Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: نبود اطلاعات کامل از آمار فروش مکمل ها به ویژه برای مکمل های وارداتی که از مبادی غیر مجاز وارد کشور می‌شوند، نقایص در ضوابط و قوانین و مقررات مربوط به این حیطه از فراورده های سلامت، مشخص نبودن دقیق وضعیت فعالان و عوامل موفقیت و شکست هر یک، اهمیت تحقیقات بازار در این حیطه را مضاعف می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا، بنیامین شکوه‌فر، معاون حقوقی، پارلمانی و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان در گفتگو با پایگاه خبری درخصوص سیاستگذاری این وزارتخانه مبنی بر حمایت از تولید داخلی در حیطه مکمل‌های اظهار داشت: برخلاف دهه‌های گذشته، امروز غالب فراورده‌های مکمل موجود در بازار را فراورده‌های تولید شده در داخل کشور تشکیل می دهند و این در حالی است که فراورده‌های وارداتی با وجود فروش عددی کمتر، همچنان از سهم قابل توجهی از فروش ریالی برخوردار هستند.

شکوه فر گفت: بازار جهانی مکمل‌های رژیمی در سال ۲۰۲۰ بیش از ۱۳۶ میلیارد دلار ارزش گذاری شده که در این خصوص تخمین زده می‌شود این مقدار با متوسط نرخ رشد مرکب سالانه ۷ درصد، تا سال ۲۰۲۶ به حدود ۲۰۵ میلیارد دلار برسد.

وی ادامه داد: با رواج فرهنگ و سبک زندگی ورزشی در رشته‌هایی مانند فیتنس تقاضا برای مکمل‌های ورزشی روبه رشد است. همچنین با شیوع همه گیری کرونا بسیاری از شرایط حاکم بر بازار مکمل در جهان دستخوش تغییر شد از جمله تقاضا برای مکمل‌های دارای شواهد تاثیر بر سیستم ایمنی بدن که با افزایش چشمگیر روبرو بوده است.

معاون وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: درحالی که این بازار در کشورهای توسعه یافته به نسبت بالغ بوده و سرعت رشد اندکی را نشان می دهد، در کشورهای در حال توسعه مانند ایران نرخ رشد مرکب سالانه آن بسیار چشمگیرتر است. رشد سواد عمومی در زمینه مسائل سلامتی، رشد جمعیت سالمندان، افزایش فعالیت های مارکتینگ شرکت های تامین کننده و افزایش دانش پزشکان نسبت به تجویز مکمل از عوامل پیشران این بازار در ایران به شمار می روند.

معاون پارلمانی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: وجود ذینفعان کلیدی متعدد در بازار مکمل، لزوم تحقیق، برنامه ریزی و سیاستگذاری به منظور مدیریت بهینه ذینفعان برای موفقیت کسب و کارها در این فضا را دوچندان می سازد. البته نبود اطلاعات کامل از آمار فروش مکمل ها به ویژه برای مکمل های وارداتی که از مبادی غیر مجاز وارد کشور می‌شوند، نقایص در ضوابط و قوانین و مقررات مربوط به این حیطه از فراورده های سلامت، مشخص نبودن دقیق وضعیت فعالان و عوامل موفقیت و شکست هر یک، اهمیت تحقیقات بازار در این حیطه را مضاعف می کند.

وی ادامه داد: بررسی ها نشان داده است که مصرف مکمل ها و داروهای نیروزا در سطح باشگاه ها به خصوص باشگاه های بدنسازی قابل توجه است به طوری که بیش از ۷۶ درصد مردان و ۳۳ درصد زنان در باشگاه های بدنسازی از مکمل‌ها استفاده می‌کنند.

شکوه‌فر با بیان این که امروز با یک بازار 500/2میلیارد تومانی مواجه هستیم که ذینفعان متعددی دارد، اظهار داشت: بر این اساس اتخاذ یک استراتژی صحیح می‌تواند عواید حاصل از این تجارت بزرگ را در بین ذینفعان عادلانه تقسیم کرده و ضمن جذب سرمایه های داخلی و خارجی و ایجاد اشتغال و جلوگیری از خروج ارز، در تامین سلامت مصرف کنندگان تاثیر بسزایی بگذارد.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان بنیامین شکوه فر برای مکمل ورزش و جوانان شکوه فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با بیان اینکه شعار امسال ما «بهشت سرمایه‌گذاری با رویکرد زنجیره ارزش» است، از همه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی دعوت کرد تا در استان فارس سرمایه‌گذاری کنند.

حسن شیخ‌نیا امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در حاشیه برپایی ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران با حضور در غرفه استانداری فارس با یادآوری اینکه ششمین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های صادراتی با شعار توجه به زنجیره‌های ارزش آغاز به کار کرده است، گفت: استان فارس با ظرفیت‌های کم نظیر خود در این رویداد ملی حاضر شده و شعار توسعه زنجیره ارزش در فناوری‌های نوین را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه استان فارس با ۱۲۲ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷ شهرستان به عنوان چهارمین استان پهناور کشور شناخته می شود، افزود: این استان در زمینه تولیدات باغی رتبه نخست و در زمینه تولیدات زراعی رتبه دوم کشور را در اختیار دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با تصریح اینکه فارس در تولید محصولات پروتئینی نیز رتبه سوم کشور را در اختیار دارد، گفت: در حوزه معدن نیز این استان جایگاه اول به لحاظ سنگ‌های تزیینی، سیمان و خاک نسوز کشور را به خود اختصاص داده است؛ این در حالی است که در حوزه صنعت و صنایع مادر و اساسی نیز از جمله استان‌هایی هستیم که در زمینه سازه‌های فولادی در رده‌های برتر کشور قرار داریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های بخش گردشگری و میراث فرهنگی استان نیز اشاره کرد و افزود: در این زمینه توریسم سلامت، گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی و... می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

شیخ‌نیا مجموعه این ظرفیت‌ها را زمینه‌ساز کسب عنوان «بهشت سرمایه‌گذاری برای استان فارس» عنوان کرد و گفت: شعار امسال «بهشت سرمایه‌گذاری با رویکرد زنجیره ارزش» است و از همین‌جا از همه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی دعوت می‌کنیم تا ضمن بازدید از ظرفیت‌های استان فارس، در این بهشت، سرمایه‌گذاری کنند.

وی جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را در توسعه بیش از پیش استان موثر دانست و گفت: این کار در تقوبت تولید تجاری نیز موثر خواهد بود.

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، تولیدات استان فارس در کشورهای حوزه خلیج فارس و تعدادی از کشورهای اروپایی بازار مصرف مناسبی دارد.

وی، وضعیت بسیار خوب استان فارس در حوزه تولید گیاهان دارویی و لبنیات را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: تأمین زیر ساخت‌های صنعتی، معدنی، تجاری و مباحث گمرکی از عمده نیازهایی است که فعالان اقتصادی باید در این زمینه‌ها مورد حمایت قرار گیرند.

شیخ‌نیا در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی استان فارس برای جذب مشارکت‌ها و توسعه بیش از پیش زیرساخت‌ها بر مبنای شعار سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ در بحث صادرات وضعیت بسیار خوبی داشتیم، در زمینه سرمایه‌گذاری خارجی نیز تمام بسترهای لازم و زیرساخت‌ها فراهم شده است، کمااینکه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری برای نخستین بار در کشور در استان فارس راه‌اندازی شد تا بتواند نیازهای فعالان اقتصادی در خارج از کشور را پاسخگو باشد.

وی با تاکید براینکه آمادگی لازم برای تامین نیازهای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در بخش‌های اقتصادی، صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری وجود دارد، تصریح کرد: در نمایشگاه اکسپو امسال از ۲۰ محصول جدید در حوزه فرایندها و تولیدات رونمایی می‌شود که بخشی از این محصولات نیاز فعالان اقتصادی در داخل کشور را پوشش می‌دهد و بخشی نیز در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی کاربرد دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در پایان سخنان خود مجموعه اقدامات انجام شده را در راستای کمک به فعالان اقتصادی در زمینه اصلاح فرایندها و معرفی ظرفیت‌ها عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید