Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، با تاکید بر نقش فوق‌العاده تشکل‌های مردمی در صورت تقویت، گفت:سازمان های مردم نهاد نیازمند توجه ویژه دولت و مسئولان هستند

احمدعلی مقدم، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، در رابطه با  روز تشکلها و مشارکت های اجتماعی، اظهار داشت: این روز به درخواست سازمان های مردم نهاد به این نام، نامگذاری شده است و هدف از آن، نزدیک کردن دولت به تشکل های مردم‌نهاد و تاکید بر نقش تشکل‌ها و مشارکت های اجتماعی در پیشبرد امور و توسعه کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه پایدار بی‌حضور مردم ناممکن است

وی ضمن تبریک این روز به همه تشکل های اجتماعی، تشریح کرد: سرمایه اجتماعی یکی از انواع سرمایه‌هاست که با توجه به نقش تسهیل‌گری آن در فرآیند پیشرفت و توسعه پایدار در دو دهه گذشته بیش از پیش مورد تاکید قرار گرفته است و از جمله شاخص‌های جوامع توسعه‌یافته، میزان مشارکت مردم، فعالیت مدنی افراد و تشکل‌های غیردولتی است چراکه توسعه پایدار بی حضور مردم، ناممکن است بنابراین حمایت از توسعه کمی و کیفی تشکل های مردمی  و ایجاد فرصت های بهتر برای فعالیت های آنان در فرایند توسعه کشور، از اهداف و برنامه های مدیریت کلان کشور در این زمینه می باشد.

نقش فوق‌العاده تشکل‌های مردمی در یاری مردم و حاکمیت

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان، بیان داشت: تشکل‌های مردمی در صورت تقویت، ساماندهی و به‌کارگیری هدفمند، می‌توانند نقش فوق‌العاده مهمی در یاری مردم و حاکمیت داشته باشند لذا توجه به آحاد مردم و روان‌سازی فرآیند توسعه در ابعاد انسانی و اجتماعی آن، برخوردار شدن از جامعه‌ ای گرم و اخلاقی، توجه به سهم و نقش روابط اجتماعی، ارزش‌های اخلاقی، هنجارهای مطلوب، تعهد، وظیفه‌شناسی، وجدان کار و مسوولیت‌پذیری در آخر موجب توجه به سرمایه اجتماعی می شود.

تشکل‌های غیر دولتی، بهترین تصویر از مشارکت مردمی

وی با تاکید بر اینکه فعالیت تشکل‌های مردمی از زمان قدیم جزء جدایی ناپذیر فرهنگ ملی و مذهبی کشورمان بوده است، افزود: تشکل های غیردولتی بـا ایفای نقش‌های نظارتی، بسیج، جذب و هدایت منابع انسانی، مادی و معنوی می توانند بهترین تصویر از مشارکت مردمی باشند که با انسجام بخشی به گروه های انسانی هم‌هدف، نقش موثری در افزایش سرمایه اجتماعی و از آن طریق دستیابی به اهداف توسعه پایدار در کشور‌ها را ایفا می کنند.

تشکل‌های مردمی سبب اقتدار و سربلندی کشورهای جمهوری‌خواه هستند

این فعال سیاسی با اشاره  به اینکه سازمان های مردم نهاد نیازمند توجه ویژه دولت و مسئولان هستند، بیان کرد: از مهمترین شاخصه های پیشرفت و توسعه جوامع، حضور مردم در قالب تشکل های مردمی و گروه های داوطلب است که نشان دهنده جاری بودن یک نظام مردم سالار و حضور مردم در فرایندهای تصمیم گیری و حاکمیتی است لذا کشورهایی که با تکیه بر اصل جمهوریت و همراهی مردم و نظام بنا شده اند شاهد نقش آفرینی موثر گروهها، تشکل ها و سازمان های مردمی از جمله: بسیج مردمی، خیریه ها، تکایا و مساجد بوده اند که همواره سبب اقتدار و سربلندی این کشورها شده است.

 روز ملی مشارکت های اجتماعی، روز نشان دادن تاثیرات مثبت فعالیت آن‌ها بر جامعه

مقدم مطرح کرد: توجه به توسعه همه‌جانبه و برخورداری از جامعه‌ای گرم و اخلاقی نیازمند توجه به ارزش‌های اخلاقی و مسئولیت‌پذیری است که این امر اهمیت سرمایه‌های‌ اجتماعی و مشارکت‌های مردمی را دو چندان می‌کند بنابراین روز ملی مشارکت های اجتماعی، روز به اشتراک‌گذاشتن و به نشان دادن تاثیرات مثبت فعالیت این سازمان‌ها بر جامعه است.

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان با بیان اینکه توجه به سرمایه اجتماعی ارزشمند، سبب کیفیت حیات جامعه و پویایی آن می‌شود، خاطرنشان کرد: از تمام اعضا و فعالین اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و مجموعه های جهادی که براساس احساس مسئولیت اجتماعی خود در جامعه حضور فعال دارند و برای پیشرفت و سربلندی ایران اسلامی تلاش می‌کنند، تجلیل می‌کنیم و نشاط و پویایی حیات اجتماعی این فعالان عرصه که با دستان پرمهر و افکار مثبتشان دنیا را به مکان بهتری برای زندگی همه افراد تبدیل می‌کنند را از خداوند متعال خواستاریم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بسیج حزب موتلفه اسلامی دولت مردم سازمان های مردم نهاد مشارکت های اجتماعی سرمایه اجتماعی تشکل های مردمی تشکل های مردم توسعه پایدار سازمان ها حضور مردم تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۹۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز دوشنبه در آستانه روز معلم، در دیدار جمع زیادی از فرهنگیان و در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهنگیان، معلمان و آینده‌سازان کشور، صمیمانه از تلاش همه مربیان و معلمان قدردانی کرد و روز معلم را به همه معلمان و دست‌اندرکاران آموزش و پرورش تبریک گفت.

رئیس جمهور نهاد تعلیم و تربیت را موضوعی بسیار با اهمیت توصیف کرد که باید همواره مورد توجه دولتمردان، معلمان، مربیان و خانواده‌های گرامی باشد و گفت: موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، رشد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، آسیب‌شناسی و آسیب‌زدایی از جامعه و اساس برای ارتقای نسل‌ها است.

رئیسی با بیان اینکه تعلیم و تربیت ناظر به رفع همه آسیب‌هایی است که امروز جامعه را رنج می‌دهد، افزود: آموزش و پرورش ناظر بر رفع دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، آسیب‌شناسان، جامعه‌شناسان و خانواده‌ها دارند، لذا مسئله آموزش و پرورش نه مسئله‌ای با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است و هدف انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی برای ارتقا و اعتلای فرهنگ، ساخت انسان‌ها، ساخت جامعه قرآنی و نمونه با کمک و محوریت آموزش و پرورش، معلم و مدرسه ممکن است.

رئیس جمهور در ادامه ضمن ارج نهادن به همه تلاش‌های صورت گرفته از سوی وزرا، معاونین، مدیران کل، مربیان و معلمان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی در جهت ارتقای نهاد مدرسه، افزود: امروز ضرورت بازنگری نسبت به اقدامات صورت گرفته با هدف کم کردن فاصله وضع موجود با وضع مطلوب امری ضروری است و در این زمینه سند تحول آموزش و پرورش می‌تواند در راستای اقدامات هماهنگ و منسجم میان مدرسه، خانواده و متولیان اجرای این سند، بسیار مؤثر باشد.

رئیسی با تأکید بر اهمیت تقویت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری نهاد مدرسه برای اجرای این سند، افزود: همه ما باید ضرورت نیاز به تحول را درک کنیم و بر هر اقدامی که ما را به این فرآیند نزدیک‌تر می‌سازد، تأکید و توجه ویژه داشته باشیم.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت موضوع اجرای عدالت و اقامه قسط در جامعه، تصریح کرد: انسان عدالت‌طلب، متعهد، مسئولیت‌پذیر، حق‌خواه و دغدغه‌مند در نهاد مدرسه تربیت می‌شود و اساساً مدرسه حلّال بسیاری از مسایل و مشکلات جامعه ما است.

رئیسی همچنین با تأکید بر اهمیت جایگاه معلمان در انسان‌سازی، جامعه‌سازی، ارتقای اخلاق و مبانی علمی و اندیشه‌ای در جامعه، افزود: اینکه امام خمینی (ره) فرمود «معلمی شغل انبیاست» سخنی قرآنی و دینی است، چرا که اولین معلم بشریت ذات اقدس الهی و پس از آن انبیاء و اولیای الهی بوده‌اند.

رئیس جمهور در ادامه رواج قانون‌مداری، انضباط اجتماعی و اقتصادی، فرهنگ فقرزدایی، تبعیض‌ستیزی و صدق و راستی را در گرو تعلیم و تربیت در مدارس، دانست و گفت: اگر این مفاهیم به عنوان یک ارزش به دانش‌آموزان آموخته شود و احساس، اخلاق و عمل افراد در چارچوب مبانی تربیتی باشد، بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی از جامعه زوده خواهد شد.

خبر تکمیل می‌شود ...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • خدمتگزاری به مردم سرلوحه اقدامات بانک توسعه تعاون است
  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها