Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، حسین هاشمی در آئین کلنگ زنی احداث ساختمان جدید شهرداری الوند که با حضور فاطمه محمدبیگی نماینده قزوین، البرز و آبیک، مصطفی غفوری فرماندار شهرستان البرز، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از مسئولان برگزار شد، با اشاره به طراحی و پیاده سازی بر اساس یک الگوی علمی و نظریه علمی شهر صنعتی البرز به عنوان مدرن ترین شهر صنعتی کشور در سال 45 اظهار کرد: در این الگو معتقد بودند که شهر صنعتی باید همه امکانات رفاهی برای مردمش را فراهم کند که این ایده یک کارخانه دار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این کارخانه دار معتقد بود اگر بخواهیم تولید داشته باشیم باید همه ی مولفه های لازم برای یک تولید مطلوب فراهم شود از جمله باید کارگرانی که در کارخانه ها کار میکنند امکانات رفاهی و آسایشی لازم را داشته باشند که ایده ساخت خانه های سازمانی برای کارگران از آنجا مطرح شد.

شهردار الوند ادامه داد: زمانی که در دهه ۴۰ شهر صنعتی البرز الگو برداری شد از شهر صنعتی منچستر انگلستان ایجاد خانه های سازمانی هم در دستور کار قرار گرفت که ما در الوند به نام هفت دستگاه می شناسیم که بیشتر از ۷ دستگاه است.

هاشمی اضافه کرد: ساختمان هایی که در حد فاصل البرز و الوند وجود دارد، همان ساختمان هایی هستند که بر اساس همان ایده ساخته شده اند؛ برای اینکه کارگران امکانات رفاهی لازم را داشته باشند برای آنان هایپر مارکت ایجاد کرده بودند و توزیع شیر و مواد غذایی در بین کارگران مطرح بود. حتی در ساختمان های هفت دستگاه، فضایی باز برای بازی وجود داشت.

وی خاطرنشان کرد: در آن موقع شهر صنعتی البرز احداث شد تا آلودگی های احتمالی بخش صنایع به بخش مسکونی منتقل نشود یا صنایع بیهوده به بخش مسکونی توسعه پیدا نکند که متاسفانه بعد از آن ساخت خانه های سازمانی متوقف شد و همین فضای سبز موجود طعمه ساخت و ساز صنعتی شد.

این مسئول تصریح کرد: با از بین رفتن بخش هایی از این فضای سبز، این ایده برای من مطرح شد که این فضاهایی که گذشتگان برای ما پیش بینی کرده اند اجازه ندهیم از بین برود و باید مراقبت کنیم و اگر سریعتر این کار انجام نشود احتمال دارد همین مکان هم تبدیل به کارگاه های صنعتی شود.

شهردار الوند افزود: با هدف حفاظت از این میراثی که به ما رسیده و ایجاد امکانات و شرایط زیست محترمانه به همراه آسایش برای مردم اکو پارک راه اندازی شده است، قطعا خانواده ها نیاز به فضای آسایش و اوقات فراغت دارند و می طلبد یک فضای طبیعت محور برای خانواده ها ایجاد شود.

هاشمی «خانواده» را اساس قوام بخشی به یک جامعه ذکر کرد و ادامه داد: طرح جوانی جمعیت هم در بستر خانواده اتفاق می افتد و برای این کار به فضاهای مناسبی برای تفریح و اوقات فراغت نیاز دارند.

وی اضافه کرد: بعد از فراهم کردن امکانات و زیرساخت های اولیه، از بخش خصوصی دعوت میکنیم تا سرمایه گذاری کند و امکانات تهیه کند و خودش نسبت به مدیریت پارک خانواده اقدام کند.

این مسئول خاطرنشان کرد: برای ساخت پارک خانواده تلاش خواهیم کرد از مصالح صنعتی کمتر استفاده کنیم به عنوان نمونه هیچ میز و نیمکت فلزی یا غیره در اینجا وجود نخواهد داشت و از همین چوب ها و درخت های خشکیده استفاده خواهد شد. با سنگ ریزه و قلوه سنگ و سنگ های لاشه فضای عبور و مرور را  احداث خواهیم کرد، یا جوی های پای درختان را با قلوه سنگ سر و سامان خواهیم داد تا شکل طبیعی به خودش بگیرد.

شهردار الوند اذعان کرد: از هرگونه دخل و تصرف امروز صنعتی سعی میکنیم جلوگیری شود و برای ساخت رستوران ها و کافه های داخل این پارک از مصالح طبیعی مانند حصیر، نی و چوب استفاده کنیم؛ محورهای پیاده روی خانواده و فضای دوچرخه سواری خواهیم داشت و حتی در نظر داریم بخش خصوصی زیپ لاین قرار دهیم یا از فضای باز برای پینت بال استفاده شود و هر چیزی که بخش خصوصی بتواند درآمدزایی داشته باشد و برای مردم رفاه ایجاد کند.

هاشمی اظهار امیدواری کرد: این پروژه به همت شرکت شهر صنعتی عملیات اجرایی از هفته جاری آغاز می شود.

وی در ادامه ساختمان اداری شهرداری الوند را یکی از ناایمن ترین ساختمان های موجود در این شهر دانست و تصریح کرد: هر اتفاقی رخ دهد اولین جایی که با مشکل مواجه است، ساختمان مدیریت شهری است. جایی که روزانه تعداد زیادی از مردم به آن مراجعه می کنند باید جای محترمی باشد و شان ارباب رجوع رعایت شود.

این مسئول با اشاره به واگذاری بیش از ۳۰ ساختمان شهر الوند به ادارات دیگر افزود: در جای ناایمن مشغول خدمت هستیم و این شکل برازنده ای ندارد و لازم است ساختمان اداری محترم داشته باشیم، بر این اساس در حیاط شهرداری ۵ طبقه بر روی زیرزمین با الگوی معماری ایرانی اسلامی طراحی کرده ایم و در حال حاضر خاکبرداری آن درحال انجام است.

شهردار الوند ادامه داد: این ساختمان تقریبا ۶۰۰۰ متر با زیرزمین فضا خواهد داشت و انبارها و پارکینگ در زیرزمین قرار خواهد گرفت و سیستم اداری در طبقات چیده می شود و بعد از اتمام کار، تمام ساختمان های پیرامون تخریب خواهد شد که از بیرون ساختمان شهرداری قابل رویت باشد. نگاهمان این است ساختمانی بسازیم که محرک نوسازی در شهر باشد و دیگران را تشویق به نوسازی بافت فرسوده کند که در ۲ فاز انجام میشود.

هاشمی بیان کرد: فاز اول اسکلت ساختمان به طور امانی انجام خواهد شد چراکه با خرید مستقیم از شرکت سبب صرفه جویی ۴۰ الی ۵۰ درصدی هزینه میشود اما فاز دوم چون اقلام بیشتری نیاز دارد بصورت پیمانی انجام خواهد شد که امیدواریم در ۲ سال آینده تمام و در سال ۱۴۰۳ آماده بهره برداری شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین الوند پارک خانواده شهرداری شهردار الوند شهر صنعتی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۳۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود

ایسنا/فارس در سفر استاندار فارس به شهرستان جویم، کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در شورای اداری شهرستان جویم که همزمان با سفر استاندار فارس برگزار شد، گفت: ناحیه صنعتی جویم در زمینی به مساحت ۳۲هکتار ایجاد می‌شود.

سیدمسعود عظیمی با بیان اینکه ایجاد ناحیه صنعتی جویم از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی فارس قرارگرفت و در دور دوم سفر ریاست جمهوری نیز مصوب شده است، افزود: در این مدت استعلامات اصلی این ناحیه صنعتی اخذ و ناحیه صنعتی جویم در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان نیز به تصویب رسید.

وی با تصریح اینکه تعادل و توازن‌بخشی در ایجاد و توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان از برنامه‌های راهبردی این شرکت است،  افزود: با توجه به اینکه شهرستان جویم از شهرستان‌های نوپای استان است، تمام تلاش خود را برای تسریع در راه‌اندازی ناحیه صنعتی به‌کار خواهیم بست.

عظیمی با بیان اینکه با راه‌اندازی ناحیه صنعتی جویم شاهد جذب سرمایه‌گذار، توسعه صنعتی و ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود، گفت: برای راه‌اندازی ناحیه صنعتی، تأمین زیرساخت‌ها نظیر آب، برق، گاز و جاده دسترسی از نیازهای اساسی است که بر اساس قانون باید توسط دستگاه‌های خدمات‌رسان تامین شود.

وی با یادآوری اینکه در راه‌اندازی این  ناحیه صنعتی باید همه دستگاه‌های اجرایی پای کار بیایند تا زیرساخت‌های آن به سرعت احداث شود، ادامه داد: با توجه به قرارگیری شهرستان جویم در محور ترانزیتی جنوب و موقعیت این ناحیه صنعتی در جوار این بزرگراه و همچنین ظرفیت‌های موجود در شهرستان بتوانیم شاهد تسریع در راه‌اندازی این ناحیه صنعتی و جذب سرمایه‌گذار باشیم.

به گزارش ایسنا، در جلسه شورای اداری شهرستان جویم که به ریاست استاندار فارس برگزار شد مقرر شد، اداره‌کل راه و شهرسازی لارستان حداکثر  ظرف مدت ۷ ماه نسبت به ایجاد مسیر دسترسی ناحیه صنعتی اقدام و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز  نسبت به اختصاص اعتبارات طرح اقدام کند.

همچنین مقرر شد دستگاه‌های اجرایی نسبت به تامین ۵ لیتر بر ثانیه آب به همراه خط انتقال، تخصیص ۷ مگاوات برق از پست و اجرای خط انتقال برق، تأمین ۵۰۰۰ متر مکعب بر ساعت گاز و اجرای خط فیبر نوری تا ورودی ناحیه صنعتی جویم و تحویل و تحول و انتقال سند اراضی  اقدامات لازم را انجام و به‌صورت هفتگی گزارش پیگیری اقدامات خود را به استانداری فارس اعلام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود