Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@15:26:56 GMT

بریتانیا در سراشیبی رکود اقتصادی

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۱۲۹۵

بریتانیا در سراشیبی رکود اقتصادی

اداره آمار بریتانیا اعلام کرد که برآورد می‌شود، تولید ناخالص داخلی (GDP) در سه ماهه دوم سال جاری ۰.۱ درصد کاهش داشته باشد.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از  اکونومیک، دارن مورگان، مدیر آمارهای اقتصادی دفتر آمار ملی بریتانیا (ONS) گفت: «حوزه سلامت بزرگترین دلیل منقبض شدن اقتصاد بریتانیاست زیرا هم برنامه آزمایش و هم برنامه‌های ردیابی و واکسن به تدریج پایان یافته است و بسیاری از خرده‌فروشان سه ماهه سختی را پشت سر گذاشتند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سه ماهه دوم، تولید خدمات ۰.۴ درصد کاهش داشت، در حالی که تولید و ساخت‌وساز به ترتیب ۰.۵ درصد و ۲.۳ درصد افزایش داشتند.

دفتر آمار ملی  گفت که بیشترین سهم منفی در خروجی، خدمات مربوط به سلامت انسان و فعالیت‌های مددکاری اجتماعی است و مشارکت‌کنندگان مثبت شامل فعالیت‌های اقامتی و خدمات غذا همچنین فعالیت‌های هنری، سرگرمی و تفریح ‌است.

دفتر آمار ملی  همچنین برآوردهای ماهانه خود را در روز جمعه منتشر کرد که نشان می‌دهد تولید ناخالص داخلی در ماه ژوئن ۰.۶ درصد، پس از افزایش ۰.۴ درصدی در ماه مه کاهش یافته است.

استفان میلارد، معاون مدیر مدل‌سازی و پیش‌بینی اقتصاد کلان از موسسه ملی تحقیقات اقتصادی و اجتماعی، اندیشکده معتبر بریتانیایی گفت: «اکنون به نظر می‌رسد که اقتصاد بریتانیا در سه ماهه دوم سال جاری وارد رکود شده است زیرا تولید ناخالص داخلی ۰.۱ درصد کاهش یافته است».

میلارد گفت: ما انتظار داریم که تولید در سه فصل آینده به کاهش خود ادامه دهد.

در اوایل ماه جاری، بانک مرکزی انگلیس، هشدار داد که اقتصاد بریتانیا از سه ماهه چهارم سال جاری وارد رکود خواهد شد و گفت: «آخرین افزایش قیمت گاز منجر به وخامت چشم‌انداز دیگر فعالیت‌ها در بریتانیا و بقیه اروپا شده است».

این بانک همچنین انتظار داشت که تورم از قبل بالا در بریتانیا در سه ماهه چهارم به ۱۳ درصد افزایش یابد و در بیشتر سال ۲۰۲۳ در سطوح بسیار بالا باقی بماند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اقتصادی ، رشد اقتصادی ، رکود اقتصادی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اقتصادی رشد اقتصادی رکود اقتصادی سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۱۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا وسکه امروز یک شنبه 9 اردیبهشت/قیمت سکه در سراشیبی

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت هر قطعه سکه طرح جدید تا لحظه درج این خبر در معاملات امروز یک‌شنبه (۹ اردیبهشت) در بازار طلای تهران نسبت به قیمت پایانی روز کاری گذشته شنبه (۸ اردیبهشت)، افت ۶۶۰ هزار تومانی داشت و به ۴۰ میلیون و ۵۹۰ هزار تومان رسید.

سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با کاهش یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی روز کاری گذشته، ۳۷ میلیون و ۲۱۵ هزار تومان معامله شد.

امروز نیم سکه با کاهش ۷۰۰ هزار تومانی نسبت به روز کاری گذشته شنبه (۸ اردیبهشت)، ۲۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و ربع سکه با افت ۴۸۰ هزار تومانی ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به فروش رسید.

قیمت سکه گرمی با کاهش ۳۲۰ هزار تومانی به نرخ ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان دادوستد شد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز در بازار طلای تهران سه میلیون و ۳۸۹ هزار تومان فروخته شد که نسبت به قیمت پایانی روز گذشته ۱۰۴ هزار تومان کاهش را تجربه کرد.

بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی به ۲ هزار و ۳۳۸ دلار رسیده است.

کد خبر 6090932 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تورم پیش‌نگر در سراشیبی
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • قیمت طلا وسکه امروز یک شنبه 9 اردیبهشت/قیمت سکه در سراشیبی
  • قیمت سکه در سراشیبی سقوط
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز