Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز رحیم زاده روز شنبه در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز اردبیل گفت: رسیدگی به اختلافات کارگر و کارفرما با دقت بیشتر در هیات‌های تشخیص انجام می شود و به طور میانگین روزانه ۱۳ پرونده در این مراجع طرح شده و مورد بررسی قرار می گیرد.

وی بیان کرد: در این هیات‌ها که با حضور نماینده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به عنوان نماینده دولت و مجری  قانون و نیز نماینده کارگر و نماینده کارفرما تشکیل می‌شود، پرونده‌های مطروحه بررسی شده و آرای آنها که در مدت زمان ۱۵ روزه قابلیت اعتراض هم دارد، در حکم قانون و لازم الاجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل اظهار کرد: برای رسیدگی به این پرونده ‎ها، ۶ هیات حل اختلاف نیز با ترکیب ۹ نفره شکل گرفته و در سال جاری ۴۰۴ مورد پرونده در این هیات‌ها مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های کارگری را یکی از مهمترین شاخص‌های ارزیابی ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها ذکر کرد و افزود: اداره کل استان اردبیل با ۳۲ روز میانگین زمان رسیدگی به هر پرونده، سال گذشته در رتبه نخست کشوری قرار گرفت.

رحیم زاده با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک دستگاه حاکمیتی بوده و وظایف شبه قضایی دارد، اظهار کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل سال گذشته بالغ بر ۶ هزار پرونده دادخواست کارگری و کارفرمایی را رسیدگی کرده است.

وی نظارت بر واحدهای کارگاهی مشمول قانون کار را از جمله وظایف اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی برشمرد و گفت: ۱۶ نفر بازرس با تلاش شبانه روزی ضمن انجام ۲ هزار و ۹۳۳ مورد سرکشی و بازرسی واحدهای کارگاهی، نظارت دقیقی بر حسن اجرای قانون کار داشته‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل وی بیان کرد: در نتیجه تلاش این بازرسان، حادثه ناشی از کار در واحدهای کارگاهی استان اردبیل با ۲۶ مورد کاهش از ۷۲ مورد چهار ماهه نخست سال گذشته به ۴۶ مورد طی همین مدت در سال جاری کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: در چهار ماهه نخست سال گذشته چهار مورد فوتی ناشی از فعالیت در واحدهای کارگاهی استان اردبیل به ثبت رسید که در سایه نظارت دقیق بر حسن اجرای قانون کار، این آمار به یک نفر در سال جاری کاهش یافته و هفت مورد قطع عضو چهار ماهه اول سال گذشته نیز به ۲ مورد در سال جاری تنزل کرده است.

رحیم زاده، بررسی درخواست بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت و زیان آور را یکی از وظایف اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل عنوان کرد و گفت: امسال ۵۷۳ پرونده در این زمینه در مراجع اداری این اداره کل استان بررسی شد.

وی اضافه کرد: در چهار ماهه اول سال گذشته مقرری بیمه بیکار به ۲ هزار و ۱۴۵ نفر پرداخت شده بود که این آمار در سال جاری به یک هزار و ۶۵۴ نفر کاهش یافته علاوه بر این، ۵۵ نفر از این افراد نیز دوباره مشغول به کار شده‌اند که نشان دهنده شمار کم بیکار شدگان اجباری در سطح استان اردبیل در سال جاری است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل در ادامه ضمن گرامیداشت روز خبرنگار سالروز شهادت شهید محمود صارمی، با تقدیر از خدمات خبری خبرگزاری جمهوری اسلامی استان اردبیل در عرصه کار و تولید استان، خبرنگاران این رسانه را فعالان و سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی ایران اسلامی عنوان کرد.

وی گفت: ایرنا با اطلاع رسانی و بیان شفاف خدمات دولت و نیز انعکاس مشکلات کارگران و کارآفرینان، نقش موثری در بهبود فضای کسب وکار و کاهش تنش در این حوزه داشته است.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی شکایت کارفرما کارگر استان اردبیل اداره کل تعاون کار و امور اجتماعی استان اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی شکایت کارفرما خبرگزاری جمهوری اسلامی شکایت کارفرما کارگر استان اردبیل کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل واحدهای کارگاهی اداره کل تعاون مدیرکل تعاون سال جاری چهار ماهه سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۹۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه

به گزارش خبرنگار مهر، جت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ظهر شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم و توسعه دهیم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر (۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: از جمله نکات مهم رهبری توجه به تعاونی است و مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‌ها اثرگذار است.

کد خبر 6089896

دیگر خبرها

  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی