Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@02:27:15 GMT

خودکفایی در طراحی و ساخت شعله‌یاب‌های صنایع نفت و گاز

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۴۷۸۵

خودکفایی در طراحی و ساخت شعله‌یاب‌های صنایع نفت و گاز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مدیر عامل یک شرکت فناور با بیان اینکه فعالیت اصلی این شرکت در دو حوزه طراحی و ساخت سنسورهای دما و شعله‌بین است، اظهار کرد: اتوماسیون صنعتی و ابزار دقیق، برق و الکترونیک و آشکارسازهای شعله از محصولات این شرکت است.

رضا شفیقی نیاز صنایع نفت و گاز را به سیستم شعله‌یاب ضروری دانست و گفت: نیاز همیشگی به شعله در کوره و یا توربین‌ها توسط این سیستم پایش می‌شود که هیچ‌وقت خاموش نشود و این سیستم به محض قطع شدن شعله دستور توقف کار را اعلام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از سویی دیگر در محیط‌ها و دستگاه‌هایی که مرتبط با نفت و گاز است مانند چاه نفت و تلمبه‌خانه‌ها که نباید شعله‌ای ایجاد شود، این سیستم به محض ایجاد مشکل اعلام خطر می‌کند تا مانع آتش‌سوزی در آن محل شود.

مدیر عامل شرکت فناور سهند صنعت پارتیکان با اشاره به لزوم بومی‌سازی قطعات استراتژی در این حوزه، تصریح کرد: در صورت نبود این قطعات با توقف توربین‌ها مواجه خواهیم شد که در پی آن نفت، گاز و برق هم تولید نمی‌شود.

شفیقی خاطر نشان کرد: این قطعات تحریمی و های تک در این شرکت بر اساس استانداردهای جهانی ساخته می‌شود و سیستم پایش شعله در این حوزه بسیار حیاتی است و به نوعی با ایمنی و جان انسان‌ها مرتبط است.

وی یادآور شد: اگر منابع مالی افزایش پیدا کند امکان توسعه و اشتغال‌آفرینی فراهم خواهد شد و با توجه به نیاز کشور و تامین آن در حال حاضر صادرات در اولویت نیست.

کد خبر 5562782 ندا نظری

منبع: مهر

کلیدواژه: تولید دانش بنیان نفت و گاز شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی نوآوری ماهواره خیام ایالات متحده امریکا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فیس بوک خودروی خودران شرکت اسپیس ایکس حسگر محقق ایرانی امنیت اطلاعات واتس آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۴۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، ایلان ماسک، رئیس شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، تصمیم دارد در ماه‌های آینده از لباس ویژه نخستین مأموریت کاملا خصوصی به مدار زمین که با عنوان «سپیده دم پولاریس» (Polaris Dawn) شناخته می‌شود، رونمایی کند.

ماسک، این مأموریت را معادل پرواز بدون سرنشین کرو دراگون در نخستین آزمایش آن در سال ۲۰۱۹ دانسته و گفته است، انجام پیاده‌روی‌های فضایی نیاز به تغییراتی در خود دراگون داشت که یکی از مهم‌ترین آنها طراحی سیستم سرکوب برای بازگرداندن فشار کابین پس از پیاده‌روی فضایی و تغییر برخی مواد بر اساس ویژگی‌های خروج گاز است، در همین راستا لباس‌های جدید به‌عنوان لباس‌های فشاری که در حین پرتاب و ورود مجدد در مأموریت‌های معمولی کرو دراگون استفاده می‌شوند نیز  کادبرد دارد. 

به گفته اسپیس‌ایکس، در نهایت این دو لباس در یک لباس واحد ترکیب می‌شود، با برخی تغییرات که قبلاً در لباس‌های فشار اعمال شده است. این لباس به طور خاص برای مأموریت‌های فضایی طراحی شده است و از جزئیات و امکانات بسیار پیشرفته برخوردار است.

طراحی لباس فضایی مذکور درواقع به گونه‌ای است که فضانوردان قادرند در شرایط خارج از جو زمین به صورت امن و راحت حرکت کنند. این لباس دارای سیستم‌های تهویه هوا، حفاظت از تغییرات دما و فشار، سیستم‌های ارتباطی نوآورانه، و جزییات دیگری مانند دوربین‌ها برای ارتباط و ثبت تصاویر است.

مأموریت مذکور که به زودی انجام می‌شود، یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های فضایی اسپیس ایکس است که برای اکتشاف مناطق ناشناخته فضایی و جمع‌آوری داده‌های مهم برای آینده انسان‌ها در فضا طراحی شده است و لباس فضایی طراحی شده، بخش مهمی از تجهیزات این مأموریت است.

اسپیس‌ایکس گفته، برنامه «سپیده‌دم پولاریس» به‌طور هدفمند برای پیشبرد قابلیت‌های پرواز فضایی طولانی‌مدت انسان و برای راهبری ما به هدف نهایی که آسان‌سازی کاوش مریخ است، طراحی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین