Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از روابط عمومی طرح ملی تلاوت قرآن کریم؛ حسین مقدم کیا روز یکشنبه در دیدار با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان و فعالان قرآنی در بندرعباس افزود: طرح ملی تلاوت به دنبال این است تا نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به علوم قرآنی در همه سطح از علاقه‌مندی و هوش قرآنی بتوانند در محله، مسجد و مدرسه محل تحصیل، یک قاری موفق باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: طرح ملی تلاوت همچنین به دنبال کشف و پرورش استعدادهای نهفته قرآنی نوجوانان و جوانان در استان‌ها است.
دبیر طرح ملی تلاوت قرآن کریم کشور تصریح کرد: طی ۱۰ سال گذشته طرح ملی تلاوت قرآن کریم، نخبگان قرآنی را پرورش و هدایت کرده است و اکنون آنان به مدیران مؤسسه های قرآنی، مشاوران قرآن و عترت تبدیل شده‌اند یا مشاوره می‌دهند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز در این نشست گفت: استعدادهای نهفته قرآنی در این استان وجود دارد و طرح ملی تلاوت می‌تواند به کشف این  استعدادها کمک کند.

اسماعیل جهانگیری با اشاره به اینکه هرمزگان می‌تواند قطب قرآنی کشور محسوب شود،تصریح کرد: باید از الگوهای موفق مؤسسه‌های قرآنی در رسیدن به اهداف جامعه قرآنی موفق بهره گرفته شود.
در استان هرمزگان، شهرستان میناب به طرح ملی تلاوت پیوسته است.

برچسب‌ها هرمزگان کانون فرهنگی هنری مساجد تلاوت قرآن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هرمزگان کانون فرهنگی هنری مساجد تلاوت قرآن هرمزگان کانون فرهنگی هنری مساجد تلاوت قرآن طرح ملی تلاوت تلاوت قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۶۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است

حجت الاسلام محمد قمی روز جمعه و در حاشیه برگزاری نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در گفت وگو با خبرنگاران گفت: این آزمون یک مرحله از مسیر اعطای مدرک به حافظان قرآن است که دارای سختی های خاص خود است و به طور معمول حدود ۱۲ درصد شرکت کنندگان مورد تائید برای دریافت مدرک قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: بیشتر شرکت کنندگان با ذوق و شوق وصف ناپذیری به همراه اعتماد به نفس با توجه به معنا، تدبر، ترجمه و تفسیر قرآن کریم در این آزمون شرکت کرده اند که در گفت و گو با آنان علاقه‌مندی به محک زدن آموخته های خود را بیان می‌کنند و دغدغه مدرک ندارند که این موضوع نشان از جدّی گرفتن قرآن در جامعه ما است.

این مقام مسوول با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان این آزمون نسبت به دوره های گذشته بیان کرد: حدود ۱۲ هزارو ۵۰۰ نفر از سراسر کشور در  نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کرده اند که نزدیک به دو سوم از آنان بانو هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است
  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • برگزاری آزمون‌های تخصصی حافظان قرآن کریم در اهواز