Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@12:02:08 GMT

توضیحات شبکه بهداشت ودرمان مسجدسلیمان درباره یک خبر

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۰۴۲۵

توضیحات شبکه بهداشت ودرمان مسجدسلیمان درباره یک خبر

به گزارش خبرگزاری فارس از مسجدسلیمان،روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان  مسجدسلیمان در خصوص گزارش قصه‌ی بیمارستان عجیبِ مسجدسلیمان/ از استعفاهای پی‌درپی مسوولان تا رنجِ بیماران از خاموشی سیستم‌های خنک‌کننده توضیحاتی ارائه داد.

متن این توضیحات به شرح زیر است:

۱ - بدنبال ابراز نگرانی برخی از شهروندان مبنی بر گرمای موجود در بخشی از فضای بیمارستان  به اطلاع می رساند ، سیستم سرمایشی بیمارستان ۲۲ بهمن در حال حاضر  شامل ۳  دستگاه  چیلر ( خنک کننده هوا ) بوده که از زمان ساخت بیمارستان در حال  استفاده می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این چیلر ها متناسب با آب و هوای منطقه نبوده و به علت تغییرات آب و هوایی و شرجی شدن بیش از حد هوا  با توجه به وسعت زیر بنای ساختمان بیمارستان و فرسایش چندین ساله ای که بر اثر کارکرد به مرور زمان بوجود آمده کشش کافی جهت تهویه مناسب هوای بیمارستان را دارا نمی باشند .  لازم بذکر است  تا کنون چندین مرحله در  سال های گذشته تا به امروز با پرداخت هزینه های فراوان اقدامات تعمیراتی بر روی آنها  انجام شده است ولی با توجه به مشکلاتی که این دستگاه ها از گذشته داشته اند تلاش ها و اقدامات تعمییراتی صورت گرفته  چندان ثمر بخش نبوده است .

شایان ذکر است  در حال حاضر اقدامات  اساسی به منظور تهیه کولرهای ایستاده جهت استفاده در داخل بخش ها  توسط مدیر شبکه بهداشت وبا همکاری و مساعدت مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اهواز صورت گرفته و سعی در آن می‌رود  در روزهای پیش رو با اولویت نصب  در بخش های CCU و اطفال این مهم انجام پذیرد . 

۲ - در این گزارش به کمبود پزشک عمومی و متخصص در این مجموعه اشاره شده است که در این خصوص به اطلاع میرساند؛  با توجه به  پیگیری های صورت گرفته از گذشته تا به امروز و نگاه ویژه مسیولین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به لطف پروردگار در زمینه تامین پزشکان عمومی و متخصص  به استثناء یه دوره کوتاه چند روزه در ماه گذشته  آنهم در رشته های غیر از اورژانس و جراحی از قبیل(  متخصص روانپزشک و متخصص  پوست) تا کنون کمبودی موجود نمی باشد .

۳ - در خصوص موضوع نواقص مشاهده شده در سرویس های بهداشتی بیمارستان با توجه به چندین بار نصب آن لوازم متاسفانه موارد مورد اشاره از قبیل (ظروف صابون مایع و شیر آلات و فن های تهویه هوا ) نصب شده در سرویس بهداشتی آن بیمارستان هر دفعه مورد سرقت قرار میگیرند که تمهیداتی جهت جلوگیری از این اتفاق اتخاذ و بزودی اجرایی خواهد شد .

۴- در خصوص مشاهده ورود حیوانات در فضای بیمارستان به اطلاع می رسد ، برخی از قسمت های بیرونی  بیمارستان ۲۲بهمن مسجدسلیمان  به لحاظ مکانی منتهی به فضای آزاد کوهستانی مجاور  و با ارتفاع حصار دیواری نسبتا کوتاه بوده است و این قبیل حیوانات به دلیل گرمای بیش از حد هوای بیرون به فضاهای  داخل محوطه وارد می‌شوند که به محض  مشاهده یکی دو مورد ، سریعا مسیر های ورودی احتمالی مسدود گردیده است   .

۵ -  در بحث  پارکینگ های موجود در محوطه به اطلاع میرساند با توجه به کمبود فضای کلی در محوطه  بیمارستان حدودا ۳۰ خوردرو در فضای مسقف پارکینگ دار از ابتدای تاسیس بیمارستان توسط مجری پروژه جانمایی شده است که پیش بینی می‌شود این میزان در آینده با تخصیص اعتبارات لازم افزایش داده شود  .

۶ - در بحث نحوه پرداخت حقوق و مزایای پرسنل این شبکه به اطلاع می‌رسد کلیه پرداختی های کارکنان شاغل در این مجموعه اعم (  رسمی ، پیمانی ، قراردادی ) از محل صندوق خزانه دولت به صورت هماهنگ در کشور پرداخت می‌گردد  و در خصوص پرداخت های غیر متمرکز شامل ( حقوق نیرو های پیمانکاری ، اضافه کار ، کارانه و غیره ...) نیز بصورت هماهنگ در سراسر استان  پرداخت ها انجام می شود .

۷- در خصوص خرابی دستگاه های تشخیصی آن بیمارستان به اطلاع میرسد ؛ احتمال توقف و خرابی هر‌ دستگاه برقی بر اثر کارکرد طولانی مدت امکان پذیر می باشد .  ولی به لطف پروردگار دستگاه MRI بیمارستان ۲۲بهمن از زمان افتتاح تا کنون هیچ گونه خرابی نداشته و تعداد موارد محدود توقف سرویس دهی دستگاه سی تی اسکن هم به دلیل فقدان لوازم جانبی وارداتی بوده است که آن‌ هم  در کمترین زمان ممکن مشکل برطرف و هم اکنون نیز این دستگاه ها در حال سرویس دهی می باشد  .

۸ -  در بخش دیگر  به خرابی  دستگاه ها و تجهیزات مستقر در آزمایشگاه اشاره شده است که لازم است تاکید شود تا کنون خرابی در دستگاه های موجود در  آزمایشگاه آن بیمارستان وجود نداشته و دلیل عدم انجام بعضی از موارد آزمایشگاهی در بیمارستان ۲۲ بهمن فقدان و یا کمبود برخی کیت های تشخیصی در سراسر  کشور میباشد .

۹ - در خصوص نشست قسمتی از سازه و تخریب بخشی از نمای بیرونی ساختمان اشاره شده است که در این خصوص لازم به ذکر است‌  ؛ با توجه به اینکه وزارت بهداشت و درمان متولی احداث ساختمان بیمارستان نبوده و مسئولیت احداث ساختمان بیمارستان ۲۲بهمن بر عهده  پیمانکار وزارت مسکن بوده است  از شرکت سازنده ساختمان بدلیل نواقص پیش آمده در مراجع قضایی طرح شکایت صورت گرفته و مراحل قانونی آن درحال انجام است .

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان22بهمن مسجدسلیمان دستگاه ها تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۰۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان هدیه به کودکان

  بر این اساس تمام بیمارستان‌های دولتی تحت‌پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور موظف به پذیرش ودرمان رایگان کودکان زیر ۷ سال هستند و آن‌طور که معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته است، این برنامه مصوبه هیأت دولت بوده و همه بیمارستان‌ها ملزم به رعایت آن هستند و اگر کودکی را پذیرش نکنند با آنها برخورد می‌شود.  مردم نیز در صورت تخلف، موارد مربوط را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند. 
​​​​​​​
موضوع سلامت کودک در سراسرجهان جزو اولویت‌های مهم سیاست‌گذاران بهداشت کشورها محسوب می‌شود و از آنجا که در جوامع امروزی و از دیدگاه مدیریتی، نیروی انسانی باارزش‌ترین و گرانبهاترین سرمایه هر جامعه‌ای است، از همین‌رو توجه به رشد و تکامل کودکان که آینده‌سازان جوامع هستند به‌نوعی حفاظت از سرمایه‌های ملی محسوب می‌شود بر همین اساس بود که وزارت بهداشت نیز برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در مراکز درمانی دولتی و مراکز درمانی وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی را در دستور کار قرار داد و به تصویب هیأت وزیران رسید. 
 
ضرورتی قابل تامل
موضوع کاهش هزینه‌های درمان و ارتقای سطح ارائه خدمات پزشکی، موضوعی حائز اهمیت در نظام سلامت جهان است. براساس گزارشی که توسط بنیاد کشورهای مشترک‌المنافع تدوین شده، عملکرد سیستم‌های خدمات درمانی ۱۱کشور ثروتمند جهان شامل استرالیا، کانادا، فرانسه، آلمان، هلند، نیوزیلند، نروژ، سوئد، سوئیس، انگلیس و آمریکا مورد بررسی قرار گرفت که براساس آن، کشورها در پنج زمینه دسترسی به خدمات درمانی، فرآیند خدمت‌رسانی، کارایی اداری، عدالت و دستاورد‌ها در حوزه خدمات درمانی رتبه‌بندی شدند. در این گزارش که با نام «آینه، آینه ۲۰۲۱ » منتشر شده است، بهترین کشورها آنهایی بودند که توانستند هزینه خدمات درمانی را برای بیماران کاهش دهند. نتایج این تحقیق نشان می‌دهد چالش هزینه‌های درمان و رفع آن دغدغه‌ای جهانی و مسأله‌ای مهم در نظام سلامت است. کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نیست و بحث هزینه‌های درمان اقشار مختلف جامعه یکی از مسائل و دغدغه‌های مهم امروز به حساب می‌‌آید. گرچه دریافت خدمات درمانی استاندارد و مطلوب حق همه افراد جامعه است اما این مسأله برای قشر کودکان به‌دلیل آسیب‌پذیری بیشتر و تأثیری که در آینده کشور دارند، شاید از حساسیت و ضرورت بیشتری برخوردار باشد. موضوعی که بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت نیز همزمان با اعلام خبر اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال بر آن تاکید کرد و گفت: توجه به سلامت در سنین کودکی بسیار حائز اهمیت است مثلاً اگر مشکل کودک در حوزه چشم برطرف نشود، او برای همیشه دچار تنبلی چشم می‌شود یا اگر کاشت حلزون شنوایی برای کودکان هدف، زیر چهار سال انجام نشود، کودک برای همیشه شنوایی و تکلم را از دست می‌دهد.لذا در نظرگیری تدابیر و اندیشه‌هایی برای ساماندهی و بهبود بیماری کودکان قطعا امری ضروری و اجرای آن اثرگذار و تحسین‌برانگیز است اما این موضوع در گرو بررسی ابعاد مختلف طرح در زمان تدوین و دقت و درستی در اجرای آن است. هر چند هم اکنون با گذشت زمان کوتاهی از اجرای طرح جدید وزارت بهداشت، ضد و نقیض‌هایی در خصوص آن به گوش می‌رسد. مثلاً گرچه مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال به همه بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران ابلاغ و اجرایی‌سازی شده اما برخی مسئولان بیمارستان‌های دولتی، خبر از عدم دریافت چنین ابلاغیه‌ای می‌دهند! 
 
بیمه‌ها پای کار بیایند
البته طرح درمان رایگان کودکان در برخی موارد با انتقادهایی همراه است که باید برای موفقیت اجرای طرح این نقاط ضعف برطرف شود. به‌طورنمونه دکتر علی ربانی، رئیس انجمن پزشکان کودکان درخصوص این طرح به جام‌جم ‌می‌گوید: در تدوین این طرح با این انجمن که حوزه فعالیت آن کودکان است هیچ مشورتی نشده است.این طرح در اصل فرانشیز مربوط به هزینه‌های درمانی را تقبل می‌کند. از طرفی دیگر بیمه‌ها به‌ویژه بیمه تأمین اجتماعی به تعهدات معمولی خود پایبند نیستند و این مسأله باید در اجرای طرح حل و فصل شود. 

طرحی مؤثردر پرورش نسل سالم‌تر کودکان
دکتر حسین کرمانپور، مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا در گفت‌وگو با جام‌جم در خصوص این طرح می‌گوید: اجرای این طرح با هدف کاهش هزینه‌های درمان کودکان به‌ویژه در شرایط فعلی که بسیاری از خانواده‌ها توان پرداخت هزینه‌های درمانی را ندارند، طرح خوبی است و می‌تواند در پرورش نسل سالم‌تر کودکان مؤثرباشد، چراکه بسیاری از خانواده‌ها به‌دلیل ترس از هزینه‌های درمان با بروز مشکلات جسمی کودکان سعی در خوددرمانی می‌کنند و به مراکز درمانی مراجعه نمی‌کنند در صورتی که بیماری‌های به ظاهر جزئی در کودکان می‌تواند به بروز مشکلات جدی جسمانی در بزرگسالی منجر شود. 
کرمانپور با بیان این‌که از جزئیات این طرح بی‌اطلاع است، می‌افزاید: درصد زیادی از کودکان آسیب دیده‌ای که به بیمارستان سینا که یک بیمارستان جنرال و عمومی است، مراجعه می‌کنند به‌دلیل آسیب‌های ناشی از تروما یا تصادف است. لذا اگر این طرح این‌گونه هزینه‌ها را نیز تقبل کند، بسیار مطلوب‌تر خواهد بود. 
با وجود این سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر الزام بیمارستان‌های دولتی در درمان رایگان کودکان گفته است: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های دولتی تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی از اسفند سال گذشته کلید خورده است و هرگونه درمان سرپایی وبستری بدون پرداخت هزینه از جیب بیمار انجام می‌شود. 
طبق توضیحات وی، این برنامه مصوبه هیأت دولت بوده و همه بیمارستان‌ها ملزم به رعایت آن هستند و اگر کودکی را پذیرش نکنند با آنها برخورد می‌شود. مردم نیز در صورت تخلف موارد را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند، البته دارو رایگان نبوده و جزو این برنامه نیست. 

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • انتشار توضیحات و جزییات جدید از پرونده جنجالی بابک زنجانی | بیش از بدهی‌اش پرداخت کرد!
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • توضیحات دادستان قوچان در خصوص انفجار منزل مسکونی
  • فیلم/توضیحات دادستان قوچان در خصوص انفجار منزل مسکونی در قوچان
  • توضیحات دادستان قوچان در خصوص انفجار منزل مسکونی در قوچان