننده هیچ تغییری ندارد و بیمه‌ها هزینه اضافه آن را تقبل می‌کنند همچنین در طرح «دارویار»، یارانه داروها به انتهای زنجیره منتقل و از طریق بیمه‌ها به مصرف‌کننده نهایی تخصیص خواهد یافت؛ این اقدام در راستای سیاست‌های کلی نظام سلامت مبنی بر مدیریت منابع از طریق نظام بیمه‌ای است

توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران، بهره‌مندی همه دهک‌ها از یارانه، عدم تغییر پرداخت از جیب بیماران، اجرای بیمه همگانی برای آحاد مردم، برقراری پوشش بیمه‌ای برای داروهایی که پیش از این تحت شمول حمایت‌های بیمه‌ای نبوده اند، اصلاح الگوی مصرف دارو و کاهش تقاضای القایی، کنترل قاچاق معکوس و رشد صادرات رسمی دارو، حمایت ویژه از داروهای مصرفی بیماران خاص و صعب العلاج از مزایای اجرای طرح دارویار است.

در راستای اجرای طرح دارویار مبلغ ۶ هزار میلیارد تومان برای تحت پوشش قرار دادن افراد فاقد بیمه در قانون بودجه ۱۴۰۱ تصویب شده است. سه دهک اول جامعه یعنی «حدود ۶ میلیون نفر» بدون مراجعه حضوری و به صورت رایگان توسط سازمان بیمه سلامت تحت پوشش قرار گرفتند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سلامت ، اقلام دارویی ، سازمان غذا و دارو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سلامت اقلام دارویی سازمان غذا و دارو صنعت داروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۶۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت

مدیر بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران با اشاره به حضور ۲۵۰ شرکت خارجی در این رویداد گفت: در این دوره از نمایشگاه نفت ایران نشست‌های B۲B و تخصصی برای تبادل دانش و تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی طراحی شده است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، غلامرضا جمالی بیان کرد: استقبال شرکت‌های خارجی از نمایشگاه امسال به گونه‌ای است که ۵ هزار مترمربع فضا برای جانمایی آنها درنظر گرفته شده است در حالی که در دوره گذشته تنها فضایی ۲ هزار متری برای شرکت‌های خارجی در نظر گرفته شده بود.

وی افزود: شرکت‌هایی از روسیه، چین، فرانسه،‌ آلمان، ژاپن، کانادا، ایتالیا، ترکیه،‌ بلاروس،‌ هندوستان، اتریش و آرژانتین حضوری فعال در این نمایشگاه خواهند داشت.  
 
بر اساس این گزارش، در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف از جمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارت‌آپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به‌عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین رویداد نفتی ایران با حمایت و سیاست‌گذاری وزارت نفت، از سوی شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود و شرکت‌های اصلی وزارت نفت (شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی)، شرکت‌های زیرمجموعه و تابعه آن‌ها و دست‌اندرکاران اصلی صنعت نفت، در آن حضور جدی و فعال دارند.

این رویداد با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت ملی نفت ایران به نشانی www.nioc.ir و سایت نمایشگاه صنعت نفت به نشانی www.iran-oilshow.ir مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • حبس و جزای نقدی بیش از ۷۴ میلیارد ریالی دو متهم پرونده اخلال در نظام توزیع دارویی آذربایجان غربی
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی