Web Analytics Made Easy - Statcounter

مثبت اعلام شدن نتیجه آزمایش فلج اطفال یکی از اهالی نیویورک در اواخر ماه ژوئیه مقامات بهداشتی فرانسه را نیز بر آن داشته تا نسبت به احیای مجدد موارد ابتلا به این بیماری به شهروندان هشدار دهند.

به گزارش یورو نیوز؛ محققان فرانسوی قرار است روز پانزدهم اوت، سه روز دیگر در پاریس گردهم آیند تا در باره نوع اقداماتی که باید برای پیشگیری از خطر گسترش احتمالی بیماری انجام گیرد، رایزنی و تبادل نظر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با انتشار خبر بازگشت احتمالی بیماری فلج اطفال اینک نگرانی‌ها نسبت به سلامت شهروندان در برخی کشورهای اروپایی از جمله فرانسه پس از بحران همه‌گیری کووید۱۹ و تایید خبر مرگ ناشی از ابتلا به بیماری آبله میمون خارج از قاره آفریقا افزایش یافته است.

پروفسور یزدان یزدان‌پناه، متخصص ایرانی علوم پزشکی و رئیس آژانس ملی تحقیقات ایدز و هپاتیت در این خصوص می‌گوید: «ما باید پژوهشگران را دور هم جمع کنیم، وضعیت دانش امروز را نسبت به این بیماری بررسی کنیم، در باره برخی پروتکل‌های تحقیقاتی فکری بیاندیشیم. این کار ممکن است چندان مفید نباشد، اما نمی‌توانیم ریسک پیش‌بینی و بررسی اقدامات پیشگیرانه را بپذیریم. یک هشدار، یک هشدار است!»

آزمایش مثبت فلج اطفال پایان ماه ژوئیه گذشته در یک مرد بیست ساله ساکن ایالت نیویورک شناسایی شد که از ناحیه پا فلج بود.

این در حالیست که پیش‌تر گمان بر این می‌رفت که بیماری فلج اطفال به طور کلی و یا تقریبا کامل ریشه‌کن شده است.

برونو لینا، ویروس شناس و مسئول مرکز ملی انتروویروس نیز در سخنانی هشدارگونه می‌گوید: «از هر ۲۰۰ فرد فقط یک نفر دارای علائم بیماری است. وقتی یک مورد علامت دار شناسایی شد، این بدان معنا است که موارد بسیار دیگری نیز وجود دارد و در حال گسترش است.»

بی اعتمادی به واکسیناسیون
بر اساس گزارش‌های منتشر شده، ویروس فلج اطفال مارس گذشته در فاضلاب‌های پایتخت بریتانیا نیز شناسایی شده بود.

در حالی که تاکنون حتی یک مورد «وارداتی» از بیماری فلج اطفال در فرانسه از سال ۱۹۹۵ به این سو و نیز موارد داخلی از سال ۱۹۸۹ به این سو در این کشور گزارش نشده، آیا می‌توان انتظار داشت که این بیماری بار دیگر در فرانسه احیا شود؟

مائل بسو، متخصص انستیتو پاستور معتقد است که فرانسه از احتمال بازگشت موارد ابتلا به بیماری فلج اطفال مصون نیست.

تنها نکته اطمینان‌بخش برای دانشمندان و متخصصان، واکسیناسیون اجباری نوزادان علیه فلج اطفال و گسترش روند واکسیناسیون در این زمینه است .

مقامات بهداشت عمومی در فرانسه از پوشش بسیار بالای واکسیناسیون فلج اطفال خبر می‌دهند؛ بر این اساس گفته شده که پوشش واکسیناسیون اولیه فلج اطفال برای سال ۲۰۱۹ در فرانسه ۹۹ درصد بوده و ۹۶ درصد نوزادان نیز واکسن یادآوری دریافت کرده‌اند.

این در حالیست که از زمان بحران کووید و بی اعتمادی نسبت به واکسیناسیون، برخی از والدین از واکسینه کردن فرزندان خودداری می کنند.

رابرت کوردیه، یک متخصص انجمن فلج اطفال فرانسه چنین هشدار می‌دهد: «خطر فلج اطفال همچنان وجود دارد. با این حال نباید از بی اعتمادی نسبت به واکسیناسیون غافل شد.»

تماشاخانه ببینید| آموزش شتر سواری در یک مدرسه دبی/ استقبال پر شور زنان ببینید| عروسی سنتی در بوسنی/ آرایش عروس یا یک اثر هنری فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیماری فلج اطفال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد

شهنام عرشی؛ رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: واکسن پنوموکوک و روتاویرس پس از گذشت ۱۰ سال از تصویب به زودی در سبد واکسیناسیون ملی کشور قرار خواهند گرفت.  

وی بیان کرد: تزریق واکسن  پنوموکوک در۷ استان و واکسیناسیون روتاویروس در دو استان به صورت آزمایشی تحت قالب سبد واکسیناسیون ملی به کودکان تزریق خواهند شد.  

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تزریق واکسن پنوموکوک از مرگ سالانه ۱۵۰۰ کودک پیشگیری خواهد کرد.

عرشی ادامه داد: تزریق واکسن روتاویروس مانع از بستری شدن سالیانه ۱۰ هزار کودک در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در کشور خواهد شد.

وی افزود: پس از ۱۰ سال از تصویب ورود این واکسن‌ها به برنامه واکسیناسیون ملی، خوشبختانه از اواخر سال گذشته با تامین واکسن، اجرای آزمایشی واکسیناسیون پنوموکوک در بندر خمیر استان هرمزگان آغاز شد و امیدواریم طی ماه‌ها و سال‌های آتی تولید داخلی دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس را شاهد باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: هم‌اکنون چند شرکت داخلی واکسن روتاویروس را تولید می‌کنند؛ اما هنوز واکسن پنوموکوک در ایران تولید نمی‌شود و این واکسن وارداتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • عکس| ستاره محروم فرانسه بازیگر شد!
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • مقام فرانسوی انفعال دولت را در برابر نسل کشی در غزه محکوم کرد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ۸۰۰۰ سال پیش، انسان‌ها به اعماق غار تاریک فرانسوی رفتند؛ اما چگونه؟ (+عکس)
  • هشدار پلیس نسبت به احتمال ریزش سنگ در جاده کرج
  • حمایت متفاوت دانشجویان فرانسوی از غزه | ببینید