Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@06:02:19 GMT

«علی اوسیوند» سمج‌ترین خواستگار تاریخ

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۳۶۸۲

«علی اوسیوند» سمج‌ترین خواستگار تاریخ

علی اوسیوند بازیگر و شوهر «حمیرا ریاضی» گفته که ۹ یا ۱۰ سال منتظر بوده تا جواب مثبت از خانواده دختر مورد علاقه‌اش بگیرد، این رفتار از منظر روان‌شناسی مورد تایید است؟

به گزارش خراسان، ویدئوی پربازدیدی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که «علی اوسیوند»، بازیگر سینما و تلویزیون در آن می‌گوید: «مسئله من را در گینس هم باید بنویسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. عاشق حمیرا ریاضی شدم. ۹ یا ۱۰ سال خواستگار ایشان بودم و پدرش مخالف بود و فکر می‌کرد مثلا خیلی قالتاقم، قیافه‌ام غلط انداز بود و ...»

حالا سوال این است که آیا از منظر روان‌شناسی توصیه می‌شود که ۱۰ سال منتظر گرفتن جواب مثبت از خانواده دختر باشیم؟ قضاوت بر اساس ظاهر افراد درباره ویژگی‌های شخصیتی‌اش، درست است یا نه؟

چقدر منتظر جواب مثبت در خواستگاری بمانیم؟

این که چقدر باید برای گرفتن جواب مثبت از عروس خانم صبر و اصرار کرد، موضوعی است که نمی‌توان به‌طور قطعی برای آن زمان اعلام کرد چراکه عوامل زیادی از قبیل تفاوت‌های فردی و شخصیتی، خانوادگی و قومی، انگیزه‌ها و بسیاری از مولفه‌های دیگر در آن دخیل هستند.

اما واقعیت این است که هرچقدر تعداد دلایل و انگیزه‌های یک فرد برای تحقق این خواسته بیشتر و قوی‌تر باشد، می‌تواند زمان و انرژی بیشتری را صرف رسیدن به آن کند. حال این که تا چه حد ممکن است این دلایل و انگیزه‌ها درست یا غلط باشند خود جای بحث دارد که ما قصد پرداختن به آن‌ها را نداریم.

شاید فقط بحث ظاهر نبوده است

بدون شک وقتی یک خانواده به خواستگار دخترشان پاسخ مثبت یا منفی می‌دهند، براساس یک سری دلایل و شواهد این کار را می‌کنند. صرف‌نظر از درست یا نادرست بودن این دلایل، شناخت آن‌ها می‌تواند به خواستگار کمک کند تا تکلیف خود را بهتر بداند و تلاش خود را برای رفع آن‌ها انجام دهد.

هرچند آقای «اوسیوند» راجع به دلایل مخالفت خانواده همسرشان فقط بحث قضاوت ظاهری را مطرح کردند، ولی ممکن است دلایل دیگری هم مزید بر علت بوده باشد، چون سوء تفاهم مربوط به غلط‌انداز بودن چهره طی چند برخورد حضوری و گفتگو قابل حل است.

صبور بودن خوب است، ولی سمج بودن نه

گاهی ممکن است به دلیل نداشتن شناخت کافی از خواستگار در اولین مرحله جواب منفی داده شود و این به معنای خوب نبودن خواستگار نیست؛ بنابراین بهتر است به‌جای دلسرد شدن، تلاش لازم برای تحقق خواسته صورت گیرد.

این که گفتم سمج‌بودن خوب نیست، چون ممکن است خانواده دختر بر اثر فشار‌ها و اصرار و واسطه و. در معذوریت قرار گیرند وجواب مثبت بدهند، ولی این احتمال هم وجود دارد که بعد از ازدواج طرف عاشق خواستگار نشود و این حس مجبور شدن همواره در ذهن خانواده دختر وجود خواهد داشت.

عواقب قضاوت خواستگار از روی ظاهر

در پایان به این نکته اشاره می‌کنم که قضاوت‌نکردن از روی ظاهر افراد علاوه بر بحث خواستگاری در همه جنبه‌های زندگی ما باید رعایت شود چراکه به‌عنوان یک اصل دینی، اخلاقی و اجتماعی مطرح است.

هرچند برخورد افراد هم تا حدود زیادی می‌تواند در ایجاد و تشدید این موضوع نقش داشته باشد؛ بنابراین زمانی که فرد به درست بودن انتخاب خود و رعایت معیار‌های صحیح انتخاب همسر اطمینان دارد می‌تواند صبوری و تلاش لازم را بکند و در این زمینه بسته به مولفه‌های ذکر شده در ابتدای متن و همچنین دلایل مخالفت اولیه، زمانی را برای گرفتن جواب مثبت تعیین کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: علی اوسیوند خانواده دختر جواب مثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۳۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد

به گزارش قدس آنلاین، مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه آینده (۲۱ اردیبهشت‌ماه) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد.

بر اساس نوشته روزنامه القدس العربی، این تلاش مجدد بر اعمال فشار به شورای امنیت برای بررسی مجدد مسأله به رسمیت شناختن فلسطین انجام می‌شود؛ پیش از این، پیش‌نویس قطعنامه الجزایر در ۱۸ آوریل گذشته توسط آمریکا وتو شد، درحالی‌که ۱۲ کشور به این قطعنامه رأی مثبت و سوئیس و انگلیس به آن رأی ممتنع دادند.

پیش‌نویس قطعنامه فردا دوشنبه (۱۷ اردیبهشت) برای مشورت در مورد متن به همه کشورهای عضو توزیع خواهد شد.

طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رأی‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

این منبع همچنین گفت هدف از این اقدام بالا بردن درصد نمایندگی فلسطین در سازمان ملل از یک سو و از سوی دیگر اعمال فشار بیشتر بر آمریکاست که در مقابل خواست و اراده اکثریت قاطع مردم کشورهای جهان که در مجمع عمومی سازمان ملل نمایندگی دارند، ایستاده است.

این منبع همچنین اعلام کرد: ما پیش‌بینی می‌کنیم که پیش‌نویس قطعنامه رأی مثبت بیاورد مگر اینکه کمتر از ۱۴۳ کشور به آن رأی دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • (ویدئو) معلم عربی محمد بحرانی جواب او را داد
  • فال شمع روزانه برای متولدین ماه‌های مختلف امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد
  • خانواده‌های اسرای صهیونیست خطاب به نتانیاهو: تاریخ تو را نمی‌بخشد
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • عفو بین‌الملل جواب شوخی کلوپ را داد! (عکس)‏
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • امام جمعه اردبیل به سفیر اسرائیل در آذربایجان /ظاهرا آذری‌ها را موجودات نادانی فرض کرده که می‌تواند دروغ هایش را به ما بفروشد
  • مثبت خبر؛ اخبار خوب هفته در استان سمنان