Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@23:52:13 GMT

رکورد زنی موجودی کالاهای اساسی در بنادر

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۸۱۲۰

رکورد زنی موجودی کالاهای اساسی در بنادر

موجودی کالاهای اساسی در انبار های بنادر کشور، شناورهای پای اسکله و شناورهای منتظر در لنگرگاه از ۵.۲ میلیون تن عبور کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، سازمان بنادر و دریانوردی آخرین آمار موجودی کالاهای اساسی بنادر کشور را تا پایان روز ۱۹ مرداد ماه اعلام کرد که بر این اساس مجموع کالاهای اساسی اعم از موجودی انبارهای بندری، پای اسکله و کشتی‌های منتظر در لنگرگاه ۵ میلیون و ۲۷۳ هزار و ۶۱۸ تن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین موجودی انبارهای بنادر مربوط به ذرت با یک میلیون و ۳۶۰ هزار و ۵۳۴ تن است. موجودی گندم انبارهای بندری نیز ۳۳۸ هزار و ۵۴۷ تن اعلام شده است.

بندر امام خمینی با دو میلیون و ۵۲۰ هزار و ۵۸۴ تن انواع کالاهای اساسی شامل گندم، ذرت، جو، سویا، برنج، شکر، روغن خام و دانه‌های روغنی، بزرگترین انبار کالاهای اساسی کشور است. همچنین موجودی برنج در انبارها ۱۲ هزار و ۸۳۷ تن و شکر ۱۵۹ هزار و ۸۰۰ تن است.

۱۳ بندر شامل آبادان، خرمشهر، شهید باهنر، لنگه، فریدون کنار، آستارا، چابهار، بوشهر، شهید رجایی، امام خمینی، انزلی و نوشهر و امیرآباد درگاه‌های ورود کالاهای اساسی در کشور هستند که در مجموع سه میلیون و ۴۴۹ هزار و ۵۸۷ تن انواع کالاهای اساسی در انبارهای بندری ذخیره شده است.

مجموع کالاهای اساسی موجود در شناورهای پای اسکله ۵۴۷ هزار و ۷۹۷ تن و مجموع کالاهای اساسی موجود در شناورهای منتظر در لنگرگاه‌ها یک میلیون و ۲۷۶ هزار و ۲۳۴ تن است.

تا کنون ۲ هزار و ۳۹۳ دستگاه کامیون و ۱۳۲ دستگاه واگن اقدام به حمل ۶۷ هزار و ۸۷۰ تن کالای اساسی کرده اند.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: سازمان بنادر ، بندر امام خمینی ، کالاهای اساسی ، واردات کالاهای اساسی ، واردات گندم ، واردات برنج ، شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان بنادر بندر امام خمینی کالاهای اساسی واردات کالاهای اساسی واردات گندم واردات برنج شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین امروز در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی و بعد اقدام به صادرات کالا کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای باکیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین افزود: چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده است. چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی، روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی تصریح کرد: ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده است، بنابراین چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشور ما متعلق به عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارها با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

کد خبر 6094263 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • رژه شناورهای نظامی ایران در سواحل خلیج فارس
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود