Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@15:25:30 GMT

آغاز ثبت‌نام قطعی سفر اربعین در سامانه سماح/ بیمه زائران ارزان شد

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۲۷۳۳

آغاز ثبت‌نام قطعی سفر اربعین در سامانه سماح/ بیمه زائران ارزان شد

‍‍‍‍‍‍

ببه گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، ثبت‌نام قطعی متقاضیان زیارت اربعین آغاز شد و عاشقان حسینی با مراجعه به سامانه سماح می‌توانند برای سفر اربعین اعلام آمادگی کنند.

بیش‌تر متقاضیان زیارت اربعین، مرز مهران را به عنوان مرز خروجی انتخاب کرده‌اند

پیش ثبت‌نام اربعین از ۱۰ تیرماه آغاز شد و بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر برای تشرف به عراق در ایام اربعین در سامانه سماح اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سامانه سماح مرزهای خروجی به منظور سفر زائران به عراق تعیین شده است تا افراد پس از انتخاب مرز خروجی، روند ثبت‌نام را تکمیل کند که بر اساس آخرین گزارش‌ها بیش‌تر متقاضیان زیارت اربعین مرز زمینی را برگزیدند که مرز مهران با ۶۲ درصد متقاضی، امسال بیش‌ترین تردد زائر را خواهد داشت.

 

«دارم من هوای موکب و مشایه» با نوای سیب سرخی و عبدالرضا هلالی

بر همین اساس، مسؤولان ستاد مرکزی اربعین در حال برنامه‌ریزی هستند تا بیش‌ترین امکانات را در مرز مهران مستقر سازند تا زائران برای سفر اربعین در مرزها با مشکلی مواجه نشوند.

مرز خسروی به روی زائران عتبات امروز باز می‌شود

البته احمد وحیدی، وزیر کشور نیز با اشاره به اینکه از طرف عراقی خواسته‌ایم به میزان خروجی از دروازه‌های کشور، ورودی در نظر گفته شود تا زائران در مرزها معطل نباشند، گفته است: طرف عراقی وعده داده ورودی‌ها را افزایش دهد که با تحقق این امر زائران در مرزها معطل نخواهند شد. در نخستین گام مرز خسروی برای سفر زائران بازگشایی خواهد شد.

 

توضیحات وزیر کشور درباره بازگشایی مرز خسروی به روی زائران

با این وجود، امسال علاوه بر مرزهای مهران، شلمچه و چذابه، مرز خسروی نیز به منظور تردد زائران اربعین تعیین شده و از امروز این مرز آماده تشرف زائران اربعین حسینی است؛ تاجایی که به گفته امید کوثری، مدیر اجرایی ستاد مرکزی اربعین از ساعت ۱۰ امروز ۲۳ مردادماه مرز خسروی به صورت رسمی به روی زائران سیدالشهدا علیه‌السلام بازگشایی خواهد شد و به این ترتیب مرز خسروی نیز برای سفر اربعین بازگشایی می‌شود. البته مرزهای باشماق و تمرچین نیز قرار است امسال برای تردد زائران حسینی باز شود.

مرز خسروی در سال‌های گذشته به دلیل ناآرامی‌ها در عراق بسته شد و حتی سال ۹۸ در حالی که قرار بود این مرز به صورت ۲۴ ساعته باز باشد، در ساعاتی محدود بازگشایی شد و زائران پس از ۶ سال تعطیلی این مرز، توانستند از مرز خسروی  در استان کرمانشاه عبور کنند. اما امسال این مرز با ۵۸ گیت برای پذیرش زائران عتبات آماده شده است و طرف عراقی نیز ۴۸ گیت در این مرز مستقر کرده است.

همه زائران اربعین باید بیمه شوند

یکی از شرط‌های سفر اربعین، ثبت‌نام در سامانه سماح است که اکنون با آغاز ثبت‌نام قطعی زائران در این سامانه، افراد باید نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند؛ به طوری که به گفته مسؤولان سازمان حج و زیارت به عنوان کمیته اعزام ستاد اربعین، همه زائران اربعین باید بیمه باشند. بر همین اساس، افرادی که پیش‌ثبت‌نام زیارت اربعین را در سامانه سماح انجام داده‌اند، با آغاز ثبت‌نام قطعی، باید با مراجعه به این سامانه هزینه بیمه را نیز بپردازند.

هزینه بیمه زائران اربعین ۱۴۰۱ اعلام شد

سیدمجید میراحمدی، رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با بیان اینکه هزینه بیمه زائران اربعین ۱۴۰۱ با توجه به پیش‌بینی افزایش تعداد زائران نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، می‌گوید: با مذاکرات صورت گرفته هزینه بیمه زائران اربعین ۱۸ هزار تومان تعیین شد که همه زائران قبل از اعزام باید این مبلغ را بپردازند تا در صورت بروز مشکلات احتمالی، متحمل هزینه اضافه نشوند.

در سال‌های گذشته با وجود توصیه‌های ستاد اربعین برای ثبت‌نام در سامانه سماح و داشتن بیمه، بسیاری از زائران به این‌ موارد توجه نداشته و دچار مشکلاتی شدند. بر همین اساس، ستاد اربعین هم با وجود اینکه سفر به عراق بدون روادید انجام می‌شود، ثبت‌نام در سامانه سماح  و پرداخت بیمه را الزامی کرده تا همه زائران با پرداخت مبلغ محدودی بیمه شوند.

وزیر کشور نیز به امنیت و سلامت زائران اربعین اشاره کرده و گفته است که زائران باید بیمه باشند تا در صورت بروز مشکلات احتمالی، حمایت‌های لازم صورت گیرد.

کاهش بیش از ۶۰ درصدی هزینه بیمه زائران اربعین نسبت به سال گذشته

در سال گذشته هزینه بیمه زائران اربعین ۵۰ هزار تومان بود که این افزایش به دلیل محدودیت در تعداد زائران صورت گرفت، اما با توجه به اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال پنج میلیون ایرانی در ایام اربعین به عراق سفر کنند، مبلغ بیمه زائران کاهش یافته است.

به گفته حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی، معاون عتبات سازمان حج و زیارت تاکنون حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر برای سفر اربعین در سال جاری پیش ثبت‌نام کرده‌اند. همچنین با تصمیم ستاد مرکزی اربعین حسینی قرار است روند ثبت‌نام از متقاضیان اربعین تا روزهای منتهی به اربعین که ۲۶ شهریورماه است، ادامه داشته باشند.

به گزارش فارس، زائران اربعین امسال نیازی به انجام آزمایش PCR ندارند و داشتن کارت واکسیناسیون کافی است. البته زائران اربعین باید دُز یادآور واکسن کرونا را نیز قبل از اعزام تزریق کنند؛ به طوری که اگر از آخرین دُز واکسن آنها ۶ ماه و بیش‌تر گذشته باشد، باید حتما یک دُز واکسن بزنند. امسال با لغو ویزا بین ایران و عراق، دیگر زائران نیازی به اخذ ویزا ندارند و فقط داشتن گذرنامه معتبر کافی است. همچنین قرار است گذرنامه زائرانی که یک ماه تا تاریخ انقضای آنها مانده است نیز معتبر شود که هنوز این امر از سوی ستاد اربعین اعلام نشده است و پیگیری‌ها در این رابطه ادامه دارد.

علاقه‌مندان به ثبت‌نام سفر اربعین ۱۴۰۱ می‌توانند به اینجا مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه عراق معاون عتبات سازمان حج و زیارت وزیر کشور امید کوثری مدیر اجرایی ستاد اربعین اربعین 1401 مرز خسروی هزینه بیمه زائران اربعین ستاد مرکزی اربعین برای سفر اربعین سامانه سماح زیارت اربعین ثبت نام قطعی ستاد اربعین همه زائران مرز خسروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۲۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی به تشریح اقدامات و عملکرد این وزارتخانه در حوزه‌های ایمنی راه‌ها، ترانزیت و برنامه ریزی برای سفرهای اربعین حسینی امسال پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید کمال هادیان فر با اشاره به عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه ایمنی راه‌ها و رفع نقاط حادثه‌خیز اظهار کرد: برخی از نقاط پر تصادف مربوط به گذشته است و باید توجه داشت که ۴۶ هزار کیلومتر از ۲۷۰ هزار کیلومتر راه موجود در کشور را راه‌های شریانی و برخوردار از جدا شونده و نیوجرسی تشکیل می‌دهند، اما راه‌های فرعی بسیاری با استانداردهای مخصوص خود و بدون برخورداری از جداشونده نیز در دست بهره برداری هستند که ارتقای راه‌ها و تبدیل به دوبانده یا تعریض آنها نیازمند منابع مالی زیادی است.

وی افزود: در جلساتی که با حضور مسئولان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و پلیس راهور فراجا برگزار شد، از ۳۲۰۰ نقطه، بالغ بر ۸۸۷ نقطه پر تصادف شناسایی شده است که ۴۱۲ نقطه با منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی برطرف شده و ۴۷۵ نقطه دیگر در اولویت برنامه‌های امسال قرار دارد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: دولت برای برنامه هفتم توسعه ۳ هزار میلیارد تومان برای تسریع رفع نقاط پر تصادف پیشنهاد کرده بود که مورد قبول مجلس قرار گرفت اما در برخی بخش‌ها ابهامات مختصری برای نمایندگان به وجود آمد که در جلسات برگزار شده این موارد روشن شد و امید است در چند روز آینده به تصویب برسد.

۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ می‌دهد

هادیان فر با بیان اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتر ورودی شهرها رخ می‌دهد، گفت: این آمار به رفتار رانندگی از جاده به بزرگراه درون شهری بر می‌گردد و بی توجهی به کاهش سرعت یا خستگی و خواب آلودگی بر آن تأثیر دارد. از این رو وظایف مربوط به رفع مشکلات حریم جاده و حریم شهر به استانداران محول شده است تا نسبت آن اقدام کنند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری مستمر کمیسیون ایمنی ترافیک و شورای عالی ترافیک تصریح کرد: برگزاری جلسات کمیسیون ایمنی راه‌ها با حضور دستگاه‌های عضو بسیار تأثیرگذار است. به طور مثال در جلسه گذشته کمیسیون ایمنی راه‌ها طرح کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه ارائه شد و مورد تاکید وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.

حوزه ترانزیت ساماندهی می‌شود

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه به حوزه ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی اشاره کرد و گفت: با جدیت کامل به دنبال تکمیل شاخه ریلی کریدور شمال-جنوب و قطعه رشت به آستارا هستیم.

هادیان فر افزود: هدف ما در معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، سازمان یافتگی در حوزه ترانزیت است و نیازمند ایجاد بستری هستیم که نقش تمامی دستگاه‌های دست‌اندرکار ترانزیت در آن دیده شود و صاحب کالا از قیمت، زمان و سطح خدمات ارائه شده در کریدور ترانزیتی عبوری از ایران آسوده خاطر باشد.

وی بر ابتکار وزیر راه و شهرسازی با عنوان "ایران راه" تاکید کرد و گفت: باید پلتفورم نام برده ایجاد شود و استقبال صاحبان کالا برای عبور بار بین‌المللی از کریدورهای عبوری از داخل ایران به عنوان مسیرهای امن، ارزان و سریع جلب شود.

امسال ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین شرکت می‌کنند

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی به تدابیر اندیشیده شده برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی در سال جاری اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین مسائل ما اقدام برای رفع ناترازی ناوگان نسبت به زائرین در ایام اربعین است که طبق پیش‌بینی‌ها امسال بالغ بر ۴ میلیون زائر در این مراسم شرکت می‌کنند که در این راستا از طرف عراقی درخواست شده، خودروهای زائران ایرانی بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس با کارکرد زیر ۵ سال اختصاص داده شد.

کد خبر 748610

دیگر خبرها

  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت