Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت جریان‌های وابسته در ضعیف نشان دادن صنعت لوازم خانگی کشور، اعلام کرد: میزان تولید و عرضه بعضی محصولات لوازم خانگی از میزان مصرف بازارهای داخلی بیشتر است.

اخبار شرکت‌ها؛ بر اساس این گزارش، متن بیانیه انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران به شرح ذیل است:

"طی هفته‌های اخیر و در ادامه جریان‌سازی‌های سال‌های گذشته بر علیه صنعت پیشگام لوازم خانگی ایران، بعضی از مطالب همراه با تحلیل‌های غیرواقعی و ویدئو‌های مغرضانه در سطح افکار عمومی منتشر شده است که به تائید معاون وزیر صمت، بر اثر فشار مافیای قاچاق و ناشی از تهدید منافع نامشروع قاچاقچیان در این زمینه است؛ غافل از آن که خوشبختانه سیاست‌های نظارتی و کنترلی دولت و نیز تلاش جهادگران عرصه تولید لوازم خانگی که رقابت برای جلب رضایت مصرف‌کنندگان و ارتقاء مستمر کیفیت محصولات میان آنها بیش از هر زمانی دیگری در بازارهای لوازم خانگی ایران مشهود است، اجازه نخواهد داد تا محصولات خارجی، بار دیگر بیش از هشتاد درصد بازار این کشور را اشغال کرده و همچون تجربه تلخ گذشته در بزنگاه‌های سخت و در تنگنای فشار‌های بین‌المللی ناشی از تحریم‌ها، به راحتی بازار ایران را ترک کرده و به عزت و استقلال ملت ایران توهین نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران ضمن هشدار به مقامات محترم مسؤول در خصوص نفوذ جریان‌های وابسته، ادعا‌های مطرح شده همچون کیفیت نازل، عدم ارائه خدمات پس از فروش، حواله‌ای شدن فروش، افزایش نامتعارف قیمت‌ها  را تکذیب می نماید. این جریانات در پوستین وارونه دفاع از حقوق مصرف کننده، حق و باطل را در هم می آمیزند و با تعمیم کوچک‌ترین ایرادها به کل یک صنعت پیشران و ملی، از طریق مقایسه های بی مبنا با صنایع دیگر سعی می‌کنند با فریب افکار عمومی و ناتوان جلوه دادن صنعت لوازم خانگی کشور در تامین بازار داخل کشور، آزادسازی واردات لوازم خانگی خارجی را تسهیل نمایند.

این انجمن ضمن دعوت همه جهادگران عرصه تولید برای تلاش مضاعف، افکار عمومی را تنها به این نکته جلب می‌نماید که به رغم ادعا‌های مطرح شده، رشد روز افزون چندین برابری میزان تولید و تنوع محصولات به تایید گزارشات رسمی، رقابت جشنواره‌ها و طرح‌های مختلف و متعدد فروش و تخفیف برندهای متعدد با یکدیگر در بازار و نیز گزارش‌های مکرر از گلایه های شبکه توزیع و فروشندگان مبنی بر افزایش عرضه محصولات لوازم خانگی در مقایسه با تقاضا، به خوبی نشان می‌دهد که تولیدکنندگان ایرانی نه تنها توان تامین بازار را دارند بلکه اطلاعات و داده‌های ارائه شده از سوی وزارت صمت مؤید آن است که میزان تولید و عرضه بعضی محصولات لوازم خانگی از میزان مصرف بازارهای داخلی بیشتر است و افزایش تعداد تولیدکنندگانی که در سال‌های اخیر موفق به دریافت تندیس حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان شده‌اند نیز حکایت از تمرکز فعالان اقتصادی و بنگاه‌های تولیدی صنعت لوازم خانگی ایران بر موضوع لزوم افزایش عمق، کیفیت و گستره دامنه ارائه خدمات پس از فروش و جلب رضایت مشتریان دارد.

بدیهی است که این مسیر بهبود به واسطه شایستگی بی حد و مرز مصرف‌کنندگان لوازم خانگی در ایران، انتهایی نداشته و تولیدکنندگان لوازم خانگی همان طور که به لطف الهی در مسیر تحقق رشد حدوداً پنج برابری تولید محصولات برای پوشش حداکثری نیاز بازار موفق شدند و توانستند میزان تولید محصولات با کیفیت ایرانی را از سه میلیون و 400 هزار دستگاه در سال 97 به شانزده میلیون و 500 هزار دستگاه در سال 1400 برسانند و وزارت صمت نیز برای تولید هجده میلیون دستگاه لوازم خانگی در سال 1401 از سوی تولیدکنندگان برنامه‌ریزی کرده است، روز به روز در راه تحقیق و توسعه مبتنی بر دستیابی به فناوری‌های روز دنیا، تولید محصولات جدید بر اساس نیاز مشتریان و ارائه خدمات باکیفیت بالاتر نیز قدم برمی‌دارند.

برهمین اساس و در راه ارتقای مقیاس تولید در صنعت لوازم خانگی، طرح‌های متعدد توسعه‌ای جدید و بهره‌برداری از کارخانجات و خطوط تولید پیشرفته با سرمایه‌گذاری‌های عظیم داخلی در دستور کار تولیدکنندگان صنعت لوازم خانگی ایران قرار دارد. همین امر منجر به رشد کمی و کیفی محصولاتی خواهد شد که امروز به لطف خدا و با اتکا به اعتماد مردم ایران، در بازارهای جهانی حضور دارند و با برندهای مطرح خارجی رقابت می‌کنند.

در پایان تاکید می نماید که اگر چه در مسیر پرچالش مقاومت ملت ایران برای حفظ اصول بنیادین امنیت ملی و در مقابله با تحریم‌های ظالمانه، فشار بر صنعت لوازم خانگی در تأمین نیاز‌های اولیه و سرکوب قیمتی، به طور روزافزون تحمیل شده است اما هزاران تولید‌کننده لوازم خانگی که فعالیت شبانه‌روزی و جهادی آنها در سال‌های گذشته حلقه قطعه‌سازی که سال‌ها در زنجیره ارزش صنعت لوازم خانگی ایران مفقود مانده بود را به جنب و جوش و حرکت درآورده‌اند تا امروز توسعه و پیشرفت صنعت قطعه‌سازی کشور یکی از دستاوردهای صنعت لوازم خانگی در زمان تحریم باشد، قهرمانانه، اجازه نخواهند داد تا با انگشت‌اتهام جریان‌های وابسته، بر روی بعضی از ضعف‌های ناشی از این فشار‌ها، استقلال و عزت مردم ایران بار دیگر تحت سیطره مافیای قاچاق و واردات قرار گیرد.

انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران محصولات لوازم خانگی صنعت لوازم خانگی لوازم خانگی میزان تولید سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۹۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند

برای کاهش هزینه برق و جلوگیری از ورود فشار به شبکه توزیع برق بهتر است استفاده از این وسایل را کم کنیم یا زمان این استفاده را تغییر دهیم. همچنین توجه به برچسب انرژِی هنگام خرید ضروری است. علاوه بر این‌ها برای کنترل برق مصرفی هر وسیله نکاتی وجود دارد که تأثیر رعایت آن‎‌ها در قبض برق نشان داده می‌شود. کاماپرس با بررسی 5 دستگاه برقی پرمصرف در خانه، به بررسی راهکارهای کاهش مصرف برق می‌پردازد.

1- یخچال فریزر

یخچال‌فریزر وسیله‌ای است که به طور مداوم به جریان برق وصل است. بنابراین امکان کاهش استفاده یا تغییر زمان استفاده از آن وجود ندارد. اما برای کاهش مصرف برق یخچال راهکارهایی وجود دارد.

برای کاهش مصرف برق یخچال باید عملکرد آن را بهینه کنید:

فاصله دادن بین یخچال و وسایلی که گرما تولید می‌کنند مانند اجاق گاز و ماشین لباس‌شویی یا ظرف‌شویی مصرف برق را در این وسیله کاهش می‌دهد.

سالم و تمیز بودن نوار لاستیکی دور یخچال، قرار ندادن ظرف داغ در یخچال، باز و بسته نکردن مکرر آن و برفک‌زدایی مرتب از راهکارهایی است که مصرف برق آن را کاهش می‌دهد.

رعایت فاصله ده سانتی یخچال با دیوار و اطمینان حاصل کردن از تراز بودن آن در کنار سرویس سالیانه به سلامت یخچال و مصرف بهینه آن کمک می‌کند.

2- ماشین لباس شویی

ماشین لباسشویی نیز مانند یخچال یکی از وسایل خانگی پرمصرف است. خوشبختانه برای کاهش مصرف برق این دستگاه می‌توان استفاده از آن را به بعد از ساعات اوج مصرف موکول کرد اما این تنها راه کاهش مصرف برق این دستگاه نیست.

مهم‌ترین راه انتخاب برنامه شستشوی دستگاه دقیقا متناسب با حجم لباس روزانه است. ظرفیت بیشتر باعث مصرف برق بیشتر و ظرفیت کمتر باعث افزایش تعداد دفعات مصرف می‌شود.

تنها زمانی ماشین لباسشویی را روشن کنید که کاملا پر شده باشد.

استقاده از آب با دمای پایین‌تر مصرف برق دستگاه را کاهش می‌دهد.

اجرای برنامه‌ شست‌وشوی اقتصادی درج شده در دفترچه دستگاه روشی دیگر برای کاهش مصرف برق ماشین لباس‌شویی است.

3- ماشین ظرف‌شویی

برخلاف آن‌چه تصور می‌شود شست‌وشو با ماشین ظرف‌شویی هزینه کمتری نسبت به شست‌وشوی دستی دارد. زیرا هم آب کمتری مصرف می‌کند و هم انرژی کمتری صرف گرم کردن آب می‌شود. اما به‌هرحال مصرف بالای برق ماشین ظرف‌شویی غیرقابل انکار است. برای کاستن از مصرف برق ماشین ظرفشویی بهتر است این نکات را رعایت کنید:

تا قبل از پر شدن کامل دستگاه از روشن کردن آن خودداری کنید. شست‌وشو با نیمی از ظرفیت، مصرف برق دستگاه را دوبرابر می‌کند.

از آب ولرم با دمای حدودا 48 درجه استفاده کنید.

بعد از کار با دستگاه درب آن را باز بگذارید تا جریان هوا ظرف‌ها را خشک کند.

ناگفته نماند تمیز کردن نسبی ظرف‌ها پیش از قرار دادنشان در دستگاه، جز هدررفت انرژی ثمر دیگری ندارد.

4- کولر

گرمای هوا استفاده از کولر را اجتناب‌ناپذیر کرده است. اما با رعایت مواردی می‌توان مصرف این استفاده را بهینه کرد. از جمله این موارد کاهش دمای خانه با استفاده از پنجره مناسب، درزگیر و لامپ کم‌مصرف است. سایر موارد بستگی به نوع کولری دارد که از آن استفاده می‌کنید.

اگر کولر گازی دارید، رعایت این نکات برای کاهش مصرف برق ضروری است:

دستگاه را در محل مناسب نصب کنید. بهتر است پنل بیرونی در سایه قرار داشته باشد.

فیلتر کولر را به صورت دوره‌ای تعویض کنید.

سرویس سالیانه دستگاه را فراموش نکنید.

هنگام خرید، کولری با توان متناسب با متراژ خانه انتخاب کنید. برای این کار می‌توانید از متخصص کمک بگیرید.

درصورتی که از کولر آبی استفاده می‌کنید این موارد را در نظر داشته باشید:

در انتخاب پوشال مناسب دقت کنید.

به‌علت قرارگیری این کولر در محیط بیرون و تماس دائم با گردوغبار هوا تعویض مرتب پوشال‌ها، رسوب‌زدایی سوراخ ناودان و به‌طور کلی سرویس سالیانه دستگاه ضروری است.

بر روی کولر سایبان قرار دهید تا از اثر افزایش دما بر عملکرد دستگاه و مصرف برق آن جلوگیری شود.

خرید کولر مجهز به کلید هوشمند دارای نمایشگر دیجیتال شما را در جریان وضعیت دستگاه قرار می‌دهد.

5- اتو

خوشبختانه می‌توان زمان استفاده از اتو را به ساعات استراحت که فشار برق شبکه چندان بالا نیست موکول کرد. اما علاوه بر این، راهکارهای دیگری نیز برای کاهش برق مصرفی اتو وجود دارد.

استفاده از نرم‌کننده لباس مدت کار با اتو و بنابراین برق مصرفی آن را کاهش می‌دهد.

لباس‌ها را تقسیم‌بندی کنید؛ به این صورت که ابتدا با لباس‌های صاف‌تر شروع کنید و لباس‌های با چروک بیشتر را برای آخر کار که دمای اتو بالا رفته‌است بگذارید.

قدری پیش از اتمام کار، اتو را از برق بکشید تا بتوانید پیش از خنک شدن، بدون مصرف برق از حرارت دستگاه استفاده کنید.

رسیدن فصل گرما همواره با جهش در مصرف برق همراه است. همزمان با این افزایش مصرف نحوه محاسبه قیمت نیز تغییر می‌کند بهتر است با مدیریت هوشمندانه مصرف برق هم از خاموشی‌های دوره‌ای پیشگیری کنیم و هم هزینه اضافی به خود تحمیل نکنیم.

گفتنی است، ساعاتی از شبانه روز که مصرف برق به اوج خود می‌رسد، در شش ماه اول سال از ساعت ۱۳ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۴ و در 6 ماه دوم سال از ساعت ۱۸ تا ۲۲ است. بنابراین توصیه می‌شود در این ساعات در مصرف انرژی صرفه جویی شده و مصرف به صورت هوشمندانه مدیریت شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899434

دیگر خبرها

  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند