Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص بیماریهای عفونی عنوان کرد: مبتلایان زیرسویه های جدید امیکرون حدود هفت تا 10 روز می توانند ناقل بیماری باشند.

دکتر علیرضا جانبخش در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شیوع زیرسویه های B.A.4 و  B.A.5 امیکرون گفت: در حال حاضر شاهد سیر صعودی مبتلایان این دو زیرسویه جدید در سطح کشور و استان هستیم که از قدرت سرایت بالایی نسبت به سویه امیکرون برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه به لحاظ شدت و قدرت این دو زیرسویه جدید ضعیف تر هستند، اما همچنان می توانند در گروه های در معرض خطر و افراد واکسن نزده به شکل خطرناکی بروز کنند.

جانبخش در خصوص مدت زمان بیماری ناشی از این دو زیرسویه جدید گفت: در سویه امیکرون مدت زمان بیماری حدود دو هفته بود، اما در این دو زیرسویه جدید افراد نهایتا هفت تا 10 روز ناقل بیماری بوده و نیاز است که مراقبت بیشتری داشته باشند.

وی افزود: با توجه به قدرت سرایت این دو زیرسویه جدید عملا قرنطینه در منزل بی معنی است، چرا که از دو روز قبل از شروع علائم، افراد مبتلا ناقل این بیماری به سایر افراد خانواده هستند و عملا در این موج ابتلای خانوادگی را شاهد هستیم، بنابراین قرنطینه در یک اتاق فایده ای ندارد.

جانبخش گفت: تنها توصیه این است که افراد مبتلا طی مدت بیماری خود در محل کار و اماکن عمومی حاضر نشوند تا از انتقال بیماری به سایر افراد جامعه پیشگیری شود.

وی افزود: پس از هفت تا 10 روز برخی افراد همچنان علائمی مانند سرفه و ... را دارند که در این زمان، چنین مواردی عوارض بیماری محسوب می شوند، نه علائم آن.

جانبخش گفت: در زیرسویه های جدید، عارضه التهاب نای که بصورت آلرژی و حساسیت بروز پیدا می کند بسیار شایع است که عموما به شکل سرفه تا چند هفته ادامه دارد.

این متخصص بیماری های عفونی بر استفاده از ماسک در جهت پیشگیری از ابتلا به این زیرسویه های جدید تاکید کرد و افزود: استفاده از ماسک بسیار در زمینه پیشگیری موثر است و این پیشگیری زمانی موثرتر است که هم فرد بیمار و هم سایر اطرافیان او از ماسک استفاده کنند.

وی افزود: در کنار استفاده از ماسک رعایت فاصله اجتماعی و کوتاهی زمان حضور در اماکن سربسته در زمینه پیشگیری از ابتلا بسیار موثر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه کروناویروس همه باهم علیه کرونا کرونا در ایران دو زیرسویه جدید زیرسویه های جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان

  ایوب کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: پس از بارندگی‌های اخیر یکی از برنامه‌های کاهش ابتلا و همچنین کنترل پشه آنوفل و آئدس (ناقلین بیماری‌های مالاریا و تب دانگ) انجام عملیات سم پاشی منازل در مناطق دارای تبادل جمعیتی بالا با سایر مناطق آلوده و بالا بودن تعداد زیستگاه لاروی پشه است.

وی افزود: در شهرستان سیب و سوران عملیات سم پاشی توسط ۳ تیم در مناطق پرخطر تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برنامه ریزی و اجرا شده است.

  کرد گفت: همچنین در کنار این عملیات زیستگاه لاروی هر روستا بررسی و در صورت مشاهده لارو عملیات لاروکشی انجام می‌پذیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌