Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه های مدیریت مصرف در آذربایجان غربی سبب شد تا با وجود رشد ۷ درصدی مصرف برق نسبت به سال گذشته هیچ گونه خاموشی گسترده اعمال نشود.

به گزارش خبرگزاری برنا از آذربایجان‌غربی، روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی نوشت: تابستان سال ۱۴۰۱ پیش از شروع هم نوید روزهای گرم و سوزانی را میداد که اگر برنامه ریزی صحیحی  صورت نمی‌گرفت، خاموشی برق نیز بر طاقت فرسایی آن اضافه می‌کرد، اما داستان تابستان ۱۴۰۱ به نحوی دیگر رقم خورد،  گرم و سوزان اما با تامین پایدار برق!

بر اساس پیش بینی های سازمان هواشناسی و تجربه سال‌های گذشته در روند افزایش مصرف برق پیش بینی میشد سال ۱۴۰۱ هم شاهد افزایش مصرف برق باشیم اما با توجه به ظرفیت تولید کشور و مشکلات متعدد موجود بر سر راه افزایش تولید برق مدیریت هوشمندانه و همه جانبه مصرف برق راهکار اصلی تامین برق پایدار برای مشترکین خانگی و سایر مشترکین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه های مدیریت مصرف برق با تمرکز تخصصی بر بخش های مختلف مصرف طراحی و اجرایی شد که با همت تمامی واحدها شاهد تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه‌های مدیریت مصرف در شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی بودیم.

* صرفه جویی ۲۱۰ مگاواتی نتیجه اجرای برنامه های مدیریت مصرف برق در آذربایجان غربی

از ابتدای اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف تا کنون مجموعا ۱۹۰ الی ۲۱۰ مگاوات صرفه جویی در مصرف برق در سطح آذربایجان غربی در بخش‌های مختلف صورت گرفته است.

امسال برای مشترکین صنعتی پیش بینی تغییر شیفت های کاری و جابجایی روزهای تعطیل هفتگی پیش بینی شده بود که عقد تفاهم نامه های متعدد نشان از استقبال مشترکین صنعتی را میداد، اکنون می توان اعلام کرد که سهم مشترکین صنعتی در میزان صرفه جویی مصرف برق در تابستان ۱۴۰۱ تا کنون ۵۳ مگاوات بوده است.

یکی از برنامه های مدیریت مصرف برق که در سال های گذشته نیز اجرا می شد انعقاد تفاهم همکاری با مشترکین کشاورزی به گونه ای بود که در صورت خاموش کردن پمپ های آب چاه های کشاورزی در ساعات اوج مصرف برق در ساعات ۱۲ الی ۱۶ که به دلیل گرمای شدی هوا و تبخیر شدید آب، آبیاری زمین های کشاورزی از لحاظ علمی نیز موجه نیست، این مشترکین در ۲۰ ساعت باقی روز از برق رایگان بهره‌مند می شوند که با اجرای این طرح سهم مشترکین کشاورزی از صرفه جویی مصرف برق تابستان ۱۴۰۱ تا کنون ۷۸ مگاوات بوده است.

* صرفه جویی ابتدا توسط خود دولت!

مهم ترین طرح مدیریت مصرف برق در تابستان ۱۴۰۱ که سبب شد سایر مشترکین همکاری خوبی با صنعت برق برای صرفه جویی داشته باشند اجرای طرح مدیریت مصرف مشترکین اداری بود، این طرح که با حمایت هیئت دولت ابلاغ و اجرایی شد، مشترکین اداری در ساعات اداری می بایست ۳۰ درصد مصرف برق خود را به نسبت سال گذشته کاهش دهند که در صورت تخطی از این میزان برق ان ها ضمن اعلام اسامی ادارات قطع می شد.

جدیت در اجرای طرح مدیریت مصرف مشترکین اداری با استقبال خوبی توسط عموم مردم مواجه شد چراکه دولت صرفه جویی را از خود شروع کرده بود و بعدا به همه مشترکین در مدیریت مصرف برق پیشنهاد همکاری میداد، سهم مشترکین اداری از صرفه جویی در مصرف برق در تابستان ۱۴۰۱ تا کنون ۱۲ مگاوات بوده است.

* رشد مصرف نسبت به سال گذشته بدون تلخی خاموشی

یکی دیگر از طرح های مدیریت مصرف برق در تابستان ۱۴۰۱ تعدیل روشنایی معابر بود که میزان برق صرفه جویی شده از طریق تعدیل روشنایی معابر تا کنون معادل ۳ مگاوات بوده است؛ میزان صرفه جویی شده از طریق به کارگیری مولدهای برق توسط مشترکین معادل ۷ مگاوات و میزان صرفه جویی حوزه مشترکین خانگی و تجاری آذربایجان غربی در تابستان ۱۴۰۱ تاکنون معادل ۸ مگاوات بوده است.

با وجود اینکه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد رشد ۴ الی ۷ درصدی مصرف نسبت به مدت مشابه سال گذشته بودیم اما با اجرای تمام برنامه‌های مدیریت مصرف و همراهی و مشارکت مردم تابستان امسال بدون اعمال خاموشی سراسری سپری شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برق شرکت توزیع برق آذربایجان غربی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی شرکت توزیع برق آذربایجان غربی برق آذربایجان غربی برنامه های مدیریت مصرف برق مصرف برق در تابستان ۱۴۰۱ مدیریت مصرف برق تابستان ۱۴۰۱ مگاوات بوده آذربایجان غربی مشترکین اداری سال گذشته صرفه جویی پیش بینی تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۵۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان

حسین ظفری هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی کشور برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت گفت: سازمان هواشناسی برای روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت برای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز و برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: بر اساس این هشدار بارش شدید باران و درپی آن احتمال احتمال جاری شدن سیلاب و وقوع آبگرفتگی در این استان‌ها دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی از جمله مواردی است که می تواند در پی این هشدارها رخ دهد. همچنین در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده احتمال دارد.

ظفری توصیه کرد: هموطنان در این دو روز از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند. عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

وی افزود: اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه نیز توصیه می‌شود.

به گفته سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور نیروهای امدادی در این استان‌ها به حالت آماده باش درآمده و تمهیدات لازم نیز در این خصوص گرفته شده است. امیدواریم که این سامانه بارشی نیز بدون خسارت از کشور خارج شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت