Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هفته گذشته برای بازار نفت بسیار حساس و پرتلاطم بود و در حالی که در پایان هفته افزایش تقاضا رقم خورد اما در روزهای ابتدایی روند تقاضا بسیار کاهشی شد و چشم‌انداز تقاضا نیز تیره‌وتار شد و سقوط قیمت‌ها در بازار نفت شدت گرفت.

هر بشکه نفت خام وست تگزاس از ابتدای روز ۲ دلار و ۲۵ سنت ارزان شد و ۹۲ دلار و ۹ سنت قیمت خورد و هر بشکه نفت خام برنت نیز یک دلار و ۴۵ سنت ارزان شد و ۹۸ دلار و ۱۵ سنت قیمت خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از جالب‌ترین تحولات جهان‌بینی متفاوت اوپک و آژانس بین‌المللی انرژی بوده است.

اوپک پیش‌بینی تقاضای خود را برای سال ۲۰۲۲، در این هفته، ۲۶۰ هزار بشکه دیگر در روز به دلیل فشارهای رکودی کاهش داده است، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی چشم‌انداز خود را افزایش داده است و به طور موثر استدلال می‌کند که افزایش قیمت گاز مشوق استفاده بیشتر از نفت خام خواهد بود.

آژانس بین المللی انرژی تقاضای نفت برای سوئیچینگ گاز را افزایش داد. برخلاف اوپک، آژانس بین‌المللی انرژی چشم انداز خود را برای تقاضای نفت خام در سال ۲۰۲۲ با ۳۸۰ هزار بشکه در روز به ۲.۱ میلیون بشکه در روز افزایش داد، با این استدلال که تغییر گاز به نفت باعث تقویت بازارهای نفتی نگران رکود خواهد شد.

از طرف دیگر آلمان احیای نورد استریم ۲ را رد کرد. دولت آلمان ایده راه اندازی خط لوله نورد استریم ۲ با ظرفیت ۵۵ میلیارد متر مکعب در سال را برای افزایش جریان گاز رد کرد.

غول‌های چینی خروج از بورس نیویورک را آغاز کردند

پنج شرکت دولتی چینی از جمله شرکت‌های بزرگ نفتی سینوپک و پتروچاینا اعلام کردند که از فهرست بورس نیویورک خارج می‌شوند زیرا اختلافات دیپلماتیک آمریکا و چین در منافع تجاری موج می‌زند.

۲۲۳۲۲۷

کد خبر 1661629

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انرژی نفت قیمت نفت صادرات نفت آژانس بین المللی انرژی نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۸۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید

آفتاب‌‌نیوز :

طلا در آستانه سومین ماه پیاپی افزایش قیمت به خاطر خرید بالای بانک‌های مرکزی و افزایش تقاضا برای آن به عنوان یک پشتوانه ایمن قرار داشت. اما همه تمرکز‌ها در حال حاضر به نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه معطوف شده که انتظار می‌رود سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را وضع کند.

به گزارش بلومبرگ، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۰ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۷۳ درصدی به ۲۳۴۰ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.

طلا در آستانه یک افزایش قیمت ۵ درصدی طی یک ماه گذشته قرار دارد.

با توجه به نرخ بالای تورم در آمریکا، مقامات این کشور انتظار دارند کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در روز چهارشنبه سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را در پیش بگیرد و نرخ بهره را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵۰ درصد نگه دارد.

تاجران انتظار دارند فدرال رزرو نرخ بهره را حداقل دو بار در تا پایان سال جاری میلادی پایین بیاورد. نرخ بالای بهره معمولاً به ضرر طلاست، چون هزینه نگهداری این سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

قیمت طلا بیش از ۱۳ درصد از ابتدای سال جاری میلادی در بحبوحه خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیایی مخصوصاً چین و تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی از اوکراین گرفته تا خاورمیانه افزایش یافته است.

ضعف دلار آمریکا طی روز‌های اخیر هم از قیمت طلا حمایت کرده است. پایین آمدن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۱.۴۵ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۲۶ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۷ درصدی ۹۴۹ دلار و ۳۹ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • کف قیمت دلار کجاست؟
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان سقوط کرد
  •  چرا دلار سقوط کرد؟
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت