Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، علیرضا عبدی بابیان اینکه تمامی اقدامات در دولت انقلابی زمینه‌سازی برای مقدمات ظهور و تمدن سازی در راستای جامعه مهدوی است، اظهار کرد: نگاه امام خمینی(ره) به نهضت سواد آموزی یک نگاه متعالی و تمدنی بود.

معاون وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه در موضوع سواد فضای مجازی، آموزش‌وپرورش باید براساس تجربه، سواد و آموزش و تخصص معلمان عمل کند، اظهارکرد: نهضت سوادآموزی در سال ۹۰ با آموزش‌وپرورش ادغام شد که ثمره این ادغام، باعث شد، ۸۰ درصد نیروها و ۹۵ درصد امکانات از نهضت به آموزش‌وپرورش ادغام و درمجموع ۴۰ هزار نفر از نیروهای نهضت به بدنه آموزش‌ وپرورش اضافه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: امروز آسیبی که از گروه بازماندگان از تحصیل متحمل می‌شویم ۹ برابر جمعیت جامانده از تحصیل است. گروه بازمانده از تحصیل جمعیت کمی دارد، اما  آسیب‌های خیلی جدی برای جامعه به وجود آورده‌اند.

عبدی بیان کرد: یکی از وظایف اصلی مسئولان آموزش‌وپرورش انسداد مبادی بی‌سوادی است و باید تمام گروه‌ها به‌ویژه گروه‌های سنی۱۰ تا ۶۰ سال از کلاس‌های نهضت سوادآموزی استفاده کنند و تا پایان دوره انتقال آموزش‌های نهضت را دنبال کنند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، رئیس سازمان نهضت سوادآموزی بابیان اینکه فعالیت‌های نهضت سوادآموزی جزئی از وظایف و مأموریت‌های اولویت‌دار آموزش‌ و پرورش است، تصریح کرد: امروز سوادآموزی، در حد خواندن و نوشتن نیست بلکه تربیت و بالا بردن سطح فرهنگ و نشر فرهنگ اسلامی مناسب با سوادآموزان در محدوده ضوابط نهضت سوادآموزی از اهداف اصلی است.

منبع: الف

کلیدواژه: نهضت سوادآموزی آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۶۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه

رئوف برهانی مدیر آموزش و پرورش اشنویه گفت: هم‌اکنون ۹ مدرسه با ۵۵ کلاس درس در این شهرستان در حال ساخت است که از پیشرفت فیزیکی مناسبی برخوردار هستند و از این تعداد ۲ مدرسه به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: همچنین به همت دستگاه قضایی ۴۰۰ میلیون تومان احکام حبس جایگزین صادر شده و در حوزه آموزش و پرورش این شهرستان هزینه شده است.

برهانی در ادامه با بیان اینکه به همت همکاران فرهنگی ۵۳ نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در شهرستان اشنویه جذب شدند، اضافه کرد: از این تعداد ۲۸ نفر در مقطع ابتدایی، ۱۵ نفر متوسطه اول و ۱۰ نفر متوسطه دوم بازمانده از تحصیل جذب شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش