Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس در گفتگویی عنوان کرد که خانه‌ها و شرکت‌های خلاق درگاه به روزرسانی وضعیت صنعت و تولید در کشور هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ نصرالله پژمانفر نماینده مردم از حوزه انتخابیه مشهد و کلات در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در این‌باره گفت: آنچه روشن است، امروز اگر اقدامات ما در عرصه‌های تولیدی_ صنعتی به روز و همگام با روش های علمی و بهینه نباشد، کالا و خدمات ما نخواهند توانست در بازار به رقابت بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضروری است که بر اساس راهبرد، کمترین هزینه و بیشترین بهره وری، کلیه فرایندهای تولیدی و صنعتی خود را با علم و فناوری روز همگام سازیم.

پژمانفر در تبیین نقش کلیدی شرکت‌های خلاق در توسعه اقتصادی و فرهنگی بیان کرد: در مثالی بسیار ساده، پیش از این اگر می خواستیم، محتویات یک کتاب یا نسخ و اسناد خطی و تاریخی را برای یک پژوهش جستجو کنیم، باید دقت زیادی صرف می شد، اما امروزه به مدد اپلیکیشن‌ها و نرم افزارهای ایجاد شده توسط شرکت‌های خلاق، این کار بسیار آسان شده است. بدیهی است که حمایت از شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان از مجله محورهای کار ما در مجلس شورای اسلامی است و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نیستیم.

این نماینده مجلس در ادامه افزود: شرکت‌های خلاق، دانش‌بنیان و فناور و جوانان فعال در زیست‌بوم نوآوری کشور، همان درگاه فناورانه ای است که می توانند نرم افزار صنعتی اقتصادی ما را به اصطلاح ارتقاء دهند و به روز رسانی کنند. خود به شخصه از نزدیک شاهد تلاش‌های موفق این شرکت‌ها بوده‌ام.

وی گفت: در صورت رقابتی شدن تولید و بهینه سازی فرایندها، بسیاری از چالش‌های اقتصادی مانند قیمت بالا یا کمبود کالا در بازار، خود به خود رفع می شود و این کاری است که باید به کمک زیست بوم نوآوری و فناوری در کشور انجام دهیم.

نماینده مردم مشهد و کلات، ضمن تاکید بر لزوم حمایت حداکثری گفت: البته هر پدیده خوبی ممکن است، عوارض و مشکلاتی به همراه داشته باشد، باید در این خصوص عارضه یابی کرد و ضمن حداکثر سازی مزیت‌ها، از عوارض جانبی کاست، برای نمونه گلایه‌های وجود دارد که برخی تاکسی‌های آنلاین پس از آن که استفاده از آنها فراگیر شد، در نوعی فضای انحصاری و به دور از رقابت فعالیت می‌کنند و نرخ های خود را افزایش داده اند، بدیهی است که حاکمیت باید در این زمینه‌ها نیز چاره‌جویی کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خلاقیت صنعت فناوری مجلس شورای اسلامی مشهد مقدس تولیدی توسعه اقتصادی صنعتی توسعه فرهنگی اسناد تاریخی نصرالله پژمانفر شرکت های خلاق اپلیکیشن ها نوآوری و اختراع شرکت های خلاق شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۹۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت