Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@01:28:24 GMT

واکنش عضو مجمع تشخیص به بیانیه اخیر میرحسین موسوی

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۰۳۷۱

واکنش عضو مجمع تشخیص به بیانیه اخیر میرحسین موسوی

حسین مظفر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در نطق پیش از دستوری که در جلسه امروز این مجمع داشت، در واکنش به بیانیه اخیر منتسب به میرحسین موسوی مطالبی را بیان کرد.

مظفر در بخشی از سخنانش گفت: یاوه سرایی هایی که در این روزهای عاشورایی و حسینی از یکی از سردمداران فتنه انجام گرفته و توهین هایی که به ارکان نظام و شهیدان سرافراز شده از مسائلی نیست که بتوان در برابر آن سکوت کرد و از کنار آن به آرامی گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم آوایی با سلطنت طلبان، همراهی با جنایت پیشگان سلطه گری چون آمریکا و صهیونیسم بین المللی و ارتجاع عرب و بویژه حرمت شکنی که از ساحت مقدس شهیدان و مجاهدانی که با خدایشان معامله کردند انجام شده و ذهن خوانی مرموز و شیطنت آمیز و فتنه جویانه ای که به قصد مخدوش کردن جایگاه امامت مسلمین و به قصد ایجاد شکاف در امت و امامت مسلمین صورت گرفته، لکه ننگ دیگری بر دامن پیمان شکنانی است که روزی به برکت این انقلاب، نام و نشانی و جایگاهی پیدا کردند اما با نقض عهد و پیمان شکنی و پشت پا زدن به آرمان های  امام و انقلاب و شهیدان و هم آوایی با بدخواهان و دشمنان این ملت، مطرود و منفور این ملت و کشور شدند.

متن کامل نطق پیش از دستور مظفر به شرح زیر است:

بسمه تعالی

با عرض سلام و تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان، نکاتی را می خواهم بر حسب ضرورت در این مجمع محترم  عرض کنم. شاید مانند مطالب دیگر اینجانب که در موقعیتهای حساس و بر حسب ضرورت و احساس تکلیف در مجمع بیان کردم باب طبع عده ای از اعضای محترم مجمع نباشد با این استدلال که شأن جلسات مجمع پرداختن به این گونه مسائل نیست. البته بنده هم بر این باورم که بیان هر مطلب و سخنی در شأن جلسات مجمع تشخیص نیست و نباید احساس شود مجمع تشخیص کارکرد حزبی یا گروهی پیدا کرده ولی دوستانی که من را می شناسند می دانند که بنده عضویت حزبی و گروهی ندارم و بر این اساس است که مأموریت حزبی هم ندارم. ولی از سوی شهیدان همرزم و همسنگرانم که در طول سالیان دفاع مقدس در کنارم به خون خویش غلطیدند مأموریت دارم که بخاطر پیمانی که با شهیدانم بسته ام برای دفاع از آرمان های انقلاب و این نظام الهی و ولایی خود را ملزم میدانم که در برخی بزنگاه های حساس سکوت نکنم. لذا دفاع از ارزش های امام راحل و انقلاب اسلامی را در زمانی که در مخاطره قرار می گیرند وظیفه خود میدانم. دفاع از آرمان های شهیدان سرافرازی که با فدا کردن همه هستی خود، ایران عزیزمان را از حضیض ذلت به اوج عزت و سربلندی رساندند، بر خود واجب میدانم. دفاع از ولایت و امامت مسلمین و رهبری عزیز را که مرجع و مقتدای من است و دفاع از این نظام الهی که ثمره سال ها مجاهدت خیل فداکاران و مجاهدان راه خداست را بر خود لازم می دانم.

من اهل پر حرفی نیستم اما در مواقع حساس و در پیچ های تاریخی و در گرد و غبارهایی که در فتنه و فتنه گری ها علیه این ملت ارزش های انقلاب صورت می گیرد، بدون توجه به شأن و جایگاهم و بدون توجه به ملامت ملامت گران از ارزش های این نظام الهی دفاع می کنم و سکوت و سازش را جایز نمی شمارم و از سروران عزیزم نیز همین انتظار است. یاوه سرایی هایی که در این روزهای عاشورایی و حسینی از یکی از سردمداران فتنه انجام گرفته و توهین هایی که به ارکان نظام و شهیدان سرافراز شده از مسائلی نیست که بتوان در برابر آن سکوت کرد و از کنار آن به آرامی گذشت. هم آوایی با سلطنت طلبان، همراهی با جنایت پیشگان سلطه گری چون آمریکا و صهیونیسم بین المللی و ارتجاع عرب و بویژه حرمت شکنی که از ساحت مقدس شهیدان و مجاهدانی که با خدایشان معامله کردند انجام شده و ذهن خوانی مرموز و شیطنت آمیز و فتنه جویانه ای که به قصد مخدوش کردن جایگاه امامت مسلمین و به قصد ایجاد شکاف در امت و امامت مسلمین صورت گرفته لکه ننگ دیگری بر دامن پیمان شکنانی است که روزی به برکت این انقلاب، نام و نشانی و جایگاهی پیدا کردند اما با نقض عهد و پیمان شکنی و پشت پا زدن به آرمان های  امام و انقلاب و شهیدان و هم آوایی با بدخواهان و دشمنان این ملت، مطرود و منفور این ملت و کشور شدند.

اگر در فتنه 88 برای رفع اتهامات از خود ریشه فتنه را در دیگری جستجو می کردند، امروز با این بیانیه خفت باری که همه ارزش های انقلاب را به تمسخر گرفتند چه بهانه می توانند پیدا کنند و چه توجیهی می توانند بتراشند؟! این پیمان شکنان روزی از انقلاب و خط امام دفاع کردند و خود را مفتخر به آن می دانستند اما روز دیگری با آشوبگران و بدخواهان داخلی و خارجی همنوا شدند و فتنه گرانی را که مساجد را به آتش کشیدند و بیرق حسینی را سوزاندند، آنها را ملت خداجو نامیدند و هم اینک در همان عاشورای حسینی و برافراشته بودن پرچم عزای سید و سالار شهیدان حماقتی دیگر را مرتکب شده و فتنه دیگری را کلید زده و به سرداران پر افتخاری که بر بلندای تاریخ ایران نام و یادشان به عظمت خوانده می شود بی شرمانه توهین کرده و آنها را سردار بی افتخار نامیده و در مورد آینده رهبری نظام نیز ذهن خوانی شیطنت آمیز نموده تا از این طریق آب دیگری را گل آلود کند. البته آتشی که با این یاوه گویی ها و فتنه گری ها در تنور اشقیا افروخته می شود، ثمری جز سوزاندن باقیمانده آبروی خود و هوادارانشان ندارد. ضمن اینکه مشمول هشدار شدیدالحن خداوند به پیمان شکنان و ناکثین می گردند. خداوند به چنین پیمان شکنانی که سال ها از نعمات الهی بهره مند بودند و بدین جهت جایگاه و شأن و مقامی پیدا کردند ولی دچار نقض عهد و پیمان شکنی شدند و به نعمت های الهی و ارزش های ولایی پشت کردند و خود و هوادارانشان را گرفتار نقمات ذلت باری کردند که باورنمی کردند، چنین هشدار می‌دهد:

(أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِینَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ کُفْرًا وَأَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوَار....جَهَنَّمَ یَصْلَوْنَهَا وَبِئْسَ الْقَرَارُ) آیا ندیدى کسانى را که شکر نعمت خدا را به کفران تبدیل کردند، و قوم خود را به سراى نیستى و نابودى کشاندند؟! سراى نیستى و نابودى، همان دوزخ است که آنها در آتش آن وارد مى شوند; و چه بدقرارگاهى است!

و السلام على من اتبع الهدى والسلام علیکم و رحمه الله

 ۱۴۰۱/۰۵/۲۲

جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام

حسین مظفر/فاری

 

منبع: فردا

کلیدواژه: مظفر امامت مسلمین هم آوایی مجمع تشخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۰۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهروز همتی، در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در سطح آزمایشگاه‌های کشور، جهت آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی چه در بخش دولتی یا خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می‌کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و اینکه توسط چه فردی خونگیری انجام شده، توسط چه دستگاه یا دستگاه‌هایی آزمایش انجام شده و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آنها می‌تواند مورد بررسی و شکایت قرار گیرد.

همتی افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های استان‌ها بوده و در سال چند بار در خصوص استقرار استاندارد‌های سخت گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می‌گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه‌ها منوط به استقرار این الزامات است.

وی ادامه داد: این استاندارد‌ها تمامی آیتم‌های را که در انجام آزمایش‌ها دخیل هستند مانند پذیرش، جواب دهی، قیمت‌های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت در بخش‌های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر را شامل می‌شود.

رئیس انجمن ای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران یادآور شد: از چند سال پیش که پذیرش نسخ به صورت کاغذی حذف شده و پذیرش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه‌ها ثبت می‌شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش‌های درخواستی بیماران به صورت آنلاین بوده که در سایت بیمه‌های پایه نیز همزمان ثبت می‌گردد؛ بنابراین امکان صدور جواب‌هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی در سال‌های اخیر جهت افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه‌ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده‌اند. بدین صورت که آزمایشگاه‌ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت گیرانه‌ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می‌دهند.

همتی بیان داشت: به رغم اینکه سالانه میلیارد‌ها جواب توسط آزمایشگاه‌های کشور صادر می‌گردد، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بین گروه‌های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: جهت حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه‌ها سه نوبت در سال توسط نهاد‌های کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار گرفته و نتایج این ارزیابی‌ها نیز توسط ادارات امور آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه‌ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه‌های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد این ادعا کاملاً قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می‌باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که به رغم تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه‌ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش‌ها ۷۰ درصد در تصمیم گیری بالینی تأثیر دارد، آزمایشگاه‌ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف داشته، زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تأثیری انکار ناپذیر در سلامت بیماران داشته و از طرفی موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

همتی تصریح کرد: با وجود مشکلات فراوانی که آزمایشگاه‌های کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، صحبت‌هایی که در خصوص نتایج آزمایشگاه‌ها می‌شود، علاوه بر اینکه زحمات ۶۰۰۰ آزمایشگاه تشخیص طبی در کشور را زیر سوال می‌برد بلکه بازرسی و نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های کشور و بیمه‌ها را نیز زیر سوال خواهد برد.

رئیس انجمن ای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران افزود: در شرایط سختی که آزمایشگاه‌ها با آنها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می‌دهند که آزمایشگاه‌های خود را تعطیل کنند تا به کار‌های خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه‌ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه‌ها ارائه می‌دهند.

وی در پایان گفت: امیدوار هستیم اساتید گرامی هنگام مصاحبه‌های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده‌ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولین فنی و بیش از هزاران پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولین آزمایشگاه‌ها در دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت‌های تشخیصی، نمونه گیری و انجام آزمایش‌ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل ستایش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • نیروهای مسلح ایران دشمنان را به فرسودگی کشاندند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند