Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان شهیر، روز شنبه در حاشیه جلسه گروه کاری اقتصاد گردشگری در دفتر معاونت امور اقتصادی استانداری اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این گروه، شناسایی موضوعات گردشگری، تعیین زیرساخت‌های لازم و رفع موانع سرمایه‌گذاری در این مسیر را در اولویت و اهداف کاری خود قرار داده است.

وی اظهار داشت: گروه مزبور پیرو مصوبه شورای برنامه‌ریزی استان دایر شد و یکی از تصمیماتش تشکیل چهار کمیته مرتبط است تا بتواند در اقتصاد گردشگری که یکی از موضوعات مهم و پیشران در سند آمایش استان است، تاثیرگذار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: مهمترین وظیفه کمیته نخست تحت عنوان "آموزش، فرهنگ سازی و امور بین الملل" فرهنگ سازی و آموزش شهروندان در باره پذیرش و ارائه خدمات به گردشگران و نیز آموزش فعالان عرصه گردشگری است.

وی گفت: هر کس در زیست بوم گردشگری تنفس می‌کند باید آموزش ببیند و توانمندی هایش ارتقا یابد تا بتواند اقتصاد گردشگری در استان را  رقم بزند.

شهپر افزود: در این حوزه بویژه در بخش بین‌الملل باید برای استفاده از ظرفیت شهرهای خواهرخوانده اصفهان که رایزنان اقتصادی در کشورهای مختلف هستند، برنامه‌ریزی شود.

وی خاطرنشان کرد: مسوولیت و دبیرخانه کمیته اول بر عهده اداره‌ کل تشریفات استانداری است.

شهپر، نام کمیته دوم را "تبلیغات، بازاریابی، برندینگ،.نمایشگاه و رویدادها" خواند که مسوولیت و دبیرخانه آن با اتاق بازرگانی است و در آن برنامه‎‌ریزی‌ لازم برای برگزاری هفته‌های فرهنگی اصفهان در کشورهای مختلف و برعکس صورت می‌گیرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: مسوولیت کمیته سوم زیر عنوان "برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر اقتصاد گردشگری و صنایع دستی" با دفتر امور اقتصادی استانداری است که هم‌افزایی، هم‌آهنگی و هم‌نوایی بین تمام اعضای زیست بوم اقتصاد گردشگری و صنایع دستی استان را دنبال می‌کند.

وی یادآور شد: کمیته چهارم با نام "سرمایه‌گذاری،تسهیل و رفع موانع توسعه گردشگری و صنایع دستی" وظیفه جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و ایجاد زیرساخت لازم برای سرمایه‌گذاری و رفع موانع بر سر راه فعالیت آنها را بر عهده دارد.

شهیر با بیان اینکه حوزه گردشگری را نمی‌توان تنها با یک دستگاه، یک فرد و یک ارگان اداره کرد، گفت: وظیفه گروه کاری گردشگری آن است که یک نگاه پازلی به اقتصاد گردشگری داشته باشد و با کمک به بخش خصوصی و ایجاد تمهیدات لازم، اتفاقات خوبی را در استان رقم بزند.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و هفت اثر آن به نام‌های میدان امام(نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام های "وزوان"،"مزدآباد" و "مون" به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

برچسب‌ها گردشگری اصفهان استانداری اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری اصفهان استانداری اصفهان گردشگری اصفهان استانداری اصفهان امور اقتصادی استانداری استانداری اصفهان اقتصاد گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۸۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با بیان اینکه شعار امسال ما «بهشت سرمایه‌گذاری با رویکرد زنجیره ارزش» است، از همه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی دعوت کرد تا در استان فارس سرمایه‌گذاری کنند.

حسن شیخ‌نیا امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در حاشیه برپایی ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران با حضور در غرفه استانداری فارس با یادآوری اینکه ششمین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های صادراتی با شعار توجه به زنجیره‌های ارزش آغاز به کار کرده است، گفت: استان فارس با ظرفیت‌های کم نظیر خود در این رویداد ملی حاضر شده و شعار توسعه زنجیره ارزش در فناوری‌های نوین را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه استان فارس با ۱۲۲ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷ شهرستان به عنوان چهارمین استان پهناور کشور شناخته می شود، افزود: این استان در زمینه تولیدات باغی رتبه نخست و در زمینه تولیدات زراعی رتبه دوم کشور را در اختیار دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با تصریح اینکه فارس در تولید محصولات پروتئینی نیز رتبه سوم کشور را در اختیار دارد، گفت: در حوزه معدن نیز این استان جایگاه اول به لحاظ سنگ‌های تزیینی، سیمان و خاک نسوز کشور را به خود اختصاص داده است؛ این در حالی است که در حوزه صنعت و صنایع مادر و اساسی نیز از جمله استان‌هایی هستیم که در زمینه سازه‌های فولادی در رده‌های برتر کشور قرار داریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های بخش گردشگری و میراث فرهنگی استان نیز اشاره کرد و افزود: در این زمینه توریسم سلامت، گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی و... می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

شیخ‌نیا مجموعه این ظرفیت‌ها را زمینه‌ساز کسب عنوان «بهشت سرمایه‌گذاری برای استان فارس» عنوان کرد و گفت: شعار امسال «بهشت سرمایه‌گذاری با رویکرد زنجیره ارزش» است و از همین‌جا از همه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی دعوت می‌کنیم تا ضمن بازدید از ظرفیت‌های استان فارس، در این بهشت، سرمایه‌گذاری کنند.

وی جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را در توسعه بیش از پیش استان موثر دانست و گفت: این کار در تقوبت تولید تجاری نیز موثر خواهد بود.

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، تولیدات استان فارس در کشورهای حوزه خلیج فارس و تعدادی از کشورهای اروپایی بازار مصرف مناسبی دارد.

وی، وضعیت بسیار خوب استان فارس در حوزه تولید گیاهان دارویی و لبنیات را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: تأمین زیر ساخت‌های صنعتی، معدنی، تجاری و مباحث گمرکی از عمده نیازهایی است که فعالان اقتصادی باید در این زمینه‌ها مورد حمایت قرار گیرند.

شیخ‌نیا در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی استان فارس برای جذب مشارکت‌ها و توسعه بیش از پیش زیرساخت‌ها بر مبنای شعار سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ در بحث صادرات وضعیت بسیار خوبی داشتیم، در زمینه سرمایه‌گذاری خارجی نیز تمام بسترهای لازم و زیرساخت‌ها فراهم شده است، کمااینکه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری برای نخستین بار در کشور در استان فارس راه‌اندازی شد تا بتواند نیازهای فعالان اقتصادی در خارج از کشور را پاسخگو باشد.

وی با تاکید براینکه آمادگی لازم برای تامین نیازهای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در بخش‌های اقتصادی، صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری وجود دارد، تصریح کرد: در نمایشگاه اکسپو امسال از ۲۰ محصول جدید در حوزه فرایندها و تولیدات رونمایی می‌شود که بخشی از این محصولات نیاز فعالان اقتصادی در داخل کشور را پوشش می‌دهد و بخشی نیز در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی کاربرد دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در پایان سخنان خود مجموعه اقدامات انجام شده را در راستای کمک به فعالان اقتصادی در زمینه اصلاح فرایندها و معرفی ظرفیت‌ها عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو ارائه می‌شود
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  •  آژیر قرمز در اصفهان/ فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • سفر منطقه‌ای استاندار اصفهان به شرق شهرستان اصفهان