Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حسن لاسجردی گفت: تا زمانی که دو طرف به شرایط مطلوب و به حداقل ها نرسیده اند مذاکرات ادامه پیدا می کند. همانطور که در دوره های قبل دیدیم که طول کشید اما کماکان ادامه دارد. به نظر من در مجموع شرایط به نتیجه رسیدن مذاکرات برای دو طرف آماده است ولی اختلاف سلیقه همیشه وجود دارد.

امروز نتیجه مذاکرات به افراد موثر و تصمیمات دولت ها بستگی دارد

وی در پاسخ به این سوال که در مورد دور جدید مذاکرات هسته ای ایران چه پیش بینی دارید؟ با توجه به اظهار امیدواری طرفین آیا می توان به نتیجه گفت و گو ها خوش بیش بود؟ اظهار داشت: باید گفت امروز نتیجه به افراد موثر و تصمیمات دولت ها بستگی دارد و باید دید در این دقایق نود مذاکرات چه تصمیماتی گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظاهرا زمینه های تصمیم گیری و تصمیم سازی هموار شده و دو طرف به هم نزدیک شده اند. برخی مسائل بسیار مهم باقی مانده است که به تصمیمات سیاسی و تصمیمات کلان دولت ها بر می گردد. در اینجا نقش افراد موثر و رده بالا برجسته است و آن ها هستند که می توانند چاره گشایی کنند. من به نتیجه خوشبین هستم به عقیده من دو طرف خود را در شرایطی می بینند که با انجام مذاکره و با رسیدن به نتیجه بخشی از مشکلات خود را حل می کنند و بخشی از گمانه زنی های بقیه پاسخ داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

حوالی خط پایان ماراتن نفس گیر / تائید تلویحی توافق نهایی برجامی از سوی رئیسی؟ زیباکلام: تندروها توافق نمی خواهند، خروج محترمانه از برجام می خواهند ایران از آمریکا چند سال «ضمانت انجام تعهدات» می خواهد ؟ / نماینده قم : سپاه چالش مذاکرات برجام نیست

شاید از ابزار آخرین فرصت استفاده شود

وی در خصوص اینکه آیا می شود گفت با به نتیجه نرسیدن این گفت و گو ها برجام برای همیشه به تاریخ می پیوندد؟ تصریح کرد: اگر چه طرح موضوع شده و در دوره های قبل هم در مراحل پایانی گره به کار مذاکرت می افتاد اما امروز آنچه مسلم است و آنچه نظام بین الملل تشخیص می دهد این است که شاید از ابزار آخرین فرصت استفاده شود. ولی با اینکه از آخرین فرصت صحبت می شود باید گفت امروز هزینه های نزاع و درگیری و جنگ و ابزار سخت آنقدر بالا رفته است که واحد سیاسی معقول که برای خود اعتباری در جهان دست و پا کرده است فرصت ها را از دست نمی دهد و تلاش می کنند از قبل فرصت های از دست رفته فرصت هایی ایجاد کنند و تهدید به آخرین فرصت بودن یک واقعیت نیست.

تا زمانی که دو طرف به شرایط مطلوب و به حداقل ها نرسیده اند مذاکرات ادامه پیدا می کند

وی در مورد اینکه آیا در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات، گفت و گو ها همچنان ادامه خواهد داشت؟ گفت: تجربه ای که ما در این دوره و در دوره های قبلی داشتیم نشان می دهد دو طرف می خواهند به نتیجه ای قابل قبول برسند. تا زمانی که دو طرف به شرایط مطلوب و به حداقل ها نرسیده اند مذاکرات ادامه پیدا می کند. همانطور که در دوره های قبل دیدیم که طول کشید اما کماکان ادامه دارد. به نظر من در مجموع شرایط به نتیجه رسیدن مذاکرات برای دو طرف آماده است ولی اختلاف سلیقه همیشه وجود دارد. به نظر من مواردی از جمله آخرین فرصت و دقیقه آخر و تمام است و… مواردی است که در رسانه ها مطرح می شود و چندان لباس واقعیت به خود نمی پوشد.

231

کد خبر 1661637

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مذاکرات وین مذاکره برجام توافق هسته ای ایران تعهدات ایران در برجام دوره های قبل آخرین فرصت دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۹۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین می‌گوید که اوکراین پیش نویس پیمان صلح با روسیه را در سال ۲۰۲۲ تحت فشار انگلیس کنار گذاشت.

به گزارش آر تی، این توافق که می‌توانست چند هفته پس از آغاز جنگ، به مناقشه اوکراین پایان دهد، توسط مذاکره‌کنندگان در استانبول تأیید شد، اما کی‌یف بعداً از مذاکرات خارج شد.

روزنامه آلمانی ولت روز گذشته مدعی شد که مسکو پس از طرح یک چارچوب برای توافق، درخواست‌های دیگری از جمله تبدیل زبان روسی به عنوان دومین زبان رسمی در اوکراین را مطرح کرده و سبب خروج اوکراین از مذاکرات شده است.

با این حال، پسکوف امروز (شنبه) با استناد به اظهارات دیوید آراخامیا، نماینده پارلمان اوکراین که ریاست هیئت کی‌یف در مذاکرات را بر عهده داشت، این ادعا‌ها را رد کرد.

آراخامیا نوامبر گذشته در مصاحبه‌ای با رسانه‌های داخلی اوکراین گفت که بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس در روند صلح مداخله کرده و از اوکراینی‌ها خواسته که «فقط با روسیه بجنگند».

پسکوف تاکید کرد که کی‌یف عملاً این توافق را تحت فشار مستقیم لندن کنار گذاشت و بقیه دلایلی که مطرح می‌شود صرفا حدس و گمان است.

مقامات روسی مناقشه اوکراین را جنگ نیابتی غرب علیه مسکو توصیف کرده‌اند. به گفته مسکو، هدف آنها مهار روسیه و متوقف ساختن توسعه آن به جای حفاظت از منافع مردم اوکراین است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • رئیسی: تحریم در ایران هرگز به نتیجه نرسید و پس از این هم نمی‌رسد
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • رئیسی: ایران تحریم‌ناپذیر است