Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، گونزالس کاسالس سفیر کوبا صبح امروز در حاشیه حضور در شهر تبریز که به منظور بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران صورت گرفت، در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: روابط سیاسی ایران و کوبا در سطح بسیار عالی قرار دارد و این سفر نیز به منظور گسترش روابط تجاری و موازنه بخشی به سطح مبادلات دو کشور در بخشهای اقتصادی و تجاری صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باتوجه به شرایط و محدودیت‌هایی که در بخش تجاری کوبا حاکم است افزایش روابط در این حوزه با ایران بیش از پیش ضرورت دارد و سفر به تبریز نیز در این راستا در دستور کار قرار گرفت.

تبریز همانطور که موتور محرک صنعت و اقتصاد ایران است موتور شتاب دهنده کوبا نیز باشد

وی با اشاره به موقعیت صنعتی و تجاری تبریز که از آن به عنوان موتور شتاب دهنده صنعت ایران نام برد، گفت: امیدوارم با گسترش روابط دو کشور، کوبا نیز از توانمندهای صنعتی شهر تبریز بخصوص تراکتورسازی در جهت رونق تولید واشتغال و مهمتر از همه کشاورزی بهره مند شود و در آینده‌ای نه چندان دور موتور صنعت کوبا، توسط صنعتگران تبریزی و تراکتورسازی چرخانده شود.

کاسالس درباره تراکتورسازی و بازدیدی که از این گروه صنعتی داشت، عنوان کرد: داخلی‌سازی و خودکفایی این مجموعه صنعتی بسیار فراتر از آن چیزی هست که  تصور می‌کردم و اینکه در شرایط تحریم تمام مراحل از صفر تا صد در کارخانه و یا در مرزهای داخلی ایران صورت می‌گیرد می‌تواند الگویی برای سایر کشورها برای قطع وابستگی باشد.

این دیپلمات ضمن یادآوری واردات ادوات کشاورزی مورد نیاز کشور مطبوعش از روسیه، بلاروس، بخش‌هایی از اروپا تصریح کرد: به دلیل استارتی که در رونق بخشی به کشاورزی کوبا زده شده نیازمند گسترش بازارهای تامینی مکانیزاسیون کشاورزی هستیم که تراکتورسازی ایران می‌تواند بازوی کمکی تاثیرگذاری در این بخش برای کوبا باشد چرا که مزیت‌های رقابتی لازم و حتی بالایی را در زمینه کیفیت و قیمت با سایر کشورها دارد.

تراکتورسازی خط تولید در کوبا را برای صادرات به آمریکای لاتین راه اندازی کند

وی با تاکید بر اینکه حضور تولیدات تراکتورسازی در سطح بین الملل و بازارهای جهانی می‌تواند دلیلی مستند بر کیفیت و جایگاه آن باشد، اضافه کرد: امیدواریم ایران و شرکت تراکتورسازی زمینه راه اندازی خط تولید تراکتور در کوبا را فراهم آورند تا بتوانیم کوبا را به عنوان پایگاهی برای تولید و عرضه این محصول ایرانی در آمریکای لاتین تبدیل کنیم این امر مهم با کیفیتی که در این تولیدات مشاهده می شود دور از دسترس و غیرممکن نیست.

انتهای پیام/۶۰۰۱۴

منبع: فارس

کلیدواژه: تراکتور سفیر کوبا در ایران تبریز بلاروس گروه صنعتی تراکتورسازی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۲۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: همزمان با ۱۲۲ سالگی برق در تبریز نخستین موزه برق و روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز رضا سرابی اقدم و توسط شرکت توزیع نیروی برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

اکبر فرج نیا در آیین تجلیل از پیشکسوتان صنعت برق تبریز با بیان اینکه توزیع نیروی برق تبریز همچون خانواده‌، صمیمی و همدل است، اظهار کرد: صنعت برق آذربایجان از نظر دانش و عمل مثال‌زدنی بوده و سخت‌ترین مشکلات با تلاش و همت کارکنان به نتیجه مطلوبی رسیده است.

وی افزود: خدمت در صنعت برق افتخار بزرگی است و دلیل این افتخار نیز حضور پیشکسوتانی است که طی سال‌ها چراغ راهی برای این صنعت بوده‌اند و در کنار آن‌ها درس زندگی آموخته‌ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به لزوم بهره‌مندی از تجربیات پیشکسوتان برق در سطح ملی، اضافه کرد: خاطرات و تجربیات پیشکسوتان صنعت برق باید در قالب تاریخ شفاهی و انتقال دانش، ثبت و به نسل‌های حاضر و آینده منتقل شود.

 وی با اشاره به تأسیس اولین کارخانه برق تبریز به سال ۱۲۸۱ توسط قاسم خان والی، ادامه داد: با توجه‌ به قدمت تاریخی برق و روشنایی در تبریز، اولین موزه روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز آقای رضا سرابی توسط شرکت برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

در ادامه این نشست رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌ها اصلی‌ من ایجاد موزه برق و روشنایی تبریز بود، گفت: در گذشته که تولید برق به شکل امروزی وجود نداشت، برخی کارخانه‌های بخش خصوصی عهده‌دار تأمین برق بودند که آثاری از آن دوران باقی‌مانده است.

وی با بیان اینکه در حدود ۵۰۰ نوع وسایل و لوازم روشنایی از چهار هزار سال پیش جمع‌آوری‌ و تعدادی از آن‌ها در موزه شهرداری تبریز به نمایش گذاشته شده است، گفت: در نخستین سال‌های ورود برق به ایران فقط در منازل رجال، برق وجود داشت و تصویر شاهان قاجار بر روی لامپ‌های سفارشی آن زمان نقش بسته شده که این نوع لامپ‌ها منحصر به‌فرد بوده و حتی در موزه برق تهران نیز وجود ندارد و ان‌شاءالله در موزه روشنایی تبریز به نمایش گذاشته خواهد شد.

سرابی با اشاره به لزوم ثبت خاطرات پیشکسوتان به‌عنوان تاریخ شفاهی، ادامه داد: امروزه موزه‌ها به سمت تاریخ شفاهی پیش می‌روند و این موضوع از اهمیت قابل‌ توجهی برخوردار است.

محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی افزود: آثار به‌جای‌ مانده از گذشتگان قابل ارزش‌گذاری مالی نیست چرا که متعلق به همه مردم و نسل‌های آینده این شهر است و نسل‌های آینده باید با تاریخ و سختی‌های برق آشنا شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌ عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، طی این مراسم قبض برقی که متعلق به ۱۱۸ سال پیش یعنی مربوط به دوره قاجاریه و پس از دوران جنگ مشروطه بوده توسط رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی به مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز به عنوان نخستین اثر موزه برق و روشنایی تبریز اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • پرسپولیسی‌ها در لیست سیاه گل‌محمدی
  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • عکس| مهمترین چالش استقلال در جدال تبریز
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • چرا فرهاد مجیدی سرمربی‌گری تراکتورسازی را نپذیرفت؟