Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار اعلام کرد: همچنان در رودخانه قوری‌چای شهرستان بهار تخلیه غیرمجاز نخاله‌های واحدها و کارگاه‌های سفال انجام می‌شود.

معصومه پارچیان در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح این مطلب اظهار کرد: هنوز هم واحدها و کارگاه‌هایی هستند که زیر بار هزینه حمل نخاله‌ها نمی‌روند و راحت‌ترین راه برایشان تخلیه آنها در مسیر رودخانه است که اگر در گشت و کنترل‌ها چنین موضوعی رؤیت شود، حتماً برای توقیف خودرو با نیروی انتظامی هماهنگی لازم صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: از طرفی سالیان گذشته سرمایه‌گذار بازیافت قالب‌های گچی را در شهرستان بهار به ویژه لالجین نداشتیم اما با پیگیری از طریق کارگروه مدیریت پسماند استان، سرمایه‌گذاری کارخانه بازیافت قالب‎‌های گچی در مجاورت شهرک صنعتی لالجین را بنا کرد اما هنوز ساخته نشده است.

پارچیان افزود: با این وجود این سرمایه‌گذار کارش را انجام می‌دهد و ضایعات واحدهای شهرک صنعتی لالجین را در محل واحد جمع‌آوری و دپو می‌کند و کم کم به کارخانه‌های سیمان انتقال می‌دهد تا به عنوان ماده اولیه مورد استفاده قرار گیرد اما بخشی که قابل استفاده نیست را شهرداری به محل دفن نخاله‌های ساختمانی منتقل و دفن می‌کند.

وی اضافه کرد: کارگاه‌های سفال در شهر لالجین نیز با شهرداری قرارداد دوره‌ای یا روزانه برای انتقال نخاله‌هایشان دارند. در مورد نخاله‌های ساختمانی هم همینطور است به طوریکه در جلسه با شهرداری مقرر شد زمانی‌که مجوز ساخت یا تخریب صادر می‌شود تعهدی مبنی بر انتقال ضایعات به محل دفن نخاله‌ها گرفته شود.

به گفته رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار، مشکل ما فقط بحث نخاله‌های ساختمانی نیست بلکه کارگاه‌های سفال شهر لالجین و واحدهای مستقر در شهرک صنعتی سفال هم زیر بار مدیریت هزینه‌های پسماند نمی‌روند و نخاله‌ها را در حاشیه راه‌ها و حریم رودخانه‌ها رهاسازی می‌کنند.

وی با بیان اینکه در صورت مشاهده این موضوع توسط گشت محیط زیست، راهداری و شهرداری بلافاصله با هماهنگی راهنمایی و رانندگی خودروی حمل نخاله توقیف خواهد شد، مطرح کرد: سال گذشته یکسری شهرداری لالجین پاکسازی رودخانه قوری‌چای را انجام داد و نخاله‌هایش را منتقل کرد اما باز هم به صورت غیرمجاز تخلیه صورت می‌گیرد هر چند مانند گذشته موضوع حاد نیست.

به گزارش ایسنا، متأسفانه سال‌هاست تمام پسماندهای تولید شده در کارگاه‌ها و واحدها شهرک سفال لالجین در رودخانه قوری‌چای رها می‌شود و کسی هم جلودار تخریب‌گران محیط زیست نیست!

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نخاله های ساختمانی نخاله سفال لالجین محیط زیست شهرستان بهار محیط زیست کارگاه ها قوری چای نخاله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۴۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!

آفتاب‌‌نیوز :

ضربان‌ساز‌ها دستگاه‌های الکترونیکی در دنیای پزشکی هستند که اطمینان حاصل می‌کنند قلب کاربر به شکل نرمال کار می‌کند. اگر ریتم قلب ضعیف شود، ضربان‌ساز با افزایش جریان الکتریکی موجب می‌شود تا قلب به ریتم اصلی خود بازگردد. هر زمان که لازم باشد، ضربان‌ساز تلاش می‌کند و در صورت لزوم پالس‌های سریع‌تری را ارائه می‌دهد تا فرد زندگی نرمالی را تجربه کند. ضربان‌ساز برای ایجاد پالس به برق نیاز داشته و این انرژی از طریق یک خازن تامین می‌شود که باید سریع شارژ و تخلیه شود. این انرژی الکتریکی باید به اندازه کافی باشد تا برای تنظیم مجدد قلب مناسب باشد.

مین دوک نگوین و همکارانش برای بهبود ذخیره‌سازی انرژی، روی طراحی جدیدی برای خازن‌ها کار می‌کنند، آن‌ها می‌خواهند میزان انرژی از دست رفته بعد از هر بار شارژ/دشارژ را کم کنند و تعداد دفعاتی که خازن با اطمینان شارژ یا تخلیه می‌شود را افزایش دهند.

مین دوک نگوین می‌گوید: «ضربان‌ساز باید با ضربان قلب شما همگام باشد، بنابراین باید بتواند تا میلیارد‌ها بار شارژ و تخلیه شود. در غیر این صورت، شما باید هر چند ماه یکبار ضربان‌ساز را تعویض کنید.»

نگوین و تیمش روی نوعی خازن کار می‌کنند که از چندین لایه نازک از مواد مختلف استفاده می‌کند. آن‌ها با افزودن لایه‌ها توانستند راندمان را به بیش از ۹۰ ٪ افزایش دهند. این بدان معنی است که کمتر از ۱۰ ٪ از بار الکتریکی مورد استفاده برای شارژ را از دست می‌رود. این طراحی جدید دو برابرکمتر از طراحی‌های قدیمی انرژی از دست می‌دهد. این دستگاه در محدوده دمایی گسترده ۲۵ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد کار می‌کند و می‌تواند تا ۱۰ میلیارد بار شارژ و تخلیه کند. در واقع این دستگاه می‌تواند تا ۳۰۰ سال عمر کند.

نتایج یافته‌های آن‌ها در قالب مقاله‌ای با عنوان “Towards Design Rules for Multilayer Ferroelectric Energy Storage Capacitors – A Study Based on Lead-Free and Relaxor-Ferroelectric/Paraelectric Multilayer Devices” در نشریه Advanced Materials به چاپ رسیده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فوران یک آتشفشان در اندونزی و تخلیه ساکنان
  • کشمش و سفال همدان تقویت کننده مبادلات تجاری کشور
  • کشمش و سفال همدان تقویت کننده مبادلات تجاری کشور+فیلم
  • طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند