Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور مودیان سازمان امور مالیاتی گفت: پرداختی ۲۴۰۰ شرکتی که ­ مالیات­ و عوارض شان به نام استان‌های مرکزی و تهران­ ثبت می‌شد به استان‌های خودشان برگشت داده شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اخیرا وزیر اقتصاد و دارایی اعلام کرده است، مالیات شرکت‌هایی که دفتر مرکزی آن‌ها در تهران است، ولی خود شرکت یا کارخانه آن‌ها در شهرستان‌های دیگر هستند، مالیات دریافتی آن‌ها به شهر‌های میزبان آن‌ها عودت داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در همین خصوص محمد جهانی کیا مدیرکل دفتر مودیان سازمان امور مالیاتی کشور  در خصوص چگونگی شناسایی این شرکت‌ها گفت: بر اساس بند دوم تبصره  ششم قانون بودجه­ که هم در سال 1400 و هم در سال 1401  وجود داشت، شرکت‌ها باید مالیاتی که پرداخت می‌کنند باید به  محل اصلی‌ای که شرکت‌ها کار تولیدی خودشان را انجام می‌دهند باید پرونده شان تشکیل شود. بر همین اساس سازمان مالیاتی مکلف است نسبت به شناسایی و  انتقال پروند‌ها به  محل اصلی شرکت‌ها اقدام کند. شناسایی به این ترتیب است که ادارات امور مالیاتی باتوجه به شناختی که از پروند‌های فعال خودشون دارند  اگر شرکتی را ببینند که در محدوده استانی یا اداره کل واقع شده، ولی پرونده آن شرکت در اداره  آن استان ثبت نشده، اسامی آن‌ها را احصا می‌کنند و مکاتبه می‌کند با دفتر امور مودیان سازمان مالیاتی  و همزمان نسخه‌ای از اسامی شرکت‌ها به اداره‌ای که پرونده‌ها  مالیاتی در آن قرار دارد ارسال می‌شود  و با توجه به حجم فعالیت شرکت موافقت و یا عدم موافقت با جابجابب پرونده اعلام می‌شود؛ و شناسایی توسط خود اراده مرکز صورت می‌گیرد.

جهانی کیا در خصوص اینکه چه مرجعی، سازمان برنامه و بودجه یا سازمان امور مالیاتی تخصیص مالیات را انجام می‌دهد گفت: بصورت عام کل عوارض و مالیاتی را که باید سالانه سازمان امور مالیاتی  باید دریافت کند، توسط سازمان برنامه و بودجه ابلاغ می‌شود و با توجه به منابع و ظرفیت پرونده و همچنین منابع نیرو‌های انسانی  و پراکندگی پروند‌ها و  ضعیت اقتصادی، سازمان امور مالیاتی سهمیه‌ها را بر اساس شرایط بین ادارات تقسیم می‌کند و ادارات هم وظیفه دارند که سهمیه هارا محقق کنند و مجموع سهمیه‌ها می‌شود سهمیه کل.

وی در باره  آخرین وضع شناسایی شرکت‌ها در سه ماهه  نخست سال گفت: ما در سه ماهه نخست هزارو  پانصد و بیست و هفت فهرست از طرف ادارات مختلف شناسایی  و در خواست  شده که جابجا بشوند. در سه ماهه اول 1293 فقره از   شرکت‌ها فوق (1527) باتوجه به هماهنگی  که بین ادارات مبدا و مقصد انجام گرفت، فرایند  موافقت و انتقال  سیستمی  آن  انجام شده و الان  (1293) پروند در سه ماهه 1400 انجام شده است.  

مدیرکل دفتر امور مودیان سازمان امور مالیاتی در خصوص اینکه پیش بینی چه مقدار منابع شناسایی شود و  اختصاص  داده شود به استان‌ها  گفت: درسال گذشته حدود 2400 شرکت شناسایی شد که درواقع از این تعداد (2315) شرکت معادل  97 درصد از پروند‌ها منتقل شده است. باتوجه به اینکه بخش عمده‌ای از شرکت‌ها در سال قبلی همین فرایند برایشان تکرار شده، انتظار می‌رود امسال شرکت‌های کمتری شناسایی شود،   چون بخش عمده‌ای از شرکت‌هایی که دارای این شرایط بودند سال گذشته  منتقل شدند. ولی باتوجه به روند سه ماهه‌ای که پیش رو داشتیم انتظار داریم منابع جدیدی که فعال می‌شوند و شرکت‌هایی جدیدی که شناسایی  و  تاسیس می‌شوند، تا  سقف 2500 تا از پروند‌ها درخواست و انتقال آن‌ها انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مالیات مالیات سازمان امور مالیاتی مودیان سازمان سه ماهه پروند ها استان ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۳۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی: راننده متخلف شناسایی و پروند به هیات انضباطی ارسال شد
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است