Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ما اکنون بیش از هفتصد شرکت در حوزه دفاعی داریم. بسیاری از شرکت‌های خصوصی آماده هستند تا برای بخش دفاع، محصول تولید کنند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، سورنا ستاری معاون علمی ریاست‌جمهوری در سومین همایش دانش و پژوهش ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در شرایطی هستیم که بیش از گذشته به تاثیر علم بر حوزه دفاعی وافق هستیم، اظهار داشت: نوآوری در بخش دفاعی مسأله مهمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دفاع مقدس هرجا مثل دشمن اقدام کردیم، دچار مشکل شدیم اما هروقت نوآوری داشتیم، موفق شدیم.

وی افزود: موفقیت‌های ما به خصوص در حوزه دفاعی به دلیل  نوآوری‌های ماست. در کشور ما در حوزه آموزش و پژوهش کم هزینه نمی‌کنیم ولی محصول آن را نمی‌بینیم چون امروز در دنیا تولید محصول نتیجه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است ولی ما از این بخش غافل هستیم.

ستاری با اشاره به اینکه دولت‌ها نباید انتظار داشته باشند از پول خود هر روز  محصول جدید تولید کنند، ادامه داد: نوآوری و تولید محصول در بخش خصوصی سریعتر به نتیجه می‌رسد. ما اکنون بیش از هفتصد شرکت در حوزه دفاعی داریم. بسیاری از شرکت‌های خصوصی آماده هستند تا برای بخش دفاع، محصول تولید کنند. باید از بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه استفاده کرد.

معاون علمی رییس جمهور گفت: باید راه‌های بومی خود برای استفاده از شرکت‌های خصوصی در حوزه نظامی را داشته باشیم، اگرچه هنوز در این بخش مقاومت نهایی وجود دارد.

وی با اشاره به اهمیت عنصر افراد برای نوآوری در تولید، گفت: بخش دفاع در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان بسیار اهمیت دارد. بخش دفاع می‌تواند با تدوین برنامه مشخصی از بخش خصوصی، تولید محصول بخواهد و تضمین بدهد که از این شرکت‌ها خرید کند‌. بخش دفاع هرچقدر پول بخش خصوصی را بیشتر جذب کند، می‌تواند نوآوری را بیشتر توسعه دهد. از این راه همچنین می‌توان فاصله خود را با تکنولوژی روز دنیا کم کرد. در کنار دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های حوزه دفاعی، باید چنین ساختاری را ایجاد کرد.

ستاری تصریح کرد:حوزه دفاعی به بخش خصوصی بگوید چه محصولی می‌خواهد تا شرکت‌های دانش بنیان با سرمایه‌گذاری خود، آن محصولات را تولید کنند تا از این راه به نوآوری دست یابیم. البته باید ریسک بخش خصوصی را هم پایین آورد تا این شرکت‌ها به میدان بیایند.

وی در پایان تاکید کرد: ایجاد پارک و علم فناوری و شتاب دهنده‌های بخش دفاع ما را به این هدف می‌رساند. ایجاد یک اکوسیستم برای جذب مشارکت بخش خصوصی و توسعه نوآوری در حوزه دفاعی یک نیاز ضروری است. ما باید به دنبال نوآوری ذاتی کشور خود باشیم ولی اگر در زمین سایر کشورها بازی کنیم، حتما از آنها عقب هستیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران سورنا ستاری اخبار نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران سورنا ستاری شرکت های خصوصی حوزه دفاعی تولید محصول تولید کنند بخش خصوصی بخش دفاع شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۲۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی

مدیرعامل بیمه ایران، در نشستی با حضور مدیران کل استان‌ها، برنامه‌های استراتژیک شرکت را برای سال ۱۴۰۳ تشریح کرد و گفت: تبیین راهبرد سال ۱۴۰۳ در پنج محور الکترونیکی کردن فرآیندهای بیمه گری با اولویت حوزه خسارت، رشد و توسعه بیمه های زندگی با رویکردی نوآورانه در حوزه سرمایه گزاری، طراحی و معرفی محصولات جدید بیمه ای به بازار، افزایش توانمندی و قابلیتهای نمایندگان از طریق تعریف بسته های آموزشی، رفاهی و تسهیلاتی و معرفی بهتر دست‌آوردها و خدمات بیمه ایران از طریق رسانه های جمعی پرداخت.

نشست مدیرعامل با مدیران ستادی و استانی با عنوان همدلی، انسجام و اصول حرفه‌ای با حضور محمدرضاکشاورز مدیرعامل و رییس هیات مدیره بیمه ایران برگزار گردید.

کشاورز در این نشست که با حضور مدیران کل استان‌ها به صورت برخط همراه بود به تبیین راهبرد سال ۱۴۰۳ در پنج محور الکترونیکی کردن فرآیند‌های بیمه گری با اولویت حوزه خسارت، رشد و توسعه بیمه‌های زندگی با رویکردی نوآورانه در حوزه سرمایه گزاری، طراحی و معرفی محصولات جدید بیمه‌ای به بازار، افزایش توانمندی و قابلیت‌های نمایندگان از طریق تعریف بسته‌های آموزشی، رفاهی و تسهیلاتی و معرفی بهتر دست‌آورد‌ها و خدمات بیمه ایران از طریق رسانه‌های جمعی پرداخت.

وی گفت: بیمه ایران دارای تمدن سازمانی است و این تمدن سازمانی نتیجه تلاش بسیاری از همکاران و نمایندگان از قدیم تا به الان بوده و همه ما موظفیم این امانت را به خوبی حفظ، تقویت و به آیندگان منتقل کنیم. معتقدم قانونٱ و اخلاقٱ و شرعٱ باید از نگاه تمام ذینفعان برای حفظ این تمدن سازمانی، کوشش کنیم.

همه خودمان را مدیون شرکت میدانیم و به نظر من برای اداره شرکت بزرگ بیمه ایران باید روی چند موضوع توافق کنیم. برقراری نظم و انضباط در همه امور، تعامل و برقراری ارتباط با همه ذینفعان با رعایت احترام و سرعت بخشی توام با کیفیت در انجام امور. همه همکاران در سطوح حکمرانی، مدیریتی و عملیاتی باید به دنبال نهادینه کردن این مولفه‌های رفتاری باشیم.

مدیرعامل بیمه ایران افزود: بهترین جلسات من دیدار با مدیران استان‌ها و همکاران محترم شبکه نمایندگی است، چون کار اصلی و اجرایی را همکاران من در شعب و نمایندگی‌ها انجام می‌دهند. هدف از تشکیل نشست، دریافت نقطه نظرات و دیدگاه‌های مدیران استان‌ها است و همه دغدغه‌های مطرح شده را صحیح میدانم و از معاونین توقع دارم موضوعات را در حوزه خودشان اولویت بندی کنند و از مدیران ستادی نیز انتظار دارم انتظارات و درخواست‌های استان‌ها را سریع پاسخ دهند چرا که مشتری در شعبه منتظر تصمیم گیری ما نخواهد ماند. کسب و کار ما بیمه گری است و همه واحد‌ها باید به یکدیگر کمک کنند.

رئیس هیات مدیره با اشاره به نظرات مدیران کل استانی تاکید کرد: نباید تصمیمات در اجرا با وقفه روبرو شود و حدود اختیارات باید با توجه به شرایط رقابت بازار بهینه گردد. باید چابک‌تر تصمیم بگیریم و با تغییرات بروز شویم. تشکیل کمیته از افرادی که دل در گرو موفقیت شرکت دارند میتواند به دستیابی به اهداف کمک کند و من هم بنا دارم از همه سلائق که به شرکت علاقه دارند استفاده کنم.

وی در پایان گفت: بیمه ایران علیرغم نقش حاکمیتی، اما یک بنگاه تجاری و اقتصادی است و اعتقاد دارم نظام حقوق و دستمزد آن باید با این نگاه بهینه شود به همین جهت با توجه به مقررات دولتی به دنبال تحقق تغییراتی در این خصوص هستیم.

در ابتدای این نشست نعمت الهی سرپرست معاونت حقوقی و هماهنگی اموراستانها، شعب و نمایندگی‌ها با اشاره به تاکید مدیرعامل در تشکیل این جلسه به توضیح اجمالی برنامه حوزه مربوط پرداخت و از برگزاری گردهمایی حضوری سراسری مدیران در آینده نزدیک خبر داد.

در این نشست که با عنوان همدلی، انسجام و اصول حرفه‌ای برگزار شد مدیران کل استان‌های گیلان، همدان، یزد و سیستان و بلوچستان نیز به نمایندگی از استان‌های کشور دیدگاه‌های خود را مطرح نمودند.

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای